Ο Ryan Gosling θα τραγουδήσει το «I’m Just Ken» στα Όσκαρ 2024

Η εμφάνιση του Ryan Gosling στη σκηνή των Όσκαρ ήταν αβέβαιη.

Μετά από μήνες εικασιών, ο Ryan Gosling θα τραγουδήσει τελικά το «I’m Just Ken» ζωντανά στη σκηνή των Βραβείων Όσκαρ 2024.

Πηγές αναφέρουν στο Variety ότι ο ηθοποιός θα τραγουδήσει το τραγούδι της ταινίας «Barbie», το οποίο έχει προταθεί για Όσκαρ, στην τελετή απονομής των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου.

Η Ακαδημία Κινηματογράφου δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την εμφάνιση του Ryan Gosling.

Διαφήμιση

Ενώ η παράδοση θέλει όλα τα υποψήφια τραγούδια για το βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού να παρουσιάζονται ζωντανά στα Όσκαρ, δεν ανεβαίνουν πάντα στη σκηνή των βραβείων οι αρχικοί ερμηνευτές τους – και γι’ αυτό τον λόγο η συμμετοχή του Ryan Gosling ήταν αβέβαιη.

Το αν θα δεχόταν να επιδείξει τις φωνητικές ικανότητές του στη σκηνή των Βραβείων Όσκαρ ήταν μεγάλο ερωτηματικό από τότε που τόσο ο Ryan Gosling όσο και το τραγούδι έλαβαν υποψηφιότητες τον Ιανουάριο.

Σε συνέντευξή του στο Variety στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Ryan Gosling δήλωσε ότι η Ακαδημία Κινηματογράφου δεν του είχε ζητήσει ακόμη να τραγουδήσει στα Όσκαρ.

«Ίσως να ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο να με βάλουν να το κάνω», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος για το βραβείο Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου για την εμφάνισή του στον ρόλο του Ken στην ταινία «Barbie».

Διαφήμιση

«Δεν ξέρω πώς θα λειτουργούσε αυτό. Αλλά είμαι ανοιχτός σε αυτό», συμπλήρωσε.

Ο Mark Ronson, ο οποίος έγραψε το «I’m Just Ken» μαζί με τον Andrew Wyatt, δήλωσε στο περιθώριο των πρόσφατων Βραβείων Grammy 2024 ότι ήταν όνειρό του να τραγουδήσει στα Όσκαρ ο Ryan Gosling.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Ryan Gosling κλαίει με το «All Too Well» της Taylor Swift στο trailer της ταινίας «The Fall Guy»

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ryan Gosling με άλλον τραγουδιστή εάν δεν ήθελε να τραγουδήσει το «I’m Just Ken» ζωντανά στα Όσκαρ, ο Mark Ronson απάντησε: «Όχι. Νομίζω ότι αν ο Ryan δεν το κάνει τότε δεν το κάνουμε καθόλου.»

Το «I’m Just Ken» είναι ένα από τα δύο τραγούδια της ταινίας «Barbie» που είναι υποψήφια φέτος για το βραβείο Όσκαρ του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού. Το δεύτερο τραγούδι είναι το «What Was I Made For?» της Billie Eilish.

Η ταινία «Barbie» θα μπορούσε να είχε λάβει ακόμη και μία τρίτη υποψηφιότητα στην ίδια κατηγορία για το «Dance The Night», το οποίο έγραψαν οι Mark Ronson και Andrew Wyatt μαζί με την Dua Lipa και την Caroline Ailin, αλλά οι κανονισμοί των Όσκαρ επιτρέπουν μόνο σε δύο τραγούδια από κάθε ταινία να είναι υποψήφια.

Διαφήμιση

Το «What Was I Made For?» έχει κερδίσει ήδη τη Χρυσή Σφαίρα για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι και το Grammy για το Καλύτερο Τραγούδι Γραμμένο για Οπτικοακουστικά Μέσα, επικρατώντας του «I’m Just Ken» και του «Dance The Night».

Το «I’m Just Ken» έκανε είσοδο στο Νο. 87 του Billboard Hot 100 την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας, με τον Ryan Gosling να πραγματοποιεί την πρώτη εμφάνισή του chart.

Νωρίτερα φέτος, η Warner Bros. μοιράστηκε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της δημιουργίας του τραγουδιού, το οποίο δείχνει τον ηθοποιό να υποβάλλεται στον πιο απολαυστικό μετασχηματισμό της καριέρας του, ενώ η σκηνοθέτρια Greta Gerwig τον παρακολουθεί με θαυμασμό.

Τα φετινά Βραβεία Όσκαρ θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου στον καθιερωμένο χώρο τους, το Dolby Theatre του Χόλιγουντ, με παρουσιαστή για τέταρτη φορά τον Jimmy Kimmel.

Just Ken Exclusive

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift αποθεώνει τη διασκευή του «All Too Well» από τον Ryan Gosling
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Amy Winehouse: Το προφητικό κύκνειο άσμα του «Back To Black»

Το εμβληματικό άλμπουμ «Back To Black» της Amy Winhouse ήταν ανατριχιαστικά προφητικό. Η Amy Winehouse παραμένει μία από τις αυθεντικές...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...