Selena Gomez: Θα υποδυθεί τη Linda Ronstadt σε μία νέα βιογραφική ταινία

Ο νέος κινηματογραφικός ρόλος της Selena Gomez.

Η συναρπαστική ιστορία της Linda Ronstadt, της θρυλικής τραγουδίστριας που κυριάρχησε στα charts για πολλές δεκαετίες, πρόκειται να μεταφερθεί στην οθόνη με μία βιογραφική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Selena Gomez στον ρόλο της εμβληματικής καλλιτέχνιδας.

Η Selena Gomez προανήγγειλε την είδηση δημοσιεύοντας στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram μία φωτογραφία από το βιβλίο «Simple Dreams» της Lisa Ronstadt από το 2013.

Η βιογραφική ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο προετοιμασίας της παραγωγής, με συμπαραγωγούς τον μάνατζερ της Ronstadt, John Boylan, και τον James Keach.

Διαφήμιση

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της κυκλοφορίας της, ούτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν στην ταινία.

Ποια είναι η Linda Ronstadt

Η Linda Ronstadt γεννήθηκε στο Tucson της Αριζόνα το 1946 και μεγάλωσε περιτριγυρισμένη από ποικίλες μουσικές επιρροές. Ανέπτυξε πάθος για το τραγούδι από νωρίς και σύντομα άρχισε να ηγείται αρκετών folk συγκροτημάτων κατά τη διάρκεια των κολεγιακών χρόνων της.

Αφού μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να κυνηγήσει τα όνειρά της, η Lisa Ronstadt ένωσε τις δυνάμεις της με τον Bobby Kimmel και τον Kenny Edwards για να σχηματίσουν τους Stone Poneys – ένα συγκρότημα υπεύθυνο για επιτυχίες όπως το «Different Drum».

Μετά τη διάλυσή τους, η Lisa Ronstadt ξεκίνησε σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας πολλά άλμπουμ που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές τη δεκαετία του 1970. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απέκτησε ευρεία φήμη και αναγνώριση, κερδίζοντας πολυάριθμα βραβεία Grammy.

Διαφήμιση

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας της, η Linda Ronstadt πειραματίστηκε άφοβα με διαφορετικά είδη μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Selena Gomez: Γιατί έκανε unfollow την Dua Lipa στο Instagram

Από τη country στην pop, από το rock and roll στα παραδοσιακά τραγούδια των mariachi, η ικανότητά της να προσαρμόζεται και να διαπρέπει σε κάθε είδος την καταξίωσε ως μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της εποχής μας. Άλμπουμ όπως το «Heart Like a Wheel» (1974) και το «Simple Dreams» (1977) έδειξαν την ευχέρεια της να ανακατεύει διαφορετικά είδη διατηρώντας την αυθεντικότητά της.

Στην πρωτοποριακή δουλειά της περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ όλων των εποχών, που έχουν σαγηνεύσει το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η κληρονομιά της

Εκτός από το τεράστιο ταλέντο και την ευελιξία της, η Linda Ronstadt διαθέτει επίσης μεγάλη πολιτιστική σημασία εντός της μουσικής βιομηχανίας.

Με μεξικανική καταγωγή, έχει αγκαλιάσει ολόψυχα τις ρίζες της, συνεργάστηκε με διάσημους μουσικούς όπως οι Mariachi Vargas de Tecalitlán και μοιράστηκε τις ιστορίες της κληρονομιάς της μέσα από τραγούδια όπως αυτά που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ της «Feels Like Home» που κυκλοφόρησε το 2022.

Διαφήμιση

Επιπλέον, ντοκιμαντέρ όπως το «Linda Ronstadt: The Sound of My Voice» (2019), σε σκηνοθεσία των Rob Epstein και Jeffrey Friedman, ανέδειξαν την εντυπωσιακή πορεία της καριέρας της και την επιρροή της σε αμέτρητους νέους καλλιτέχνες.

Το «The Sound of My Voice» ιχνηλάτησε την απίστευτη καριέρα της που διήρκεσε σχεδόν πέντε δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένης της κυριαρχίας της στη country rock σκηνή της δεκαετίας του ’70, της συμμετοχής της στο Broadway με το «Pirates of Penzance» και πολλά άλλα.

Το 2020, η ταινία «Linda and the Mockingbirds», σε σκηνοθεσία του James Keach – περιγράφει την επίσκεψη της Lisa Ronstand και του Jackson Browne την προηγούμενη χρονιά στο Μεξικό, όπου συνεργάστηκαν με τους σπουδαστές της Ακαδημίας Πολιτιστικών Τεχνών Los Cenzontles.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Selena Gomez επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Love On» - Πότε κυκλοφορεί

Η απόσυρση από τη μουσική

Το 2012, αφού διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον, η Linda Ronstadt αποφάσισε απρόθυμα να αποσυρθεί από τη σκηνή. Ωστόσο, η αποχώρησή της δεν μείωσε τον θαυμασμό και τον σεβασμό που εισπράττει στον χώρο. Αντιθέτως, έδωσε χώρο για έναν απολογισμό των εξαιρετικών επιτευγμάτων της.

Με έντεκα βραβεία Grammy στο ενεργητικό της -συμπεριλαμβανομένων δύο σημαντικών Βραβείων Συνολικής Προσφοράς τόσο από τα Grammy όσο και από τα Latin Grammy, διαθέτει μία αδιαμφισβήτητη θέση ανάμεσα στους θρύλους της μουσικής.

Τώρα, ανυπομονούμε για την επερχόμενη βιογραφική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Selena Gomez στον ρόλο της Linda Ronstadt. Το γεγονός ότι και οι δύο καλλιτέχνιδες έχουν κοινή μεξικανική καταγωγή, κάνει ακόμη πιο κατάλληλη την επιλογή της Selena Gomez για τον ρόλο.

Η ευκαιρία να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε το αδάμαστο πνεύμα της Linda Ronstadt υπόσχεται να κάνει αυτή την πολυαναμενόμενη ταινία πραγματικά ξεχωριστή.

Linda Ronstadt - Tracks Of My Tears (Official Music Video)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο ZAF ζωντανεύει στην οθόνη ένα «True Love Story»

Η αγάπη σε κινούμενα σχέδια - Το μαγευτικό animation video για το τραγούδι «True Love Story» του ZAF Ο ZAF,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...