Οι ITZY κυκλοφορούν το νέο mini album «Born To Be» – Το music video του «Untouchable»

Το «BORN TO BE» περιέχει δέκα νέα τραγούδια.

Οι ITZY κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο mini album τους «BORN TO BE» σε όλες τις ψηφιακές και streaming πλατφόρμες, μέσω των JYP Entertainment / IMPERIAL / Republic Records.

Με 10 νέα τραγούδια, το «BORN TO BE» είναι η πρώτη κυκλοφορία του K-pop συγκροτήματος το 2024 και συνεχίζει να συγκεντρώνει μηνύματα ελευθερίας και αγάπης για τον εαυτό μας, που αποτελούν τη βασική ταυτότητα των ITZY από το ντεμπούτο τους το 2019.

Το άλμπουμ είναι επίσης μία μνημειώδης στιγμή για τις ITZY, καθώς περιλαμβάνει σόλο τραγούδια από κάθε μέλος του συγκροτήματος για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Διαφήμιση

Κάθε μέλος συνέβαλε στη σύνθεση κάθε σόλο τραγουδιού, με τις ITZY να αναδεικνύουν τις μουσικές ικανότητές τους και τη δύναμή τους.

Μαζί με το άλμπουμ, οι ITZY κυκλοφόρησαν επίσης ένα συναρπαστικό νέο music video για το lead single, «UNTOUCHABLE».

Το βίντεο εδραιώνει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ηλεκτρισμένη παρουσία των ITZY, υπενθυμίζοντας στους πιστούς θαυμαστές του συγκροτήματος, που αυτοαποκαλούνται MIDZY, πόσο «ανέγγιχτο» είναι το συγκρότημα. Οι έντονες χορογραφίες μας βυθίζουν στη σαγηνευτική δύναμη του βίντεο και είναι αδύνατο να κοιτάξουμε αλλού.

ITZY "UNTOUCHABLE" M/V @ITZY

Το mini album «BORN TO BE» ακολουθεί την κυκλοφορία του ομώνυμου single των ITZY, εκτός από τα σόλο τραγούδια των μελών του συγκροτήματος, τα οποία όλα κυκλοφόρησαν με σόλο music videos που αυτή τη στιγμή διαθέτουν συνολικά περίπου 21,1 εκατομμύρια προβολές.

Διαφήμιση

Το «BORN TO BE» διαδέχεται επίσης το προηγούμενο mini album του συγκροτήματος, το «KILL MY DOUBT», το οποίο περιελάμβανε singles όπως τα «Bet On Me», «None of My Business» και το αγαπημένο των θαυμαστών, «CAKE».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Stray Kids, ITZY, NMIXX και J.Y. Park συνεργάζονται στο νέο single «Like Magic»

Η νέα περιοδεία

Οι ITZY θα ξεκινήσουν τη δεύτερη παγκόσμια περιοδεία τους, «ITZY 2ND WORLD TOUR», με δύο συναυλίες στο Jamsil Indoor Stadium στη Σεούλ, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος, «CHECKMATE», περιελάμβανε εμφανίσεις σε οκτώ πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και στην Ασία με στάσεις σε επτά περιοχές: τη Μανίλα στις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη, την Τζακάρτα στην Ινδονησία, την Τσίμπα στην Ιαπωνία, την Ταϊπέι και άλλες πόλεις.

Οι ITZY, έχοντας αποδείξει τις πραγματικές δεξιότητές τους στη σκηνή μέσα από μία σειρά αντιπροσωπευτικών επιτυχιών και B-side τραγουδιών που ανταποκρίνονται πλήρως στις επιθυμίες των οπαδών, είναι έτοιμες να διατηρήσουν τη φήμη τους στην εκτεταμένη παγκόσμια περιοδεία τους για το 2024.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι ITZY κυκλοφόρησαν το πέντε mini album τους, «CHECKMATE». Το EP ανέβηκε στο No. 8 του Billboard 200 και έγινε η πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος που εμφανίζεται στο Top 10 του chart.

Διαφήμιση

Επιπλέον, οι ITZY έγιναν μόλις το τέταρτο K-pop γυναικείο συγκρότημα που κατάφερε να βρεθεί στο Top 10 του Billboard 200. Το συγκρότημα παρουσίασε το lead single του EP, «SNEAKERS», τόσο στην εκπομπή «Fresh Out Live» του MTV όσο και στο «Late Show Me Music» του «The Late Show with Stephen Colbert».

Οι ITZY έκλεισαν τη χρονιά με το έκτο τους EP «CHESHIRE» και την πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία «CHECKMATE», στο πλαίσιο της οποίας το συγκρότημα εμφανίστηκε σε οκτώ sold-out χώρους στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων το YouTube Theater στο Λος Άντζελες και το Hulu Theater στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

André 3000: «Οι σημερινοί ράπερ ακούγονται όλοι ίδιοι»

Ο André 3000 εξηγεί ότι οι νέοι ράπερ δεν έχουν τον χρόνο να «καλλιεργήσουν τους εαυτούς τους». Ο André 3000...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...