Ο Simon Cowell αμφιβάλλει αν οι One Direction θα επανενωθούν

Παρά την έντονη επιθυμία των θαυμαστών, ο Simon Cowell δεν πιστεύει ότι οι One Direction θα βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή.

Ο Simon Cowell αμφιβάλλει για το ενδεχόμενο επανένωσης των One Direction και παραδέχεται ότι μετανιώνει που δεν κατοχύρωσε το όνομα του συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο podcast «The Diary of a CEO» του Stephen Bartlett, ο μεγιστάνας της τηλεόρασης και της μουσικής συζήτησε τους παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία των One Direction, αφού το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο «The X Factor» και ο Simon Cowell τους έδωσε δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία του

«Όταν μιλούσα στους One Direction, θυμάμαι πως τους έλεγα: “Στόχος μας είναι να έχετε αρκετές επιτυχίες ώστε, αν ποτέ επανενωθείτε, να μπορείτε να κάνετε περιοδείες σε στάδια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε περίπου 10 επιτυχημένα singles”», θυμήθηκε ο Simon Cowell.

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι το δημοφιλές συγκρότημα θα επανενωθεί, απάντησε, «Αμφιβάλλω.»

«Το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι ότι θα έπρεπε να είχα κρατήσει το όνομα. Θα έπρεπε να είχα κατοχυρώσει το όνομα», πρόσθεσε τα εμπορικά δικαιώματα του ονόματος των One Direction.

Επειδή τα μέλη του συγκροτήματος – οι Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne και Louis Tomlinson – κατέχουν τα δικαιώματα του ονόματος One Direction, ο Simon Cowell δεν θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για κανένα εγχείρημα χωρίς την άδειά τους.

«Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα μπορούσα να είχα κάνει ένα animation ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν δίνεις σε έναν καλλιτέχνη το όνομα, δεν σου ανήκει – και αυτό είναι το μόνο που μετανιώνω», είπε ο Simon Cowell.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Harry Styles οφείλει την καριέρα του στη μητέρα του - Του δήλωσε συμμετοχή στο «The X Factor»

«Αν με ακούτε, θα το αγοράσω πίσω από εσάς», πρόσθεσε γελώντας.

«Αν ένα από τα μέλη του συγκροτήματος, για οποιονδήποτε λόγο, δεν θέλει να κάνει περιοδεία, μπορεί να σταματήσει και τους άλλους από το να κάνουν περιοδεία», εξήγησε.

«Έτσι, αν μου ανήκε το όνομα, δεν θα ήταν πρόβλημα», τόνισε ο Simon Cowell, υπονοώντας ότι αν είχε τα δικαιώματα του ονόματος, θα μπορούσε να προσπαθήσει να οργανώσει μία περιοδεία επανένωσης των One Direction, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή κάθε μέλους.

Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και κάθε μέλος του συγκροτήματος ακολούθησε σόλο καριέρα.

One Direction - X Factor - 2010
Dave Hogan/Getty Images

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Simon Cowell θυμήθηκε τις συμβουλές που έδωσε στα μέλη των boyband στην αρχή της καριέρας του.

Διαφήμιση

«Είναι σκληρή δουλειά, θα γίνετε διάσημοι και θα χάσετε μεγάλο μέρος της ιδιωτικότητάς σας. Αν θέλετε να γίνετε λογιστής, δεν θα έχετε κανένα από αυτά τα προβλήματα. Απλά δεν θα είναι τόσο διασκεδαστικό», τους είπε.

Επίσης, μίλησε με λύπη για την απουσία συγκροτημάτων στην pop μουσική υπέρ των σόλο καλλιτεχνών, δηλώνοντας: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκρότημα τόσο καλό όσο οι One Direction από τότε που διαλύθηκαν οι One Direction.»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Simon Cowell ανακοίνωσε ότι ξεκινά την αναζήτηση του επόμενου μεγάλου boyband με ανοιχτές οντισιόν σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ο μόνος τρόπος που ξέρω να φτιάξω ένα συγκρότημα είναι να περάσουν από οντισιόν. Έτσι, σκεφτήκαμε απλά: “Αν δεν το κάνω φέτος, θα το μετανιώσω πραγματικά, οπότε ας το κάνουμε”», είπε.

«Και πρόκειται να καταγράψουμε όλη τη διαδικασία», συμπλήρωσε για τις οντισιόν, για τις οποίες ελπίζει να δημιουργηθεί μία σειρά ντοκιμαντέρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Louis Tomlinson λύνει τη σιωπή του για τις φήμες για τον Harry Styles

Οι οντισιόν σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να φιλόδοξους αστέρες που είναι πρόθυμοι να περάσουν από το boot camp των boyband αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

Simon Cowell Opens Up About His Heartbreaking Loss & His Regrets About One Direction!

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Ο James Hetfield των Metallica πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Thicket» του Peter Dinklage

Δείτε τα πρώτα πλάνα του James Hetfield από την ταινία «The Thicket». Ο James Hetfield των Metallica συμμετέχει στη νέα...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...