Ο Ashton Irwin των 5SOS ανακοινώνει το δεύτερο άλμπουμ του «Blood On The Drums»

Ο Ashton Irwin κυκλοφορεί παράλληλα το νέο single «Straight To Your Heart».

Ο Ashton Irwin, ο ντράμερ του pop-rock συγκροτήματος 5 Seconds of Summer (5SOS), ανακοίνωσε το δεύτερο σόλο άλμπουμ του, «Blood On The Drums», το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 17 Ιουλίου.

Επίσης, ο Ashton Irwin παρουσίασε το πρώτο single και music video από το νέο άλμπουμ, το «Straight To Your Heart», έναν alternative pop ύμνο με επιρροές από το new wave των 80s.

Το «Straight To Your Heart» είναι ένα από τα 12 τραγούδι που έγραψε και έκανε την παραγωγή τους μαζί με τον συνεργάτη των 5SOS και βετεράνο του rock John Feldmann, ενώ σε τέσσερα ακόμα τραγούδια ένωσε τις δυνάμεις του με έναν άλλο μακροχρόνιο συνεργάτη, τον Matthew Pauling.

Διαφήμιση

Το music video του «Straight To Your Heart», σε σκηνοθεσία του Ryan Fleming και του ίδιου του Irwin, γυρίστηκε στην έρημο της Καλιφόρνια. Πριν από τα γυρίσματα, ο Ashton πήρε δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας και έμαθε τοξοβολία, ώστε να χρησιμοποιήσει αυτές τις δεξιότητες στη δημιουργία του βίντεο.

Το «Blood On The Drums» θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη.

Το «The Thorns» (Η πλευρά Α’ του άλμπουμ), που αποτελείται από τα οκτώ πρώτα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του leading single «Straight To Your Heart», θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου.

Το «The Roses» (Πλευρά Β’), με το οποίο θα ολοκληρωθεί το άλμπουμ, θα ακολουθήσει στις 17 Ιουλίου. Και τα 16 τραγούδια του άλμπουμ θα αποκτήσουν το δικό τους music video.

Διαφήμιση

«Μου αρέσει να κάνει ολοκληρωμένα άλμπουμ, αλλά και την ιδέα ο ακροατής να το αφομοιώσει σε δύο μέρη αρχικά, διαμορφώνοντας τη δική του ερμηνεία», δήλωσε ο Ashton Irwin.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Galantis, David Guetta και 5 Seconds of Summer συνεργάζονται στο «Lighter»

«Είναι σημαντικό για εμένα, ως θαυμαστή της μουσικής, να έχω ένα ολοκληρωμένο έργο για να μπορέσω να εμβαθύνω πραγματικά στην οπτική του καλλιτέχνη», σημείωσε.

Το «Blood On The Drums», ένας τίτλος που ο Ashton Irwin αποκαλεί «μια μεταφορά για το πόσα έχω δώσει στη μουσική μου», είναι το επόμενο άλμπουμ του μετά το «Superbloom» του 2020.

Το νέο άλμπουμ τους θα περιέχει μία σειρά τραγουδιών με προοδευτικό πνεύμα, που συνδυάζει εκρηκτικά anthems με επιρροές από τη δεκαετία του ’80, δυναμικά rock τραγούδια, art-pop με επιρροές από dub και πολλά άλλα.

Σε αντίθεση με το «Superbloom», που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ήταν γεμάτο με προσωπικές σκέψεις και συγκινητικούς στοχασμούς, το «Blood On The Drums» κοιτάζει περισσότερο προς τα έξω παρά προς τα μέσα.

Διαφήμιση

Πλέκει μαζί τα όμορφα και τα άσχημα της ζωής του Ashton Irwin την τελευταία δεκαετία και δημιουργεί τραγούδια φτιαγμένα για να συνδεθούν με το ευρύ κοινό, όπου τα καθολικά θέματα τυλίγονται γύρω από προσωπικές ιστορίες.

«Σκεφτόμουν τους ανθρώπους που άφησα πίσω, τους ανθρώπους που μου λείπουν, την οικογένεια που έπρεπε να αφήσω όταν ήμουν μικρός. Σκεφτόμουν τους εθισμούς που έχω περάσει. Τον τρόπο που εξελίχθηκα ως νεαρός άντρας που δεν είχε ποτέ πατέρα», λέει ο Ashton Irwin.

«Σκεφτόμουν την προσωπική δύναμή μου και ήξερα ότι γενικά κανείς άλλος δεν με στηρίζει εκτός από εμένα, και έπρεπε να γίνω ο άνθρωπος που πρέπει να είμαι για την υπόλοιπη ζωή μου», προσθέτει.

Το «Blood On The Drums» επιτρέπει στον Ashton Irwin να πάρει κεντρικό ρόλο ως γνήσιος frontman, ενώ παράλληλα παρουσιάζει την τραγουδοποιία του, τη φωνή του και, φυσικά, τα δυναμικά του ντραμς.

Ashton Irwin - Straight To Your Heart (Official Music Video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Luke Hemmings των 5SOS κυκλοφορεί το νέο single «Shakes»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Timothée Chalamet μεταμορφώνεται στον Bob Dylan στο trailer της ταινίας «A Complete Unknown»

Ο Timothée Chalamet ακολουθεί τα πρώτα χρόνια του Bob Dylan στη Νέα Υόρκη. Ο Timothée Chalamet μεταμορφώνεται σε Bob Dylan...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...