Sinéad O’Connor: Αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου της

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της Sinéad O’Connor.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η αιτία του θανάτου της Sinéad O’Connor, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών στις 26 Ιουλίου 2024.

Σχεδόν έξι μήνες μετά, η αιτία θανάτου της αποδίδεται σε «φυσικά αίτια», όπως επιβεβαίωσε στο TMZ στις 9 Ιανουαρίου ένας εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Southwark Coroner’s Court του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι «ο ιατροδικαστής έχει συνεπώς σταματήσει να ασχολείται με τον θάνατό της».

Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου της Sinéad O’Connor, η οικογένειά της εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Ιρλανδίας, RTE.

Διαφήμιση

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Sinéad. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και έχουν ζητήσει την προστασία της ιδιωτικότητάς της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», ανέφερε.

Την επόμενη ημέρα, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι η Sinéad O’Connor βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της και πρόσθεσε ότι ο θάνατός της δεν θεωρείτο «ύποπτος».

Η Sinéad O’Connor ζούσε τον τελευταίο περίπου ενάμιση χρόνο πριν τον θάνατο της χτυπημένη από τον θάνατο του μεγαλύτερος γιος της, Shane, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 17 ετών.

Η δύναμη και η επιμονή της Sinéad O’Connor απέναντι στην τραγωδία ήταν πραγματικά αξιέπαινη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι και η ίδια πάλευε με την ψυχική υγεία της καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Διαφήμιση

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλιο, η Sinéad O’Connor είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει άλλο ένα άλμπουμ, σχεδόν δέκα χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά της «I’m Not Bossy, I’m the Boss»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Sinéad O'Connor: Η οικογένειά της απαγορεύει στον Donald Trump να χρησιμοποιεί τα τραγούδια της

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, η Sinéad O’Connor γνωστή για τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα της και κυκλοφόρησε δέκα άλμπουμ.

Έλαβε οκτώ υποψηφιότητες για Grammy και κέρδισε ένα βραβείο για την Καλύτερη Ερμηνεία Εναλλακτικής Μουσικής για το δεύτερο άλμπουμ της, «I Do Not Want What I Haven’t Got», το οποίο περιείχε τη μεγάλη επιτυχία της «”Nothing Compares 2 U».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στο προσκήνιο, η Sinéad O’Connor μιλούσε με ειλικρίνεια για τους αγώνες της με την ψυχική της υγεία, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσής της με διπολική διαταραχή και της μάχης της με την κατάθλιψη.

«Οι άνθρωποι πάντα μου λένε: “Πιστεύεις ότι η ευτυχία σου θα διαρκέσει;”. Λες και ακροβατώ σε κάποια άκρη», δήλωσε στην εφημερίδα The Guardian το 2021.

Διαφήμιση

«Νομίζω ότι είμαι καλά τώρα. Αλλά δεν είμαι τόσο ανόητη ώστε να πιστεύω ότι δεν θα έχω υποτροπές. Δεν είμαι αρκετά ηλίθια για να πιστεύω ότι δεν θα καταλήξω ξανά στο νοσοκομείο. Είμαι μία επιζήσασα από την κακοποίηση και είναι μία δουλειά που απαιτεί μία ολόκληρη ζωή», τόνισε

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της Lady Gaga στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...