Οι The Smile κυκλοφορούν το θεσπέσιο νέο τραγούδι «Friend Of A Friend»

Το music video του single, σε σκηνοθεσία Paul Thomas Anderson, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στο πλαίσιο του Wall of Eyes, on Film».

Οι The Smile, το συγκρότημα που αποτελείται από τους Thom Yorke και Jonny Greenwood των Radiohead και τον Tom Skinner των Sons of Kemet, κυκλοφορούν το νέο single, «Friend Of A Friend», προσθέτοντας ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ τους, «Wall Of Eyes».

Αυτό το σαγηνευτικό τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά από τους The Smile κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος το 2022 – 2023 και τώρα έχει εμπλουτιστεί με εξαίσια έγχορδα από τη φημισμένη London Contemporary Orchestra και τις μαγευτικές μελωδίες του σαξοφώνου από τον Robert Stillman.

Οι The Smile προσκαλούν τους λάτρεις της μουσικής να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά το music video για το «Friend Of A Friend» και μία ειδική ταινία για το «Wall Of Eyes» σε μία σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν σε 12 ανεξάρτητους κινηματογράφους από το Σίδνεϊ έως την Πόλη του Μεξικό, από τις 18 έως τις 25 Ιανουαρίου.

Διαφήμιση

Το music video του single «Friend Of A Friend» και η ταινία του άλμπουμ «Wall Of Eyes» φέρουν την υπογραφή του καταξιωμένου κινηματογραφικού σκηνοθέτη Paul Thomas Anderson και έχουν γυριστεί σε φιλμ 35mm.

Αυτές οι αποκλειστικές προβολές, με τίτλο «Wall Of Eyes, On Film», θα προσφέρουν στους θεατές την ευκαιρία να απολαύσουν μία καθηλωτική παρουσίαση ολόκληρου του άλμπουμ «Wall Of Eyes» σε ήχο surround.

Επιπλέον, οι προβολές θα περιλαμβάνουν ακυκλοφόρητο υλικό από τη δημιουργία του δίσκου, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες για τη συνεργασία των The Smile στα παρασκήνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι The Smile του Thom Yorke στο Release Athens 2024

Ο Paul Thomas Anderson παρουσιάζει την οπτικοποιημένη εκδοχή του «Friend Of A Friend» μέσα από μία προσεκτικά επιμελημένη ταινία μικρού μήκους, δημιουργώντας μία αξέχαστη πολυαισθητηριακή εμπειρία.

Διαφήμιση

Σε μία ακόμα πιο συναρπαστική στιγμή, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία αναδρομή σε προηγούμενες συνεργασίες μεταξύ του Thom Yorke, των Radiohead και του Paul Thomas Anderson, συμπεριλαμβανομένων έργων όπως τα «Anima», «Daydreaming (35mm)», «Present Tense» και «The Numbers».

Οι The Smile στην Αθήνα

Παράλληλα με αυτές τις μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες, οι The Smile ανακοινώνουν μία νέα σειρά συναυλιών στην Ευρώπη που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2024.

Μετά τις σχεδόν sold-out εμφανίσεις που θα κάνουν νωρίτερα τον Μάρτιο, το κοινό σε διάφορες πόλεις, όπως το Αμβούργο, το Βερολίνο, η Πράγα και η Ρώμη, θα έχει τη δυνατότητα να δει τη μαγεία των The Smile να ξεδιπλώνεται μπροστά του.

Ο Βρετανός μουσικός James Holden θα πλαισιώνει στους The Smile ως support act καθ’ όλη τη διάρκεια των συναυλιών τους το 2024.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, οι The Smile θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα συμμετάσχουν στο Release Athens 2024 στην Πλατεία Νερού σε μία μοναδική φεστιβαλική βραδιά μαζί με τους Pulp.

Διαφήμιση

Ένα ηχητικά πλούσιο αριστούργημα

Έχοντας δημιουργηθεί με αγάπη μέσα στα όρια της Οξφόρδης και των ιστορικών Abbey Road Studios του Λονδίνου, το άλμπουμ «Wall Of Eyes» των The Smile πήρε σάρκα και οστά υπό τη σχολαστική καθοδήγηση του παραγωγού και mixer Sam Petts-Davies.

Οι ενορχηστρώσεις εγχόρδων σχεδιάστηκαν με δεξιοτεχνία από τη διακεκριμένη London Contemporary Orchestra και κατέληξαν σε ένα ηχητικά πλούσιο αριστούργημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι The Smile κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ «Wall Of Eyes»

Το «Wall Of Eyes» διαδέχεται για τους The Smile το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους «A Light For Attracting Attention», που κυκλοφόρησε το 2022 και εισέπραξε διθυραμβικές κριτικές από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης.

Οι προσδοκίες είναι υψηλές για το νέο άλμπουμ τους «Wall Of Eyes», που θα κυκλοφορήσει από την XL Recordings στις 26 Ιανουαρίου.

The Smile - Friend of a Friend (Audio)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική είσοδό τους στο μουσικό προσκήνιο με το πρώτο τους single...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...