Sophie Turner: Απέσυρε τη μήνυση κατά του Joe Jonas για «απαγωγή» των δύο παιδιών τους

Ο Joe Jonas και ο Joe Jonas οριστικοποίησαν τη συμφωνία τους για τον τόπο κατοικίας των δύο παιδιών τους μετά τον χωρισμό τους.

Η Sophie Turner απέσυρε την αγωγή εναντίον του πρώην συζύγου της Joe Jonas για την «παράνομη κράτηση» των δύο παιδιών τους, αφού το εν διαστάσει ζευγάρι υπέγραψε ένα σχέδιο κοινής επιμέλειας που εγκρίθηκε από βρετανικό δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τους New York Times, περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης απέρριψε την αγωγή την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου με τη συγκατάθεση τόσο της Sophie Turner όσο και του Joe Jonas.

Η 27χρονη ηθοποιός του «Game of Throne» μήνυσε τον 34χρονο τραγουδιστή των Jonas Brothers τον Σεπτέμβριο, λίγες εβδομάδες αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει.

Διαφήμιση

Ο Joe Jonas ήταν το αυτό που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα στις 5 Σεπτεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι «ο γάμος μεταξύ των δύο μερών έχει διαλυθεί ανεπανόρθωτα».

Λίγο αργότερα, η Sophie Turner μήνυσε τον Joe Jonas για «παράνομη κράτηση» των δύο παιδιών της, ισχυριζόμενη ότι ο τραγουδιστής κρατούσε τα διαβατήρια των κοριτσιών και απαίτησε την «άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα».

Η μήνυση ανέφερε ότι παρά τον «περιπλανώμενο τρόπο ζωής», το ζευγάρι συμφώνησε ότι το «παντοτινό σπίτι του» θα ήταν στην Αγγλία, αλλά ότι μετά τον χωρισμό του, ο Joe Jonas φέρεται να αρνήθηκε να επιστρέψει τα διαβατήρια στη μητέρα και αρνήθηκε να στείλει τα παιδιά στην Αγγλία μαζί με τη μητέρα τους.

Τότε, εκπρόσωπος ο Joe Jonas υποστήριξε ότι αν ο τραγουδιστής παραχωρούσε στη Sophie Turner τα διαβατήρια θα παραβίαζε την απόφαση δικαστηρίου της Φλόριντα που απαγόρευε και στους δύο γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Joe Jonas νικά τις αρνητικές σκέψεις με το νέο single «Work It Out»

Ο εκπρόσωπος του Joe Jonas διέψευσε επίσης τον ισχυρισμό της Sophie Turner ότι αιφνιδιάστηκε από τον χωρισμό τους, υποστηρίζοντας ότι «γνώριζε ότι ο Joe επρόκειτο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου».

Μνημόνιο κατανόησης

Σύμφωνα με τους New York Times, ότι η δικαστής Katherine Polk Filla είπε στο δικαστήριο την Τετάρτη ότι η Turner και ο Jonas υπέγραψαν ένα μνημόνιο κατανόησης και ένα «σχέδιο συνεπιμέλειας» για τα δύο παιδιά τους τον Οκτώβριο, καθώς και μία απόφαση συναίνεσης με δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου που εγκρίθηκε στις 11 Ιανουαρίου.

Τον Οκτώβριο είχαν καταλήξει επίσης σε συμφωνία για τον τόπο κατοικίας των δύο παιδιών τους.

Όπως ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση: «Μετά από μία παραγωγική και επιτυχημένη διαμεσολάβηση, συμφωνήσαμε ότι τα παιδιά θα περνούν εξίσου χρόνο σε στοργικά σπίτια τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner γνωρίστηκαν το 2016 και παντρεύτηκαν δύο φορές το 2019. Αρχικά έκαναν έναν γάμο – έκπληξη στο Λας Βέγκας τον Μάιο του 2019 αμέσως μετά την παρουσία τους στα Billboard Music Awards, όπου μόλις είχαν εμφανιστεί οι Jonas Brothers.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια, διοργάνωσαν έναν πολυτελή γάμο στη Νότια Γαλλία στα τέλη του Ιουνίου του 2019. Οι δύο κόρες τους γεννήθηκαν στις ΗΠΑ το 2020 και το 2022 και έχουν διπλή αμερικανική/βρετανική υπηκοότητα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Ο Damon Albarn δεν συμφωνεί με την απαγόρευση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες του Bob Dylan

«Αν αρχίσεις να απαγορεύεις πράγματα, πού θα σταματήσεις;», αναρωτήθηκε ο Damon Albarn. Ο Damon Albarn αποστασιοποιήθηκε από τη συνεχώς αυξανόμενη...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...