Οι Take That κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ «This Life»

Αφήστε τη μουσική να σας οδηγήσει σε ένα καινούργιο κεφάλαιο των Take That.

Οι Take That κυκλοφόρησαν το νέο άλμπουμ τους «This Life». Πρόκειται για το ένατο άλμπουμ στην καριέρα του συγκροτήματος και το πρώτο μετά το «Wonderland» του 2017.

Το «This Life» είναι ένα δυναμικό άλμπουμ όπου το συγκρότημα εμφανίζεται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ – σε ολόκληρη την ιστορία του.

Εμπνευσμένοι από καλλιτέχνες όπως οι Hall & Oates, Supertramp, Wings, Elton John, The Eagles, Crosby, Stills & Nash, τα μέλη των Take That – οι Gary Barlow, Mark Owen και Howard Donald – επικεντρώνονται στις ερμηνείες, επιλέγοντας όμορφες μελωδίες, εθιστικά ρεφρέν και εκλεπτυσμένες αρμονίες που δένουν απρόσκοπτα με τις φωνές τους.

Διαφήμιση

Η μουσική εξέλιξη των Take That

Με το «This Life», οι Take That ξεκινούν με τόλμη το τρίτο κεφάλαιό τους, εκπέμποντας μία ζεστασιά που πηγάζει από τον ενθουσιασμό που περιβάλλει την επιστροφή των τριών φίλων στο στούντιο.

«Αποτυπώνει το συναίσθημα της επιστροφής μας ως συγκρότημα και της κοινής εξόδου μας στον κόσμο ξανά», εξηγεί ο Gary Barlow. Ο Howard Donald προσθέτει: «Δημιουργούνται συγκινητικά συναισθήματα όταν ανοίγουμε τα φτερά μας και ξεφορτωνόμαστε το παλιό, αφήνοντας κάτι καινούργιο να μπει μέσα».

«Μια αίσθηση ενότητας γίνεται αισθητή στο άλμπουμ, είτε αφορά εμάς που επανενωθήκαμε ως συγκρότημα είτε τους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν και να καλλιεργήσουν σχέσεις στη ζωή τους», εξηγεί ο Mark Owen.

Αυτά τα λόγια είναι μία τέλεια εισαγωγή για το άλμπουμ, με το οποίο οι Take That εξελίσσονται για άλλη μία φορά χωρίς να χάνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά τους.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Take That μετανιώνουν που δεν βοήθησαν τον Robbie Williams με την ψυχική υγεία του

Από το Νάσβιλ στη Νέα Υόρκη

Οι ηχογραφήσεις του «This Life» ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος στα ιστορικά RCA Studios A του Νάσβιλ υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου με εννέα Grammy Dave Cobb (Lady Gaga, Barry Gibb, Brandi Carlisle) και ολοκληρώθηκαν στη Νέα Υόρκη.

Ενδιάμεσα, το συγκρότημα επισκέφθηκε τη Σαβάνα, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη, όπου συνεργάστηκε με την παραγωγό Jennifer Decilveo (Hozier, Miley Cyrus).

«Το “This Life” είναι μία πραγματική γιορτή των τριών μας. Κάθε μέλος φέρνει στο τραπέζι τις δικές του συγκεκριμένες και προσεγμένες ιδέες. Πολλά πράγματα σε αυτό το άλμπουμ περιστρέφονται γύρω από την υποστήριξη και το αίσθημα αυτοπεποίθησης που προκύπτουν από την παρουσία σε μία ομάδα», αναφέρει ο Gary Barlow.

Τραγούδια και συναισθήματα

Το «Windows», το πρώτο single από το άλμπουμ, έδειξε τη μουσική κατεύθυνση που ακολούθησαν οι Take That. Χρησιμοποιώντας τις διακριτές αρμονίες τους, το τραγούδι αφηγείται την ιστορία της ανάδυσης από το σκοτάδι στο φως, εκπέμποντας μία αναζωογονητική ηχητική αύρα.

«Ήταν όμορφο, φρέσκο και συναρπαστικό, όπως και το “Patience”. Απλά σκεφτήκαμε ότι ήταν ένα σπουδαίο τραγούδι για να επικοινωνήσουμε την επιστροφή», λέει ο Mark Owen.

Διαφήμιση

Στο ομώνυμο τραγούδι του «This Life», το συγκρότημα περιγράφει τις ανατροπές, τα σκαμπανεβάσματα και τις περιπέτειες της ζωής.

Οι στίχοι πλαισιώνονται από μία κεφάτη μελωδία στο πιάνο που έγραψε ο Gary Barlow μετά την αποφοίτηση του γιου του από το κολέγιο. «Τότε ήταν που συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ήταν πια παιδί», παραδέχεται.

Οι Take That συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτό το θέμα και στο «March Of The Hopeful», το οποίο πραγματεύεται τις αλλεπάλληλες αλλαγές στις σχέσεις. Υπάρχει επίσης ένας μοναδικά οικογενειακός χαρακτήρας στο «One More Word», ένα τραγούδι που έγραψε ο Howard Donald ενώ φανταζόταν ότι αποχαιρετούσε την κόρη του την ημέρα του γάμου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Take That επιστρέφουν με το νέο single «Windows» - Ανακοινώνουν άλμπουμ

Αν και στο «This Life» επικρατεί μία χαρούμενη διάθεση, δεν λείπουν και οι στιγμές που αφορούν την απώλεια. «Το “Champion” αναφέρεται στη γήρανση, στα πράγματα που έχουν επηρεάσει την ψυχή μας και στα διάφορα σκαμπανεβάσματα που σχετίζονται με την ανθρώπινη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη», περιγράφει ο Mark Owen.

Ένα λαμπρό μέλλον περιμένει

Παρά τα τριάντα και πλέον χρόνια εμπειρίας, οι Take That δεν έμειναν ποτέ στάσιμοι. Το συγκρότημα εξελίσσεται συνεχώς, κάνοντας το μέλλον τους να φαίνεται λαμπρό.

Οι Take That έκαναν πρόσφατα μία ζεστή εμφάνιση στο Radio 2 In Concert και συναντήθηκαν με τον Dermot O’Leary στην εκπομπή «Reel Stories» του BBC Two. Πρόσφατα, οι Take That εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Jools Holland, όπου τραγούδησαν τα «Windows» και «Brand New Sun», ενώ στις 10 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στο Jingle Bell Ball του Capital FM μαζί με τους Alicia Keys, Tom Grennan, Becky Hill και Busted, μεταξύ άλλων.

Για την προώθηση του νέου άλμπουμ τους, έχουν ηχογραφήσει επίσης ένα podcast έξι επεισοδίων, με τίτλο «Take That: This Life», το οποίο συνοψίζει τη μουσική διαδρομή τους από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα. Το podcast είναι διαθέσιμο στο Global Player και σε άλλες πλατφόρμες podcast.

Το 2024, οι Take That θα ξεκινήσουν την περιοδεία «This Life On Tour», η οποία θα αποτελείται από 41 συναυλίες σε κλειστά γήπεδα 15 πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Special guest του συγκροτήματος θα είναι ο Olly Murs. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο την υπαίθρια περιοδεία «This Life Under the Stars»,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Take That επιστρέφουν με το νέο single «Windows» - Ανακοινώνουν άλμπουμ

Οι Take That φημίζονται για τις σπουδαίες παραγωγές και τις εκπληκτικές συναυλίες τους. Κατέχουν το ρεκόρ του μεγαλύτερου αριθμού εμφανίσεων στο O2 Arena του Λονδίνου – έχοντας δώσει 34 συναυλίες.

Το 2011, πούλησαν πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια σε λιγότερο από 24 ώρες και η περιοδεία για το άλμπουμ τους «Progress» κατέλαβε την 3η θέση στην ετήσια λίστα του Billboard με τις 25 καλύτερες περιοδείες. Το 2019, οι Take That γιόρτασαν την 30ή επέτειό τους με τη sold-out περιοδεία «Odyssey», πραγματοποιώντας 38 συναυλίες για τις οποίες πουλήθηκαν 650.000 εισιτήρια.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Taylor Swift: Συνελήφθη εμμονικός θαυμαστής της στη Γερμανία – Απείλησε τον Travis Kelce

Ο 36χρονος άνδρας παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι να ολοκληρώσει η Taylor Swift τις συναυλίες της στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας. Ένας...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...