Οι Take That επιστρέφουν με το νέο single «Windows» – Ανακοινώνουν άλμπουμ

Οι Take That επιστρέφουν με το πρώτο άλμπουμ τους μετά από έξι χρόνια.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, οι Take That, ανακοίνωσαν την επιστροφή τους με μία τεράστια περιοδεία το 2024, παράλληλα με το ένατο άλμπουμ τους, «This Life», που θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Για να γιορτάσουν την επάνοδό τους, οι Take That κυκλοφορούν επίσης το ολοκαίνουργιο single «Windows».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας «This Life On Tour», οι Gary Barlow, Mark Owen και Howard Donald θα δώσουν 29 συναυλίες σε 15 πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας. Στην περιοδεία θα τους συνοδεύσει ένας πολύ ξεχωριστός καλεσμένος, ο Olly Murs.

Διαφήμιση

Οι Take That φημίζονται για τις τεράστιες παραγωγές και τα απίστευτα live shows τους και αυτή τη στιγμή κατέχουν το ρεκόρ για τις περισσότερες εμφανίσεις στο The O2 του Λονδίνου με 34 headline shows.

Η περιοδεία «Progress» του 2011 έσπασε τα ρεκόρ εισιτηρίων πουλώντας πάνω από 1 εκατομμύριο εισιτήρια σε λιγότερο από 24 ώρες, έγινε η πιο επιτυχημένη περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους χάρισε μία θέση στην ετήσια λίστα «Top 25 Tours» του Billboard, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση παγκοσμίως.

Το 2019, οι Take That γιόρτασαν την 30ή τους επέτειο με τη sold-out περιοδεία «Odyssey», στο πλαίσιο της οποίας έδωσαν 38 συναυλίες σε 29 κλειστά γήπεδα και εννέα στάδια, πουλώντας πάνω από 650.000 εισιτήρια.

Στο νέο single τους «Windows», οι Take That επανενώνονται για το πρώτο τους πρωτότυπο τραγούδι μετά από πάνω από πέντε χρόνια. Το «Windows» είναι ένα πανέμορφο τραγούδι που αφηγείται την ιστορία της διαφυγής από το σκοτάδι στο φως.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Take That μετανιώνουν που δεν βοήθησαν τον Robbie Williams με την ψυχική υγεία του

Καθώς ένα γνώριμο φαλτσέτο ακούγεται στις πρώτες νότες του τραγουδιού, το «Windows» ανοίγει έναν νέο κεφάλαιο για ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της Βρετανίας, τους Take That. Ένα κεφάλαιο που ξεχειλίζει από ενέργεια, δημιουργικότητα και μία συνεχή επιθυμία του συγκροτήματος να προκαλεί και να εκπλήσσει.

Η μουσικότητα του «Windows» δίνει το στίγμα όσων μπορεί να περιμένει το κοινό από το «This Life», το ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος και πρώτο μετά το «Wonderland» του 2017.

Όμορφες μελωδίες, εκρηκτικά ρεφρέν και εκλεπτυσμένες αρμονίες που συνδυάζουν όμορφα τις φωνές των τριών μελών του συγκροτήματος διατρέχουν το νέο άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

«Ήταν μία υπέροχη εμπειρία που βρεθήκαμε ξανά μαζί στο στούντιο για τη δημιουργία αυτού του δίσκου. Έχει αυτή την αίσθηση ότι ανοίγεις τα φτερά σου, αφήνεις το παλιό και φέρνεις το καινούργιο» σχολιάζουν οι Take That.

«Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για το νέο άλμπουμ – υπάρχει μία αίσθηση συντροφικότητας, είτε αυτό αφορά εμάς που βρισκόμαστε ξανά μαζί ως συγκρότημα είτε τους ανθρώπους που θέλουν σύνδεση στη ζωή τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το νέο κεφάλαιο!», συνεχίζουν.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σύνθεσης και ηχογράφησης του άλμπουμ, οι Take That τελειοποίησαν αυτό το νέο ήχο σε μερικές από τις πιο αγιασμένες αίθουσες της μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των Electric Lady Studios της Νέας Υόρκης και του ιστορικού RCA Studio A του Νάσβιλ, τα οποία έχουν φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τους David Bowie, Dolly Parton, The Beach Boys, Adele, Taylor Swift, Maggie Rogers και άλλους.

Το 2023 είναι ήδη μία συναρπαστική χρονιά για τους Take That, με μία σειρά από εκπληκτικές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων των πιο ζεστών εμφανίσεών τους εδώ και χρόνια στο KOKO του Λονδίνου για την ενίσχυση του War Child, μία sold-out συναυλία στο British Summer Time στο Hyde Park και την εμφάνισή τους στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 12 εκατομμύρια θεατές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Take That κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ «This Life»

Αυτό το καλοκαίρι κυκλοφόρησε επίσης στη μεγάλη οθόνη η κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου μιούζικαλ τους, «The Band», που έσπασε τα ρεκόρ. Η ταινία, με τίτλο «Greatest Days» και πρωταγωνίστρια την Aisling Bea («This Way Up», «Hard Sun»), κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Το «Windows» και το επερχόμενο άλμπουμ «This Life» συνεχίζουν την κληρονομιά ενός από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία των βρετανικών charts, με πάνω από 45 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως και 12 επιτυχίες στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αν και οι Take That έχουν συμπληρώσει 30+ χρόνια καριέρας, δεν μένουν στάσιμοι, εξελίσσονται συνεχώς και το μέλλον φαίνεται λαμπρό για την τριάδα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Jack White κυκλοφόρησε κρυφά ένα νέο άλμπουμ – έκπληξη

Το νέο άλμπουμ του Jack White ήταν διαθέσιμο μόνο για ημέρα. Ο Jack White κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά ένα νέο σόλο άλμπουμ,...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...