Taylor Swift: Είναι τελικά η μυστηριώδης συγγραφέας του «Argylle»;

Ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn αποκαλύπτει την πραγματική σύνδεση της Taylor Swift με την ταινία «Argylle».

Είναι τελικά η Taylor Swift η μυστηριώδης συγγραφέας που έχει γράψει το μυθιστόρημα «Argylle»;

Η Taylor Swift, σύμφωνα με τους φανατικούς θαυμαστές της, κατάφερε να βρει χρόνο, ανάμεσα στην περιοδεία της «The Eras Tour» (και την ακόλουθη μεγάλη εμπορική επιτυχία της ταινίας της περιοδείας) για την ηχογράφηση των παλαιότερων άλμπουμ της για να γράψει ένα κατασκοπικών μυθιστόρημα με τίτλο «Argylle», το οποίο έχει ήδη διασκευαστεί σε μία blockbuster ταινία με πρωταγωνιστές τους Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill, John Cena, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson, Dua Lipa κ.ά. και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Το μυθιστόρημα «Argylle» κυκλοφόρησε στις 9 Ιανουαρίου από μία ανώνυμη συγγραφέα που χρησιμοποιεί το όνομα «Elly Conway», και επικεντρώνεται σε μία συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων που βρίσκει τον εαυτό της (και τη γάτα της Scottish Fold, Alfie, την οποία κουβαλάει σε μία τσάντα γάτας με ρόμβους) μπλεγμένη σε μία διεθνή πλοκή που περιλαμβάνει εχθρικούς κατασκόπους, δολοφονίες και πολύ χάος.

Διαφήμιση

Αφού η Taylor Swift έχει μακρά ιστορία με πουλόβερ με ρόμβους, πουλώντας στο παρελθόν ένα «Red (Taylor’s Version) Argyle Sweater» στο ηλεκτρονικό κατάστημά της για 65 δολάρια, έχει δύο γάτες Scottish Fold με τα ονόματα Meredith Grey και Olivia Benson (από τους αντίστιχουες χαρακτήρες των σειρών «Grey’s Anatomy» και «Law & Order: SVU»), κουβαλούσε την Olivia Benson στο ντοκιμαντέρ της «Miss Americana» (2020) με μία παρόμοια τσάντα με αυτήν που εμφανίζεται στην ταινία «Argylle»

Την Elly Conway υποδύεται στην ταινία η Bryce Dallas Howard, η οποία έχει κόκκινα μαλλιά – ακριβώς όπως η κοκκινομάλλα συγγραφέας που εμφανίζεται στην ταινία μικρού μήκους για τη δεκάλεπτη εκδοχή του «All Too Well» και αφού δεν υπάρχει κανένα διαδικτυακό ιστορικό για κανέναν συγγραφέα με το όνομα «Elly Conway», οι Swifties κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι άλλη από την ίδια την Taylor Swift.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Το τρυφερό σημείωμα που έγραψε στον 8χρονο γιο της Alicia Keys

Η απάντηση του σκηνοθέτη του «Argylle»

Το Rolling Stone απευθύνθηκε απευθείας στην πηγή: τον σκηνοθέτη του «Argylle», Matthew Vaughn, ο οποίος λέει ότι, δυστυχώς, οι φήμες δεν είναι αληθινές.

«Δεν είμαι μεγάλος λάτρης του διαδικτύου, και στην πραγματικότητα η κόρη μου ήταν αυτή που ήρθε – αυτή είναι η δύναμη της φήμη και του διαδικτύου – και είπε: “Δεν μου είπες ποτέ ότι η Taylor έγραψε το βιβλίο!”», θυμάται ο Matthew Vaughn.

Διαφήμιση

«Και την κοιτάζω λέγοντας: “Τι λες; Η Taylor Swift έγραψε το βιβλίο; Δεν έγραψε το βιβλίο!” Και γέλαγα γιατί σκεφτόμουν: “Δεν είναι αλήθεια! Δεν έγραψε το βιβλίο!” Αλλά η κόρη μου ήταν πεπεισμένη για αυτό», περιέγραψε.

Και ο Matthew Vaughn, ο σκηνοθέτης πίσω από τις ταινίες «Layer Cake», «Kick-Ass», «X-Men: First Class» και «Kingsman» δηλώνει κατηγορηματικά ότι υπάρχει μία πραγματική Elly Conway.

«Υπάρχει ένα πραγματικό βιβλίο… και είναι ένα πολύ καλό βιβλίο. Και υπάρχει μία Elly Conway που έγραψε το βιβλίο, αλλά δεν είναι η Taylor Swift», τόνισε.

«Και το λέω αυτό επειδή φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να ανέβουν στο τρένο της Taylor Swift αριστερά, δεξιά και στο κέντρο, και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού του κλαμπ. Διάβασα τις συνωμοσίες και είπα, ουάου, δεν αφήνουν πέτρα αναποδογυρισμένη! Αλλά δεν είναι η Taylor Swift. Σίγουρα δεν έγραψε εκείνη το βιβλίο», συνέχισε.

Η επιρροή της Taylor Swift

Η Taylor Swift, ωστόσο, ήταν η έμπνευση της γάτας Scottish Fold που εμφανίζεται στην ταινία «Argylle», αφού οι κόρες του Matthew Vaughn έπεισαν τη σύζυγό του (και μητέρα τους), το σούπερ μόντελ Claudia Schiffer, να τους αγοράσει μία γάτα για τα Χριστούγεννα, αφού είδαν τη γάτα στο «Miss Americana». Και στην ταινία «Argylle» εμφανίζεται η σκωτσέζικη γάτα Fold του Vaughn, ο Chip.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift δώρισε VIP εισιτήρια για το «The Eras Tour» στη φιλανθρωπική δημοπρασία της Selena Gomez

«Εντελώς ειρωνικά, αυτό για το οποίο είναι υπεύθυνη είναι η γάτα Scottish Fold», είπε ο Matthew Vaughn.

«Γύρισα σπίτι ένα απόγευμα, ήταν Χριστούγεννα, και είπα: “Τι στο καλό είναι αυτός ο θόρυβος;”. Και πηγαίνω γύρω – γύρω στο σπίτι και ακούω έναν θόρυβο, και τα παιδιά είχαν δει ένα ντοκιμαντέρ της Taylor Swift και υπήρχε μία γάτα Scottish Fold και είχαν πείσει τη σύζυγό μου, την Claudia, να τους πάρει το γατάκι για τα Χριστούγεννα. Το αγόρασαν χωρίς την άδειά μου και το έκρυψαν από εμένα», εξήγησε.

«Όσο τρελό κι αν ακούγεται, αυτή είναι η μόνη σύνδεσή μας με την Taylor Swift», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς ο Chip κέρδισε τον ρόλο του Alfie, αποδεικνύεται ότι η αρχική γάτα που είχαν επιλέξει για το «Argylle» δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου.

«Αυτό δεν ήταν σχεδιασμένο – έγινε κυριολεκτικά εκ των πραγμάτων. Εκείνη η πρώτη μέρα των γυρισμάτων με τη γάτα που είχαμε – αυτή τη γάτα – ηθοποιός – δεν πήγαινε καλά και κυριολεκτικά πήγα στο υπνοδωμάτιο της κόρης μου, επειδή η γάτα κοιμάται μαζί της, και είπα: “Κοίτα, θα δανειστώ τη γάτα”», ανέφερε.

«Και εκείνη είπε: “Ωραία”. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ότι αυτό θα σήμαινε τρεις μήνες. Ήταν περίεργο γιατί πήγαινε στη δουλειά μαζί μου κάθε πρωί, μοιραζόταν το τρέιλερ μου. Αλλά ήταν υπέροχος. Και φαινόταν να το απολαμβάνει κι αυτός. Ήταν φυσικό ταλέντο. Η γάτα του νεποτισμού», είπε ο Matthew Vaughn.

Argylle | Official Trailer

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Η Lisa των BLACKPINK είναι η νέα πρέσβειρα της Louis Vuitton

Η Lisa υπόσχεται να διατηρήσει την αυθεντικότητα της Louis Vuitton. Η Lisa των BLACKPINK, η οποία φημίζεται πάντα για το...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...