Lady Gaga: Τι πιστεύει για την ταινία «Maestro» του Bradley Cooper

Η Carrey Mulligan περιγράφει την αντίδραση της Lady Gaga στο νέο σκηνοθετικό βήμα του Bradley Cooper.

Τον Δεκέμβριο, η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Maestro» του Bradley Cooper.

Γνωστή για την αδιαμφισβήτητη υποστήριξή της στους συνεργάτες και τους φίλους της, η Lady Gaga συνάντησε ξανά δημόσια τον Bradley Cooper πέντε χρόνια τη συνεργασία τους στην επιτυχημένη ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) το 2018.

Στο νέο σκηνοθετικό βήμα του, ο Bradley Cooper ασχολείται με τη ζωή και του έργου του διάσημου συνθέτη Leonard Bernstein, τον οποίο υποδύεται και στη μεγάλη οθόνη και η Lady Gaga φέρεται να συγκινήθηκε από την ταινία.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια των Critics Choice Awards 2024, η Carrey Mulligan, η οποία υποδύεται στο «Maestro» τη σύζυγο του Leonard Bernstein, Felicia, αποκάλυψε ότι η Lady Gaga συγκινήθηκε έντονα παρακολουθώντας τη δυνατή ιστορία του ζευγαριού.

«Συγκινήθηκε τόσο πολύ στο τέλος της ταινίας», είπε η Carrey Mulligan στο E! News.

«Και, νομίζω, ήταν τόσο υπερήφανη για τον Bradley και τόσο ενθουσιασμένη. Μου έδωσε την πιο τεράστια αγκαλιά και ήταν τόσο διαχυτική για το πόσο πολύ της άρεσε και πόσο συγκινημένη ήταν από το έργο και ναι, είχε μία συγκλονιστική υπερηφάνεια», πρόσθεσε.

Με αυτόν τον ειλικρινή ενθουσιασμό έπαινο από τη Lady Gaga, η οποία γνώρισε τις σκηνοθετικές ικανότητες του Bradley Cooper από πρώτο χέρι μέσω της επιτυχημένης συνεργασίας τους στο «A Star Is Born», δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν το «Maestro» ως ένα από τα μεγάλα φαβορί των φετινών Βραβείων Όσκαρ.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Lady Gaga «δουλεύει όσο πιο γρήγορα μπορεί» στο νέο άλμπουμ της

Πράγματι, θεωρείται ότι τόσο ο Bradley Cooper όσο και η Carrey Mulligan θα καταφέρουν να αποσπάσουν από μία υποψηφιότητα για τους ρόλους τους, όταν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των Βραβείων Όσκαρ 2024 στις 23 Ιανουαρίου.

Όταν ο Braldey Cooper συμπρωταγωνίστησε με τη Lady Gaga και σκηνοθέτησε στην ταινία «A Star Is Born» έλαβαν και οι δύο από μία υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ του Α’ Ανδρικού Ρόλου καιτ του Α’ Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα.

Το «A Star Is Born» ήταν επίσης υποψήφιο για την Καλύτερη Ταινία και σε πολλές άλλες κατηγορίες των Όσκαρ και κέρδισε τελικά το βραβείο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «Shallow».

Έτοιμοι για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, συνεχίζουν να κάνουν αίσθηση στους κύκλους του Hollywood – ο Bradley Cooper με το «Maestro» και η Lady Gaga με την επερχόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux» στην οποία πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Harley Quinn στο πλευρό του Joaquin Phoenix.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

MAMA Awards: Τα K-pop βραβεία πηγαίνουν στο Λος Άντζελες

Τα MAMA Awards 2024 θα διεξαχθούν και στις δύο πλευρές του Ειρηνικού. Τα φετινά K-pop βραβεία MAMA Awards θα ξεκινήσουν...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...