Η Taylor Swift κυκλοφορεί το dance remix του «Fortnight» από την BLOND:ISH

Η Taylor Swift συνεργάστηκε με την Καναδή DJ BLOND:ISH για να κυκλοφορήσει ένα remix του τραγουδιού «Fortnight» σε dance ρυθμούς.

Η ανανεωμένη αυτή εκδοχή ανεβάζει τους ρυθμούς του αρχικού, πιο μελαγχολικού, τραγουδιού της Taylor Swift, προσθέτοντας έναν χορευτικό ρυθμό και ηλεκτρονικές πινελιές.

Το «Fortnight», με τη συμμετοχή του Post Malone, έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100 και παρέμεινε στην κορυφή του chart για δύο συνεχόμενες εβδομάδες.

Διαφήμιση

Ήταν ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ «The Tortured Poets Department» της Taylor Swift που κατέλαβαν τις 14 πρώτες θέσεις του Hot 100 τον περασμένο μήνα, με την αστέρα της pop να συντρίβει το ρεκόρ που είχε σημειώσει η ίδια προηγουμένως όταν μονοπώλησε τις πρώτες δέκα θέσεις του chart με τα τραγούδια του άλμπουμ της «Midnights» το 2022.

Επίσης, το «Fortnight» έγραψε ιστορία ως το τραγούδι με τα περισσότερα streams στο Spotify σε μία ημέρα, συγκεντρώνοντας 25.204.472 streams.

Τέσσερις ώρες πριν την κυκλοφορία του remix του «Fortnight», η BLONDISH προανήγγειλε τη συνεργασία με μία ανάρτησή της στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, γράφοντας: «Απόψε θα ρίξουμε μία βόμβα».

Αφού κυκλοφόρησε το remix, η DJ ανάρτησε ένα βίντεο όπου κάνει πρόποση με άλλους μέσω βιντεοκλήσης και σχολίασε χαριτολογώντας: «Είμαστε Swifties εδώ και δύο εβδομάδες τώρα».

Διαφήμιση

Η BLOND:ISH, γνωστή για τις δυναμικές εμφανίσεις της σε φεστιβάλ όπως το Coachella και το Tomorrowland, δεν απογοήτευσε τους θαυμαστές με αυτό το remix.

Η DJ και παραγωγός, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ονόματα όπως οι Depeche Mode και οι Bob Moses, έδωσε στο «Fortnight» μία νέα πνοή, μετατρέποντάς το σε ένα απόλυτο dance anthem.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Φύλακας ασφαλείας σε συναυλία της Taylor Swift απολύθηκε επειδή ζήτησε από το κοινό να τον βγάλει φωτογραφίες

Το remix διατηρεί τα χαρακτηριστικά φωνητικά της Taylor Swift και του Post Malone, αλλά τα πλαισιώνει με ένα ηχητικό τοπίο γεμάτο ενέργεια. Οι έντονοι ρυθμοί, τα μπάσα που πάλλονται και οι μελωδικές συνθέσεις δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που είναι ταυτόχρονα οικείο και αναζωογονητικό.

Η πρωτότυπη έκδοση του «Fortnight» της Taylor Swift με τη συμμετοχή του Post Malone συνοδεύτηκε από ένα σουρεαλιστικό music video στο οποίο εμφανίστηκαν ο Ethan Hawke και ο Josh Charles, πρωταγωνιστές της ταινίας «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» (Dead Poets Society).

«Ήμουν πάντα μεγάλη θαυμάστρια του Post λόγω των τραγουδιών του, των μουσικών πειραματισμών του και των μελωδιών που δημιουργεί και που σου μένουν στο μυαλό για πάντα», σχολίασε η Taylor Swift για το Post Malone.

Διαφήμιση

«Είχα την τύχη να δω αυτή τη μαγεία να ζωντανεύει από κοντά όταν δουλέψαμε μαζί», πρόσθεσε σχετικά με τη συνεργασία τους στο «Fortnight».

Το remix του «Fortnight» της Taylor Swift αναμένεται να γίνει αγαπημένο στα clubs και τα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.

Η BLOND:ISH, με την απαράμιλλη ικανότητά της να δημιουργεί μουσική που ξεσηκώνει τα πλήθη, κατάφερε να μεταμορφώσει ένα ήδη επιτυχημένο τραγούδι σε ένα dance αριστούργημα.

Taylor Swift - Fortnight (feat Post Malone) (BLOND:ISH Remix)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Jessie J διαγνώστηκε με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ΔΕΠΥ

«Με έκανε να ξανασκεφτώ όλη μου τη ζωή», ανέφερε η Jessie J για τη διάγνωσή της. Η Jessie J αποκάλυψε...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...