Taylor Swift: Το «The Tortured Poets Department» είναι το πρώτο άλμπουμ που ξεπερνά τα 300 εκατ. streams στο Spotify σε μία ημέρα

Πρωτοφανή νούμερα σημειώνει το νέο άλμπουμ της Taylor Swift.

Η Taylor Swift έγραψε (για ακόμα φορά) ιστορία στο Spotify με τη νέα δισκογραφική δουλειά της «The Tortured Poets Department», καθώς έγινε το πρώτο άλμπουμ που ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια streams σε μία μόνο ημέρα.

Αφού το Spotify αποκάλυψε ότι το «The Tortured Poets Department» είχε γίνει το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία της πλατφόρμας του που συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια streams σε μία μόνο ημέρα, η υπηρεσία streaming ενημέρωσε τα νούμερα του νέου άλμπουμ της Taylor Swift.

Τελικά, τα streams της πρώτης ημέρας του «The Tortured Poets Department» ξεπέρασαν στην πραγματικότητα τα 300 εκατομμύρια (313.747.178), όταν όλες οι μετρήσεις ολοκληρώθηκαν και καταμετρήθηκαν.

Διαφήμιση

«Γράφτηκε Ιστορία!», έγραψε το Spotify σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Στις 19 Απριλίου 2024, το “The Tortured Poets Department” της Taylor Swift έγινε το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία του Spotify που συγκέντρωσε πάνω από 300 εκατομμύρια streams σε μία μόνο ημέρα», συνέχισε.

Επίσης, το «Fortnight» με τη συμμετοχή του Post Malone, το πρώτο single του άλμπουμ, έσπασε το ρεκόρ για το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μόνο ημέρα στο Spotify, ξεπερνώντας το «Easy On Me» της Adele, που κυκλοφόρησε το 2021.

Το «Fortnight» συγκέντρωσε 25.204.472 streams παγκοσμίως την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, ενώ το «Easy On Me» της Adele είχε κάνει ντεμπούτο με 19.749.704 streams.

Διαφήμιση

Επιπλέον, το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ «The Tortured Poets Department» είναι το τρίτο τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μόνο ημέρα στο Spotify, με 19.089.937 streams.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Jack Antonoff: Η «μαγεία» της συνεργασίας με την Taylor Swift και τη Lana Del Rey

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία άλμπουμ με τα περισσότερες streams σε μία μόνο ημέρα στο Spotify ανήκουν στην Taylor Swift, αφού μετά το ρεκόρ του «The Tortured Poets Department» ακολουθούν στη σχετική κατάταξη το «Midnights» με το 184.695.609 streams και το «1989 (Taylor’s Version)» με 176.170.759 streams.

Μετά την κυκλοφορία του «The Tortured Poets Department» η Taylor Swift έγινε επίσης ο καλλιτέχνης με τα περισσότερες streams σε μία μόνο ημέρα στην ιστορία του Spotify, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε η ίδια σημειώσει όταν κυκλοφόρησε το «1989 (Taylor’s Version)» τον Οκτώβριο του 2023.

Το «The Tortured Poets Department» άρχισε να συντρίβει ρεκόρ πριν ακόμα κυκλοφορήσει, καθώς έγινε το άλμπουμ με τα περισσότερα pre-saves στην ιστορία του Spotify, μόλις μία ημέρα πριν την άφιξή του.

Η Taylor Swift δεν κυκλοφόρησε κανένα single πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ και λίγα ήταν γνωστά, εκτός από το tracklist τον τίτλο του νέου άλμπουμ της.

Διαφήμιση

Αλλά μόλις δύο ώρες μετά την κυκλοφορία του «The Tortured Poets Department», η Taylor Swift ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι πρόσθεσε 15 κομμάτια στα 16 τραγούδια της standard έκδοσης για να δημιουργήσει μια deluxe ψηφιακή έκδοση 31 τραγουδιών με τίτλο «The Tortured Poets Department: The Anthology».

«Έγραψα τόση “βασανισμένη ποίηση” τα τελευταία δύο χρόνια και ήθελα να τη μοιραστώ όλη μαζί σας, οπότε εδώ είναι η δεύτερη δόση του “TTPD: The Anthology”. 15 επιπλέον τραγούδια», έγραψε στα social media.

«Και τώρα η ιστορία δεν είναι δική μου πια… Είναι όλη δική σας», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι Stray Kids συνεχίζουν την κυριαρχία τους με το νέο mini album «ATE»

Οι Stray Kids βάζουν φωτιά στο καλοκαίρι του 2024. Οι Stray Kids κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο νέο mini album τους με...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...