Οι The Jesus and Mary Chain κυκλοφορούν την αυτοβιογραφία τους

Ο William και ο Jim Reid θα εμβαθύνουν στις αρχές των The Jesus and Mary Chain και στις προσωπικές μάχες που έδωσαν.

Οι The Jesus and Mary Chain ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας τους.

Το βιβλίο με τίτλο «Never Understood, The Story Of The Jesus & Mary Chain» γράφτηκε από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, τους αδερφούς William και Jim Reid, με τη βοήθεια του κριτικού και αφανή συγγραφέα Ben Thompson.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τη White Rabbit στις 15 Αυγούστου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 3 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ από τον εκδοτικό οίκο Hachette Books.

Διαφήμιση

Στις σελίδες του βιβλίου, ο William και ο Jim θα εμβαθύνουν στις απαρχές του συγκροτήματος, στην άνοδό τους και στις προσωπικές μάχες που έδωσαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

«Για πέντε χρόνια, αφού αντάλλαξαν τις περιζήτητες θέσεις μαθητείας για τη ζωή στο ταμείο ανεργίας, τα αδέρφια William και Jim Reid κάθονταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο σαλόνι του σπιτιού των γονιών τους στο East Kilbride, σχεδιάζοντας το δρόμο τους για την παγκόσμια κυριαρχία πάνω από ατελείωτα φλιτζάνια τσάι, με τη μουσική χαμηλά για να μην ξυπνήσουν την αδερφή τους που κοιμόταν», αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

«Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να παίξουν στο ίδιο συγκρότημα επειδή θα τσακώνονταν υπερβολικά, οπότε περιέγραφαν ο ένας στον άλλον τα συγκροτήματα των ονείρων τους μέχρι που τελικά συνειδητοποίησαν ότι αυτά τα δύο τέλεια συγκροτήματα ήταν στην πραγματικότητα το ίδιο συγκρότημα, και το όνομα αυτού του συγκροτήματος ήταν The Jesus and Mary Chain», διαβάζουμε.

Πάνω από 40 χρόνια από την πρώτη εμφάνισή τους, οι William και Jim Reid θα αφηγηθούν την ιστορία των The Jesus and Mary Chain για πρώτη φορά και θα μιλήσουν ειλικρινά για τις εμπειρίες ως μέλη του συγκροτήματος.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  The Jesus and Mary Chain: Επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Glasgow Eyes» - Το πρώτο τραγούδι

Σε αυτές περιλαμβάνεται οι αδερφικές διαμάχες τους, η πάλη τους με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και η έντονη ντροπαλότητά τους, που συγκεντρώνονται σε «ένα γράμμα αγάπης στη σκωτσέζικη εργατική οικογένεια».

«Έχει πολλά αρνητικά, σας διαβεβαιώ. Ίσως να είναι όλα αρνητικά στην πραγματικότητα», ανέφερε ο Jim Reid για το βιβλίο.

Ο εκδότης Lee Brackstone εξήγησε την ιστορία του τίτλου του βιβλίου.

«Ο προσωρινός τίτλος για αυτό το βιβλίο ήταν “Never Understand”, ένα υπέροχο τραγούδι των Mary Chain που όλοι γνωρίζουν από το 1984», είπε.

«Αλλά καθώς η διαδικασία της συγγραφής πλησίαζε στο τέλος της, ο William πρότεινε να αλλάξει ο τίτλος σε “Never Understood”, ένα εξαιρετικό λιγότερο γνωστό τραγούδι των Mary Chain από το 1998», αποκάλυψε.

Διαφήμιση

«Αυτή η αλλαγή είναι μία τέλεια απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο αυτό το βιβλίο θολώνει τη γραμμή μεταξύ του παρόντος και του μακρινού και πρόσφατου παρελθόντος, ενώ φωτίζει κρυμμένα τοπία του ψυχικού εδάφους αυτού του θρυλικού συγκροτήματος», σημειώνει.

«Είναι όνειρο να εκδώσουμε αυτό το βιβλίο από τη White Rabbit. Όταν το ανέθεσα, ήμουν αισιόδοξος με την καθοδήγηση του Ben Thompson ότι ίσως καταλήξουμε σε ένα κλασικό βιβλίο. Αυτό στο οποίο καταλήξαμε να έχουμε ξεπερνάει ακόμα και τις πιο τρελές ελπίδες και προσδοκίες μου: όχι μόνο ένα κλασικό, αλλά και ένα μία τα σπουδαιότερα μουσικά απομνημονεύματα που έχω εκδώσει», προσθέτει.

Το «Never Understood» θα κυκλοφορήσει από τις White Rabbit στις 15 Αυγούστου 2024 σε εκδόσεις με σκληρό αλλά και μαλακό εξώφυλλο, σε e-book και audiobook. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μία ειδική έκδοση με ένα audiobook σε βινύλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι The Jesus and Mary Chain παρουσιάζουν το νέο single «Chemical Animal»

Η τιμή της standard έκδοσης είναι 25 λίρες, ενώ η White Rabbit Deluxe Edition κοστίζει 99 λίρες και είναι περιορισμένη σε 500 υπογεγραμμένα αντίτυπα.

Θα κυκλοφορήσει επίσης μία ειδική έκδοση για τη Record Store Edition στην τιμή των 65 δολαρίων, περιορισμένη σε 1.500 υπογεγραμμένα αντίτυπα με εναλλακτικό εξώφυλλο. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Kesha έρχεται να «αλλάξει τον κόσμο» με τη νέα μουσική της

Ήρθε η ώρα η φωνή της Kesha να ακουστεί δυνατά. Η τρελή πορεία της Kesha ξεκίνησε και δεν πρόκειται να...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...