Οι TOOL δεν θα περιμένουν ξανά 13 χρόνια για το επόμενο άλμπουμ τους

Οι TOOL έχουν αρχίσει ήδη να συγκεντρώνουν ιδέες για τη νέα δισκογραφική δουλειά τους.

Οι θαυμαστές των TOOL ίσως δεν θα χρειαστεί να περιμένουν αυτή τη φορά 13 χρόνια για ένα νέο άλμπουμ από το rock συγκρότημα.

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο νέο τεύχος του Metal Hammer, ο μπασίστας των TOOL, Justin Chancellor, σχολίασε το κενό 13 ετών μεταξύ του «Fear Inoculum» του 2019 και του «10,000 Days» του 2006 και παραδέχτηκε ότι το συγκρότημα δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλα κενά ανάμεσα στις κυκλοφορίες του.

«Ο Danny (Carey, ντράμερ των TOOL) είναι 62 τώρα, οπότε δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε 13 χρόνια διάλειμμα αν πρόκειται να το κάνουμε», δήλωσε.

Διαφήμιση

«Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, και έχουμε μιλήσει για τους τρόπους που μπορούμε να το πετύχουμε αυτό», συνέχισε.

«Ίσως να δανειστούμε κάτι από τον τρόπο που εγώ και ο Peter (Mohamed) δουλεύουμε με τους MTVoid – αντί να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον λέγοντας: “Άντε! Βγάλ’ το από μέσα σου!. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε λίγο περισσότερα στο σπίτι. Θα δούμε!”», ανέφερε.

Όταν κυκλοφόρησε το «Fear Inoculum» το 2019, ο Danny Carey δήλωσε ότι οι TOOL είχε «τόνους από υλικό» για ένα ακόμα άλμπουμ.

Μιλώντας στο Metal Hammer, ο Justin Chancellor αποκάλυψε ότι το συγκρότημα έχει ξεκινήσει δυναμικά να γράφει νέα τραγούδια.

Διαφήμιση

«Κάναμε λίγη δουλειά πριν από αυτή την περιοδεία. Το προσπαθήσαμε για μερικούς μήνες. Συγκεντρώσαμε όλες τις ιδέες που είχαμε», είπε.

«Συνήθως, όταν το κάνουμε αυτό, αρχίζουμε να γράφουμε σχετικά σύντομα, αλλά είχαμε πολλά πράγματα που έρχονταν, οπότε δεν ασχοληθήκαμε εντελώς. Όταν τελειώσουμε με την Ευρώπη, θα ασχοληθούμε ξανά στο δεύτερο μισό του χρόνου», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι TOOL απογοητεύτηκαν κατά τη δημιουργία του «Fear Inoculum»: «Τα πετάξαμε όλα»

Ο Justin Chancellor επιβεβαίωσε όσα είπε σε μία συνέντευξή του στο podcast «The Vinyl Guide» τον Οκτώβριο του 2023, όπου δήλωσε ότι το συγκρότημα ήλπιζε να «ολοκληρώσει γρήγορα» το νέο άλμπουμ του όταν δεν θα είχε περιοδείες στο πρόγραμμά του.

Φυσικά, οι TOOL έχουν πολλές συναυλίες προγραμματισμένες που θα τους κρατήσουν απασχολημένο για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ο Justin Chancellor και o Danny Carey μίλησαν επίσης για τα σχέδια του συγκροτήματος για το νέο άλμπουμ του σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Revolve.

Διαφήμιση

«Θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά. Η ζωή όλων είναι διαφορετική και οι προσδοκίες όλων είναι διαφορετικές. Ο χρόνος είναι πολύτιμος τώρα, οπότε προσπαθείς να βρεις τρόπους να είσαι πιο αποτελεσματικός με τη διαδικασία», σημείωσαν.

«Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις γι’ αυτό και για το πώς μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ένα νέο άλμπουμ με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε.

Εκτός από την περιοδεία τους στις ΗΠΑ, που ξεκίνησε από τη Βαλτιμόρη στις 11 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας, οι TOOL θα διασχίσουν επίσης τον Ατλαντικό για μία σειρά συναυλιών στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο από τον Μάιο έως τον Ιούνιο.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Rοb Halford: «Οι Judas Priest υπερασπιζόμαστε την πίστη του heavy metal από τότε που ξεκινήσαμε»

Ο Rοb Halford μίλησε για την ευθύνη των Judas Priest απέναντι στο κοινό τους. Οι Judas Priest, ένα από τα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...