Οι Travis επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «L.A. Times» – Το καινούργιο single «Gaslight»

Οι Travis επιστρέφουν με το δέκατο άλμπουμ τους, «L.A. Times», μία τολμηρή νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα από τη Σκωτία.

Οι Travis επιστρέφουν δυναμικά και ανακοινώνουν το «L.A. Times», το δέκατο άλμπουμ τους, που θα κυκλοφορήσει από την BMG στις 12 Ιουλίου.

Το ολοκαίνουργιο single, «Gaslight», είναι το πρώτο νέο τραγούδι τους από το 2020. Το «Gaslight» σηματοδοτεί την αρχή μιας τολμηρής νέας εποχής για το συγκρότημα.

Το «L.A. Times» είναι ένα απίστευτο επίτευγμα που έρχεται 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικά επιτυχημένου δεύτερου άλμπουμ τους, «The Man Who», το οποίο εκτόξευσε την καριέρα του και έχει γίνει 9 φορές πλατινένιο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαφήμιση

Το «Gaslight», με τις τρομπέτες, τα χειροκροτήματα και ένα συμφωνικό ηλιοβασίλεμα από ομαδικά φωνητικά, μας υπενθυμίζει αμέσως ότι όταν ο Fran Healy (φωνή, κιθάρα), ο Andy Dunlop (κιθάρα), ο Dougie Payne (μπάσο) και ο Neil Primrose (drums) ενώνονται για να δημιουργήσουν μουσική, ο ήχος τους είναι μοναδικός και αναγνωρίσιμος.

Ο Fran Healy λέει για το «Gaslight»: «Διάβασα πριν από μερικές εβδομάδες ότι το gaslighting ήταν η λέξη με τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο παγκοσμίως».

«Ζούμε σε μία εποχή όπου οι πραγματικότητές μας διαστρεβλώνονται από αφεντικά, ηγέτες, φίλους, δασκάλους και πολιτικούς. Είναι πραγματικά παντού», συνεχίζει.

«Οι άνθρωποι που κάνουν gaslighting θέλουν να μας ελέγχουν. Μας λένε πράγματα που υπονομεύουν την αυτοπεποίθησή μας και μας κάνουν να αμφισβητούμε την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι τρελαινόμαστε», αναφέρει.

Διαφήμιση

Το καλοκαίρι του 2024, οι Travis θα ξεκινήσουν μία τεράστια περιοδεία, με επιβαβαιωμένη τη συμμετοχή τους σε 16 συναυλίες των The Killers στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες εμφανίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Travis συναντούν τον Chris Martin και τον Brandon Flowers στο «Raze The Bar»

Το «L.A. Times» θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, σε CD και βινύλιο.

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο επίσης σε μία περιορισμένη έκδοση deluxe 2CD που περιλαμβάνει μία απογυμνωμένη εκδοχή του άλμπουμ «L.A. Times», η οποία ηχογραφήθηκε μεταξύ του σπιτιού του Dougie Payne στη Γλασκώβη και του σπιτιού του Fran Healy στο Λος Άντζελες.

Οι Travis σχηματίστηκαν στη Γλασκώβη το 1990 και ανδρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ακμής της Britpop, αλλά πάντα κρατούσαν αποστάσεις από τη μανία της σκηνής αυτής που μόλις και μετά βίας περιοριζόταν.

Όταν ο λήθαργος της Britpop ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, τα ευγενικά, ανεβαστικά τραγούδια των Travis ήταν το τέλειο αντίδοτο στο χάος των προηγούμενων ετών.

Travis - Gaslight (Official Video)

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Snoop Dogg για τον Dr. Dre: «Είναι σαν τον μεγαλύτερο αδερφό μου»

Ο Snoop Dogg και ο Dr. Dre μίλησαν για την πολυετή αδελφική φιλία τους. Ο Dr. Dre και ο Snoop...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...