Travis Scott: Σε ερωτικό τρίγωνο με την Emily Ratajkowski στο video του «I Know?»

Η Emily Ratajkowski κάνει για τον Travis Scott την πρώτη εμφάνισή της σε μουσικό βίντεο μετά από μία δεκαετία.

Συνεχίζοντας μία ακόμη χρονιά που θα σπάσει ρεκόρ, ο Travis Scott κυκλοφορεί το music video για το κορυφαίο τραγούδι «I Know?» από το τελευταίο άλμπουμ του «Utopia».

Το music video σκηνοθέτησαν ο Travis Scott και ο διάσημος σκηνοθέτης Dave Meyers, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον αστέρα της hip-hop σε προηγούμενα επιτυχημένα βίντεο, όπως το «Sicko Mode» και το «Stop Trying to Be God».

Στο «I Know?» συμπρωταγωνιστεί η Emily Ratajkowski στην πρώτη της εμφάνιση σε μουσικό βίντεο μετά από μία δεκαετία, μαζί με την Anok Yai και τον ίδιο τον Travis.

Διαφήμιση

Το αγαπημένο τραγούδι των θαυμαστών και ένα από τα κορυφαία σημεία του «Utopia» έκανε μεγάλη αίσθηση στα τέλη του 2023, όταν έφτασε στο Νο. 1 του Rhythmic Radio Airplay του Billboard, όπου ο Travis Scott αντικατέστησε τον εαυτό του στην κορυφή, καθώς πήρε τη σκυτάλη από το προηγούμενο Νο. 1 του chart – το δικό του «Meltdown» με τη συμμετοχή του Drake.

Μέχρι σήμερα, το «I Know?» έχει συγκεντρώσει πάνω από 440 εκατομμύρια streams.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανακοινώθηκε ότι ο Travis Scott θα εμφανιστεί στα Βραβεία Grammy 2024 την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Η εμφάνισή του θα είναι μία αξέχαστη βουτιά στον κόσμο του «Utopia», που θα μεταφέρει τους θαυμαστές και τους θεατές στο σύμπαν του Travis με έναν τρόπο που μόνο ο ίδιος μπορεί.

Στα φετινά βραβεία, ο Travis Scott είναι υποψήφιος για το Καλύτερο Rap Άλμπουμ για το «Utopia», κερδίζοντας τη δέκατη υποψηφιότητα της καριέρας του για Grammy.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Travis Scott υποδέχθηκε τον Kanye West στη συναυλία του «Utopia» στη Ρώμη

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το «Utopia» του Travis Scott είχε τέτοια απήχηση. Το τέταρτο άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2023, απογείωσε τον megastar από κάθε άποψη.

Στο «Utopia», ο Travis Scott βρίσκεται στο απόγειο των δυνάμεών του ως performer, τραγουδοποιός, παραγωγός και συνεργάτης, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι κανείς δεν ακούγεται όπως εκείνος.

Το «Utopia» κυριάρχησε στο Νο. 1 του Billboard 200 για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, ενώ παρέμεινε επτά εβδομάδες στην πρώτη πεντάδα και περισσότερες από δέκα εβδομάδες στο Top 10. Μέχρι σήμερα το «Utopia» έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,7 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ήταν το hip-hop άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις της χρονιάς.

Η sold-out περιοδεία «Utopia: Circus Maximus Tour» του Travis Scott συνεχίζει να ταξιδεύει στη Βόρεια Αμερική αυτόν τον χειμώνα.

Διαφήμιση

Η περιοδεία σημείωσε ρεκόρ με κάθε τρόπο: εκτός από το γεγονός ότι έγινε το πρώτο headlining hip-hop show που έκανε sold out στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες, ο Travis Scott έσπασε το ρεκόρ για τα περισσότερα είδη merchandise που πουλήθηκαν σε μία νύχτα σε πολλές πόλεις, όπως το American Airlines Center στο Ντάλας, το Ball Arena στο Ντένβερ, το SoFi Stadium του Λος Άντζελες και το Climate Pledge Arena του Σιάτλ.

Ακόμη, τραγούδησε το αγαπημένο από τους θαυμαστές του «FE!N» του «Utopia» 15 φορές συνεχόμενα στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Με πάνω από 500.000 πωλήσεις εισιτηρίων και περισσότερα από 80 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις μέχρι σήμερα, το «Utopia: Circus Maximus Tour» ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες της περασμένης χρονιάς.

Travis Scott - I KNOW ? (Official Music Video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Travis Scott: Η σύλληψή του οφείλεται σε «παρεξήγηση» σύμφωνα με τον δικηγόρο του
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Lisa των BLACKPINK είναι η νέα πρέσβειρα της Louis Vuitton

Η Lisa υπόσχεται να διατηρήσει την αυθεντικότητα της Louis Vuitton. Η Lisa των BLACKPINK, η οποία φημίζεται πάντα για το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...