Ο Βασίλης Καρράς έγραψε ένα «μυθικό» τραγούδι στην εντατική

Ο Βασίλης Καρράς έγραψε ένα συγκινητικό τραγούδι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην εντατική – Ποιος θα το τραγουδήσει

Ο Βασίλης Καρράς δεν ήταν μόνο ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, αλλά και ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά και έντονη αγάπη για τη ζωή. Ακόμα και όταν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει και να δημιουργεί.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το προηγούμενο Πάσχα, όταν πήρε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεών του, ο Βασίλης Καρράς δεν ήταν απλώς αισιόδοξος – οραματιζόταν με ζωντάνια το μέλλον και έκανε σχέδια για το μέλλον.

Ωστόσο, καθώς πλησίαζε το καλοκαίρι, η υγεία του επιδεινώθηκε σοβαρά και οδηγήθηκε τρεις φορές στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαφήμιση

Σε μία από αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη ζωή του, ο Βασίλης Καρράς έγραψε ένα «μυθικό» τραγούδι, όπως το χαρακτήρισε ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή.

Μόλις το ολοκλήρωσε, επικοινώνησε με τον αγαπημένο του φίλο, Νίκο Μακρόπουλο. Παρά το ευρύ δίκτυο των γνωριμιών του, ο Βασίλης Καρράς είχε ελάχιστους πραγματικά κοντά του και ο Νίκος Μακρόπουλος ήταν αναμφίβολα ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Ελισάβετ Οικονόμου, το τραγούδι ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει, όμως η επιδείνωση της άνισης μάχης του Βασίλη Καρρά με τον καρκίνο ανέτρεψε τα σχέδια.

Ετοίμαζε την αυτοβιογραφία του

Παράλληλα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε μία ακόμη πτυχή της δημιουργικής ορμής του Βασιλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου σε ηλικία 70 ετών.

Διαφήμιση

Ο εμβληματικός τραγουδιστής είχε αφοσιωθεί στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας του, η οποία θα παρουσιαστεί με τη μορφή προσωπικού ημερολογίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

«Πολύ σύντομα μέσα στο νέο έτος θα εκδοθεί. Ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με έναν εκδοτικό οίκο. Είχε προλάβει και το είχε κανονίσει», σημειώνεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha.

Ο Βασίλης Καρράς αγάπησε τη ζωή και τη μουσική και η αυτοβιογραφία του αναμφίβολα θα δώσει στους αναγνώστες μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον άνθρωπο πίσω από τον καλλιτέχνη.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Calvin Harris και Ellie Goulding επιστρέφουν με το νέο single «Free»

Ο Calvin Harris και η Ellie Goulding συνεχίζουν την εξαιρετική επιτυχημένη και δοκιμασμένη συνεργασία τους. Το εκρηκτικό δίδυμο του Calvin...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...