Η Zara Larsson αφήνεται στις τοξικές σχέσεις στο «You Love Who You Love»

 «Ο καθένας μπορεί να αγαπήσει τον οποιονδήποτε – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να το κάνει», σχολιάζει η Zara Larsson.

Η Zara Larsson παρουσιάζει με το νέο τραγούδι «You Love Who You Love» άλλον ένα προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ της «Venus», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου.

Η θεϊκή ενέργεια του «Venus» απεικονίζεται τέλεια από το single «You Love Who You Love», στο οποίο η Zara Larsson θυμίζει τους σκανδιναβικούς pop-rock ύμνους του Max Martin.

Την παραγωγή της ιστορίας των τοξικών σχέσεων ανέλαβε το ανερχόμενο δίδυμο MTHR. Το τραγούδι συνυπογράφει ο τακτικός συνεργάτης της MNEK.

Διαφήμιση

Όπως θυμάται η Zara Larsson: «Αρχίσαμε να γράφουμε κατά τη διάρκεια του Μήνα Υπερηφάνειας και να μιλάμε για το πόσο εκπληκτικό είναι ότι ο καθένας μπορεί να αγαπήσει τον οποιονδήποτε – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να το κάνει!»

«Όλοι έχουμε γνωρίσει εκείνο το άτομο (ή υπήρξαμε εκείνο το άτομο) που συνεχίζει να επιστρέφει σε κάποιον που δεν είναι κατάλληλος γι’ αυτόν. Το “You Love Who You Love” μιλάει αρκετά γι’ αυτό», προσθέτει.

Ο μοναδικός ήχος της Zara Larsson, το εκλεκτικό στυλ και το ξεκάθαρο όραμά της την έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο σημαντικά αστέρια της σύγχρονης pop.

Το επερχόμενο άλμπουμ «Venus» συνδυάζει τη μυθολογία με προσωπικές εμπειρίες σε μία εξερεύνηση της σύγχρονης αγάπης: είτε με έναν σύντροφο («You Love Who You Love»), είτε με την οικογένεια («On My Love»), είτε με την τέχνη («End Of Time»), είτε με τον εαυτό της («Can’t Tame Her»).

Διαφήμιση

Το «Venus» είναι η πιο σύνθετη δουλειά στη δισκογραφία της Zara Larsson μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Zara Larsson ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Venus»

Το άλμπουμ δημιουργήθηκε με τη βοήθεια μίας ποικιλόμορφης αλλά αφοσιωμένης ομάδας συνεργατών, καθώς η Zara ήθελε να αναδείξει κάθε πλευρά της.

Σε αυτή την προσπάθεια βοήθησαν οι κλασικοί στίχοι του Rick Nowells (Madonna, Lana Del Rey) σε συνδυασμό με τα μαξιμαλιστικά beats του Danja («Blackout» – Britney Spears), καθώς και ο μακροχρόνιος συνεργάτης της στο Λονδίνο MNEK και το σουηδικό ντουέτο MTHR.

Ένα άλμπουμ αντάξιο μίας θεάς

Η Zara Larsson βρίσκεται σε ανοδική πορεία εδώ και μία δεκαετία.

Πέρυσι, η 25χρονη τραγουδίστρια προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση με τη δημιουργία της δικής της δισκογραφικής εταιρεία Sommer House, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο ολόκληρης της δισκογραφίας της.

Διαφήμιση

Το επερχόμενο άλμπουμ της γιορτάζει τις πολλές αποχρώσεις της αγάπης, αναδεικνύοντας όλες τις πλευρές του ήχου και της καλλιτεχνικής δημιουργίας της.

«Είναι λίγο υπερβολικό, αλλά για να είμαι ειλικρινής, στην πραγματικότητα είναι πολύ εγώ! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το “Venus” είναι ένα άλμπουμ αντάξιο μίας θεάς, αν και στολισμένο με μία ανθρώπινη πινελιά», σχολιάζει η ίδια.

Όλες οι γυναίκες έχουν υπερδυνάμεις – η Zara Larsson χρησιμοποιεί τις δικές της για να προωθήσει την pop μουσική προς την κατεύθυνση της ισότητας, ενώ παράλληλα ηχογραφεί τραγούδια με επιτυχία και σπάει ρεκόρ.

Το πρώτο άλμπουμ της «So Good» είναι το δεύτερο debut album από γυναίκα καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες αναπαραγωγές στο Spotify, έχοντας συγκεντρώσει το επιβλητικό ποσό των 5,5 δισεκατομμυρίων streams.

Η μία επιτυχία μετά την άλλη

Η Zara Larsson κυκλοφορεί τη μία επιτυχία μετά την άλλη, όπως το τριπλά πλατινένιο «Never Forget You», στο οποίο συμμετείχε ως guest ο MNEK, το πλατινένιο single «Lush Life», το «Ain’t My Fault» και το «Ruin My Life», το οποίο έγινε πρόσφατα χρυσό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Zara Larsson: Πώς την επηρέασε η νίκη της σε talent show σε ηλικία 10 ετών

Εκτός από τις πολυάριθμες υποψηφιότητές της, έχει λάβει διάφορα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, σε διοργανώσεις όπως τα Σουηδικά Βραβεία Grammy, τα Nickelodeon Kids’ Choice Awards, τα MTV EMAs και πολλές άλλες. Το 2017, η Zara Larsson πραγματοποίησε μία ξεχωριστή εμφάνιση στο πλαίσιο της τελετής απονομής του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, η Zara Larsson πραγματοποίησε μία εικονική συναυλία στην πλατφόρμα Roblox και ήταν η παρουσιάστρια ενός viral live show σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στη συνέχεια επέστρεψε στον πραγματικό κόσμο: πραγματοποίησε μία sold-out ευρωπαϊκή περιοδεία («Poster Girl»), ηχογράφησε την επιτυχία «Words» σε συνεργασία με τον Alesso, που χαρακτηρίστηκε από το Billboard ως μία από τις καλύτερες dance κυκλοφορίες του 2022 και τελικά επέστρεψε με το «Can’t Tame Her».

Ακολούθησε η κυκλοφορία των «End Of Time» και «On My Love», με τα οποία ανακοίνωσε το τρίτο άλμπουμ της «VENUS».

Η Zara Larsson ολοκλήρωσε το 2023 με την κυκλοφορία του χριστουγεννιάτικου EP «Honor The Light». Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα και το ντεμπούτο της στην υποκριτική, καθώς θα τη δούμε στην ταινία «A Part Of You» του Netflix το 2024.

Zara Larsson - You Love Who You Love (Official Audio)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι Current 93 επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 13 χρόνια

Οι παραστάσεις των Current 93 είναι αρκετά σπάνιες. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024, ο David Tibet και οι Current 93...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...