Ο ZAYN επιστρέφει με το νέο άλμπουμ «Room Under The Stairs»

Πότε κυκλοφορεί το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του Zayn.

Ο Zayn Malik ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ του.

Ο Βρετανός τραγουδιστής αποκάλυψε με μία λιτή ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του θα έχει τον τίτλο «Room Under The Stairs» και θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου.

Το «Room Under The Stairs» είναι το πρώτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει ο Zayn από τη νέα δισκογραφική στέγη του, τη Mercury Records της Universal Music Group, στην οποία εντάχθηκε το 2023.

Διαφήμιση

Ταυτόχρονα, ο Zayn μοιράστηκε με τους θαυμαστές του το επίσημο εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ του.

Το «Room Under The Stairs» θα διαδεχθεί για τον 31χρονο τραγουδιστή το άλμπουμ «Nobody Is Listening» που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021.

Ο Zayn έδωσε την πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ του τον Ιούλιο του 2023 με τη δισκογραφική επανεμφάνισή του με το single «Love Like This», με το οποίο εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη Mercury Records.

Το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ του «Room Under The Stairs» είναι το «What I Am» και θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε την Παρασκευή 15 Μαρτίου, όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Διαφήμιση

Τον περασμένο μήνα, το Rolling Stone αποκάλυψε ότι ο Zayn έχει συνεργαστεί για την παραγωγή του επερχόμενου άλμπουμ του με τον Dave Cobb, γνωστό για τη δουλειά με country, rock και pop καλλιτέχνες όπως ο Chris Stapleton, η Brandi Carlile και η Lady Gaga.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Zayn έγραφε το άλμπουμ για πολλά χρόνια στο σπίτι του στην αγροτική Πενσυλβάνια πριν ενώσει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  ZAYN: Η 3 ετών κόρη του έχει κληρονομήσει το ταλέντο του στη μουσική

Η φετινή χρονιά θα είναι αρκετά γεμάτη για τον πρώην τραγουδιστή των One Direction, ο οποίος έχει αναλάβει τριπλό ρόλο στην επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων «10 Lives».

Ο Zayn οποία θα υπογράψει τη μουσική της ταινίας και θα ερμηνεύσει ένα ντουέτο με την πρωταγωνίστρια του «Bridgerton», Simone Ashley.

Το Variety ανέφερε επίσης ότι ο Zayn και η Simone Ashley θα δανείσουν και οι δύο τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ταινίας.

Διαφήμιση

Ο Zayn θα είναι παράλληλα ο εκτελεστικός παραγωγός της μουσικής της ταινίας και θα επιβλέψει τη μουσική δημιουργική κατεύθυνσή της.

Σύμφωνα με μία περίληψη της ταινίας «10 Lives» του σκηνοθέτη Chris Jenkins («Surf’s Up»), η ιστορία ακολουθεί έναν κακομαθημένο και εγωιστή γάτο που θεωρεί δεδομένες τις πολλές ζωές του.

Αφού χάσει απρόσεκτα την ένατη ζωή του, παρακαλεί για μία δεύτερη ευκαιρία – και μία ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να μάθει από τα λάθη του. Όταν η ευχή του πραγματοποιηθεί τελικά, ωστόσο, μαθαίνει ότι δεν είναι όλα ρόδινα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Πένθος για τον Slash – Πέθανε η 25χρονη θετή κόρη του

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Slash. Πέθανε σε ηλικία 25 ετών η θετή κόρη του Slash, Lucy-Bleu Knight. Ο κιθαρίστας...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...