Zedd: Επιστρέφει με το πρώτο άλμπουμ του μετά από 9 χρόνια – Ο ελληνικός τίτλος

Ελληνικό άρωμα έχει ο τίτλος του νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Zedd.

Λίγο μετά την εμφάνισή του στο EDC, ο Zedd ανακοίνωσε το πρώτο άλμπουμ του μετά από εννέα χρόνια.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ με τον ελληνικό τίτλο «Telos» θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

«Με το “Telos”, ήθελα να δημιουργήσω μία βαθιά εμπειρία ακρόασης που θα σας ταξιδέψει πέρα από τα απλά τραγούδια», δηλώνει ο Zedd.

Διαφήμιση

«Ήθελα όλοι να μπορέσουν να νιώσουν μία πιο βαθιά συναισθηματική σύνδεση, όπως κι εγώ όταν άκουγα τα αγαπημένα μου άλμπουμ όταν μεγάλωνα. Οι λεπτομέρειες, οι μεταβάσεις και η συνοχή ήταν που με έκαναν να θέλω να δημιουργήσω ένα πραγματικά ουσιαστικό έργο», εξηγεί.

«Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ μου. Ήξερα ότι για το επόμενο έπρεπε να διαθέσω αρκετό χρόνο για να επικεντρωθώ σωστά και να δημιουργήσω κάτι εξαιρετικό που ανταποκρίνεται στα δικά μου πρότυπα», συνεχίζει.

«Στο “Telos”, είχα την τιμή να συνεργαστώ με μερικούς από τους μουσικούς ήρωές μου, τους καλύτερους μου φίλους και τους αγαπημένους μου νέους καλλιτέχνες. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω φτιάξει το καλύτερο μου άλμπουμ μέχρι σήμερα», προσθέτει.

Πρόσφατα, ο Zedd ανακοίνωσε την τέταρτη διοργάνωση του διάσημου φεστιβάλ του, Zedd In The Park, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες Historic Park.

Διαφήμιση

Μετά την εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά από την ανακοίνωση, ο Zedd αποφάσισε να προσθέσει μία επιπλέον ημέρα στο φεστιβάλ την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Το διήμερο φεστιβάλ, που επιστρέφει για πρώτη φορά από το 2022, θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Το Zedd In The Park είναι ένα event για άτομα άνω των 18 ετών που θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στον χώρο, με παιχνίδια, ειδική VIP περιοχή, εγκαταστάσεις τέχνης, πολλά food trucks και πολλά άλλα.

Ο πολυπλατινένιος καλλιτέχνης, DJ και μουσικό παραγωγός Zedd έκανε το ντεμπούτο του με το «Clarity» αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την Interscope Records το 2012 και από τότε γκρεμίζει τα όρια μεταξύ των μουσικών ειδών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Zedd έχει συνεργαστεί με μία ευρεία γκάμα καλλιτεχνών για να δημιουργήσει επιτυχίες, όπως οι Foxes στο «Clarity», το οποίο κέρδισε το βραβείο Grammy της Καλύτερης Dance Ηχογράφησης το 2014 και η Hayley Williams στην πλατινένια επιτυχία με «Stay The Night», που συγκέντρωσε πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια streams.

Επίσης, έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τη Selena Gomez στο πλατινένιο single «I Want You To Know», το οποίο παρέμεινε για τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 του Hot Dance/Electronic Songs Chart του Billboard.

Διαφήμιση

Ο Zedd έχει συνεργαστεί επιπλέον με την Alessia Cara στο επιτυχημένο single «Stay», το οποίο μετρά πάνω από 6,3 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως, κατέκτησε την κορυφή στο Top 40 Ραδιόφωνο των ΗΠΑ για έξι συνεχόμενες εβδομάδες και του χάρισε τη δεύτερη υποψηφιότητά του για Grammy.

Ξεχωρίζει ακόμη η συνάντησή του με τη Maren Morris και τους Grey στην τεράστια επιτυχία «The Middle», η οποία έδωσε στον Zedd το δεύτερό του No. 1 στο Top 40 ραδιόφωνο.

Το «The Middle» έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,7 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει λάβει τρεις υποψηφιότητες για Grammy – για την Ηχογράφηση της Χρονιάς, το Τραγούδι της Χρονιάς και την Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο ή Συγκρότημα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Zedd έχει πραγματοποιήσει sold-out headline sets σε όλο τον κόσμο σε φεστιβάλ όπως Coachella, Lollapalooza, EDC, Summer Sonic Japan, Outside Lands, ULTRA και πολλά άλλα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Η Shakira αρνήθηκε να αλλάξει τους στίχους του «Bzrp Music Sessions, Vol. 53»

«Είμαι μία πληγωμένη λύκαινα και κανείς δεν πρέπει να...

Billie Eilish: «Μισώ τον εαυτό μου όταν είμαι ερωτευμένη»

Η εξομολόγηση της Billie Eilish στη Lana Del Rey. Η...

Kehlani: Συγκέντρωσε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για την Παλαιστίνη, το Σουδάν και το Κονγκό

Η Kehlani δήλωσε την αλληλεγγύη της προς τον παλαιστινιακό...

Η SM Entertainment κατέθεσε μήνυση κατά των Chen, Baekhyun και Xiumin των EXO

Στη δικαιοσύνη οδηγείται η διαμάχη των Chen, Baekhyun και...

The Black Keys: Χώρισαν από τους μάνατζέρ τους μετά την ακύρωση της περιοδείας τους

Οι The Black Keys αναζητούν τους υπεύθυνους για το φιάσκο της περιοδείας τους. Οι The Black Keys διέκοψαν τη συνεργασία...

Top Stories