Η Adele μπήκε στο μετρό για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια – Και αποκοιμήθηκε

Η Adele εξηγεί γιατί είχε αρχίσει να αποφεύγει το μετρό του Λονδίνου πριν ακόμα γίνει διάσημη.

Η Adele ένιωσε σαν έφηβη όταν μπήκε στο μετρό του Λονδίνου για πρώτη φορά μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια.

Μιλώντας στο κοινό κατά τη διάρκεια των πιο πρόσφατων εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, η Adele αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απέφευγε το μετρό για δύο δεκαετίες, πολύ πριν γίνει διάσημη μέσω της καριέρας της στη μουσική.

Όπως σημείωσε, σταμάτησε να παίρνει το μετρό μετά τις τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις του 2005 με στόχο το δημόσιο σύστημα μεταφοράς του Λονδίνου, που είχαν τραγικό απολογισμό 52 νεκρούς και πάνω από 700 νεκρούς.

Διαφήμιση

«Δεν φοβόμουν καν να μπω στο μετρό. Το λάτρευα. Μου θύμισε τα εφηβικά μου χρόνια», είπε η Βρετανίδα τραγουδίστρια στο πλήθος στο The Colosseum at Caesars Palace του Λας Βέγκας.

«Πραγματικά δεν έχω μπει στο μετρό στην Αγγλία, όχι από τότε που έγινα διάσημη. Είναι από τότε που είχαμε μία τρομοκρατική επίθεση εκεί. Έχω φοβηθεί γιατί έχω κλειστοφοβία», εξομολογήθηκε.

Η Adele, η οποία ζει πλέον στο Λος Άντζελες, εξήγησε ότι ξεπέρασε τους φόβους της όταν πήρε το μετρό για να πάει στο «Mamma Mia! The Party» στο O2 Arena τον Δεκέμβριο.

Παρά τις ανησυχίες της, η ανάγκη της να προλάβει το προγραμματισμένο ραντεβού της την παρότρυνε να νικήσει τα άγχη της και να δώσει άλλη μία ευκαιρία στο εμβληματικό μετρό του Λονδίνου.

Διαφήμιση

«Είχα ένα ραντεβού πριν. Οπότε έπρεπε να πάω εκεί σε περίπου 45 λεπτά και είναι πραγματικά δύο ώρες οδήγηση με κίνηση», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Adele δάκρυσε βοηθώντας ένα ζευγάρι να μάθει το φύλο του μωρού του

«Έπρεπε λοιπόν να μπω στο μετρό, το ραντεβού μου απαιτούσε να είμαι πλήρως μακιγιαρισμένη και φρεσκομακιγιαρισμένη. Έτσι έμοιαζα πολύ με την Adele», πρόσθεσε.

Ινκόγκνιτο ανάμεσα στους συνεπιβάτες της, η Adele χάρηκε την ευκαιρία να απολαύσει ξανά μία συνηθισμένη αλλά αγαπημένη της δραστηριότητα.

Φορώντας μία μάσκα και συνοδευόμενη από προσωπικό ασφαλείας και στενούς φίλους, κατάφερε να περάσει απαρατήρητη καις να εκτιμήσει πλήρως την αυθεντική εμπειρία του Λονδίνου για άλλη μία φορά.

Η τραγουδίστρια θαύμασε την αίσθηση της κανονικότητας και της ζεστασιάς που της πρόσφερε το μετρό, ομολογώντας ότι αποκοιμήθηκε ακόμη και κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Διαφήμιση

«Μπήκα στο μετρό και φορούσα μία μάσκα. Είχα πολλούς φρουρούς ασφαλείας μαζί μου για να είμαι δίκαιη και μερικούς φίλους, αλλά περάσαμε όλοι πολύ απαρατήρητοι και ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Δεν θα μαντέψετε ποτέ τι συνέβη, αλλά με πήρε ο ύπνος!», περιέγραψε.

Η Adele πρόσθεσε ότι της «άρεσε» που πήρε το μετρό μετά από τόσα χρόνια.

Όταν έφτασε στον προορισμό της, η τραγουδίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με μία πολύ διαφορετική κατάσταση διασχίζοντας ταπεινά τα πλήθη των θαυμαστών.

«Και μετά έφτασα στο O2 και έπρεπε να περπατήσω ανάμεσα σε χιλιάδες και χιλιάδες ανθρώπους. Οι άνθρωποι άρχισαν να με αναγνωρίζουν τότε, αλλά είχα ξεμείνει από χρόνο», θυμήθηκε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Joe Jonas: Πώς βρήκε ασφάλεια μέσα από το νέο τραγούδι του «Work It Out»

Το μάντρα του Joe Jonas που γέννησε ένα ολόκληρο άλμπουμ. Αν ο Joe Jonas μπορούσε να έχει οποιαδήποτε υπερδύναμη στον...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...