Lenny Kravitz: Βραβεύεται με το Music Icon Award των People’s Choice Awards 2024

Ο Lenny Kravitz θα βραβευθεί για τη λαμπρή καριέρα του και τη σημαντική συνεισφορά του στη μουσική.

Το NBC, το Peacock και το E! ανακοίνωσαν ότι ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός Lenny Kravitz θα λάβει το βραβείο Music Icon Award στα People’s Choice Awards 2024.

Ο Lenny Kravitz θα ανέβει επίσης στη σκηνή των βραβείων για να παρουσιάσει ένα medley με τραγούδια από ολόκληρο τη θρυλική δισκογραφία του.

Ο 59χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους ροκ μουσικούς της σημερινής εποχής, θα βραβευθεί από τα People’s Choice Awards 2024 για τη λαμπρή καριέρα του και τη σημαντική συνεισφορά του στη μουσική βιομηχανία και το ροκ είδος ειδικότερα.

Διαφήμιση

Με ένα μοναδικό μείγμα από soul, rock και funk επιρροές, ο Lenny Kravitz έχει γράψει και ερμηνεύσει πολυάριθμες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, όπως τα «American Woman», «Fly Away» και «Are You Gonna Go My Way».

Τα People’s Choice Awards 2024, με οικοδεσπότη τον ηθοποιό Simu Liu, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Μεταξύ των άλλων θρύλων της δισκογραφίας στους οποίους έχει απονεμηθεί τα τελευταία χρόνια το Music Icon Award των People’s Choice Awards  περιλαμβάνονται η βασίλισσα της country Shania Twain και η πριγκίπισσα της pop Christina Aguilera.

«Με 11 άλμπουμ σε μία καριέρα δεκαετιών, ο Lenny Kravitz έχει εδραιωθεί ως παγκόσμιος σούπερ σταρ της ροκ», αναφέρει η Jen Neal, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, Ζωντανών Εκδηλώσεων και Ειδικών Προγραμμάτων της NBCUniversal Entertainment.

Διαφήμιση

«Είτε γράφει και ερμηνεύει τις δικές του επιτυχίες είτε δουλεύει παρασκηνιακά γράφοντας για άλλους σπουδαίους της βιομηχανίας, το μουσικό χάρισμα του Lenny είναι πραγματικά απαράμιλλο», συνεχίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Lenny Kravitz: «Είμαι Αφρικανός, Ουκρανός, Χριστιανός και Εβραίος»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον τιμούμε ως το φετινό Music Icon και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει στη σκηνή», καταλήγει.

Αναβιώνοντας τις soul, rock και funk επιρροές της δεκαετίας του ’60 και του ’70 κατά τη διάρκεια μίας μουσικής καριέρας τριών δεκαετιών και πλέον, ο Lenny Kravitz έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχει κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα βραβεία Grammy από το 1999 έως το 2022.

Επίσης, έχει μεταπηδήσει με επιτυχία στον κινηματογράφο ως ηθοποιός και μουσικός.

Πιο πρόσφατα, έγραψε, ερμήνευσε και έκανε την παραγωγή ειδικά για την ταινία «Rustin» (2022) του Netflix το συγκλονιστικό τραγούδι «Road To Freedom», το οποίο του χάρισε φέτος μία υποψηφιότητα για τη Χρυσή Σφαίρα του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού και μία υποψηφιότητα για το βραβείο του Καλύτερου Τραγουδιού στα Critics’ Choice Awards 2024.

Διαφήμιση

Το 2022, ο Lenny Kravitz προσκλήθηκε να αποκτήσει το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ.

Στις 24 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του «Blue Electric Light», ενώ στις 2 Αυγούστου θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια για μία μεγάλη εμφάνιση στο AthensRocks 2024 στους χώρους του ΟΑΚΑ.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Timothée Chalamet μεταμορφώνεται στον Bob Dylan στο trailer της ταινίας «A Complete Unknown»

Ο Timothée Chalamet ακολουθεί τα πρώτα χρόνια του Bob Dylan στη Νέα Υόρκη. Ο Timothée Chalamet μεταμορφώνεται σε Bob Dylan...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...