Ο Snoop Dogg ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ με τον Dr. Dre εδώ και 8 μήνες

Ο Snoop Dogg και ο Dr. Dre, ένα από τα πιο εμβληματικά δίδυμα της hip-hop, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις του.

Ο Snoop Dogg αποκάλυψε ότι τους τελευταίους οκτώ μήνες συνεργάζεται ξανά με τον εξίσου εμβληματικό Dr. Dre σε ένα νέο άλμπουμ.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» για την προώθηση της νέας ταινίας του «The Underdoggs», που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Prime Video, ο Snoop Dogg δήλωσε ότι το πρώτο τραγούδι από τη συνεργασία κορυφής αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες.

«Μπορώ να βγάλω τον λαγό από το καπέλο. Δουλεύω σε έναν δίσκο με τον Dr. Dre τους τελευταίους 8 μηνών. Είμαστε έτοιμοι να κυκλοφορήσουμε ένα single σε μερικές εβδομάδες, οπότε αυτό ετοιμάζω», είπε.

Διαφήμιση

Το 2022, ο Snoop Dogg είχε αποκαλύψει ότι είχε σχεδόν ολοκληρώσει μαζί με τον Dr. Dre την παραγωγή της συνέχειας του πρώτου άλμπουμ του «Doggystyle», που είχε κυκλοφορήσει το 1993.

Εκείνη την εποχή, ο Snoop Dogg ανέφερε ότι δούλευε στο στούντιο μαζί με τον Dr. Dre για δύο μήνες πάνω στο άλμπουμ που θα ονομαζόταν «Missionary».

Ο ράπερ πρόσθεσε επίσης τότε ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ τους παράλληλα με τη συμπλήρωση των τριάντα ετών από το ντεμπούτο του με το «Doggystyle».

Εκτός από τη μουσική, ο Snoop Dogg έχει αφιερώσει χρόνο του και σε άλλες δραστηριότητες, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού της νέας ταινίας «The Underdoggs» του Amazon Prime, στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί.

Διαφήμιση

Βασισμένη στις εμπειρίες του από την ίδρυση της Snoop Youth Football League, η ταινία επικεντρώνεται στην ιστορία μίας ομάδας νεαρών αθλητών που ξεπερνούν τις αντιξοότητες μέσω της ομαδικότητας και της επιμονής – θέματα που γνωρίζει προσωπικά ο Snoop Dogg.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift και Harry Styles χαρίζουν προσωπικά αντικείμενά τους στη φιλανθρωπική δημοπρασία των Grammy

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ των πολλών διαφορετικών εγχειρημάτων του, ο ράπερ εξήγησε τους δύο παράγοντες που αποτελούν προτεραιότητα για εκείνον σε κάθε προσπάθειά του.

«Μαθαίνω ποιος είμαι και για να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου, πρέπει να κάνω τα πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλά. Και τα δύο κυριότερα πράγματα είναι η διασκέδαση, σωστά; Διασκέδαση και χρήματα, αν φέρνει χρήματα και είναι διασκεδαστικό, είμαι μέσα», είπε.

«Ξεκίνησα ως αουτσάιντερ. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις, γιατί είσαι αυτός που δεν του δίνουν σημασία. Οπότε πρέπει να καταλάβεις πώς να εξελιχθείς, ώστε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου που μπορείς να γίνεις», πρόσθεσε.

Όσο για την ταινία, ο Snoop Dogg σχολίασε ότι η συνεργασία με τα παιδιά του πρωταθλήματός του – στο οποίο έχει αγωνιστεί και ο QB των Houston Texans, C.J. Stroud, νικητής του βραβείου του Πρωτοεμφανιζόμενου Επιθετικού της Χρονιάς 2024 – τον έκανε να θυμηθεί την τεράστιο σημασία που είχε το φούτμπολ στη ζωή του όταν ήταν νεότερος.

Διαφήμιση

«Ξόδεψα τα χρήματά μου σε ολοκαίνουργιο εξοπλισμό, αγόρασα τα γήπεδα που νοικιάζαμε, διαιτητές, βιβλία κανόνων, τα πάντα, τα κάναμε όλα με τον σωστό τρόπο», θυμήθηκε.

«Το φούτμπολ ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη όταν ήμουν παιδί. Μου έμαθε πώς να έχω πειθαρχία και σεβασμό. Ήθελα λοιπόν να επιστρέψω κάτι από αυτό που μου δόθηκε», ανέφερε.

Snoop Dogg talks new film, 'The Underdoggs'

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι 2NE1 επιστρέφουν – Παγκόσμια περιοδεία για τα 15 χρόνια τους

Οι 2NE1 θα γιορτάσουν τα 15 χρόνια από το ντεμπούτο τους με μία σειρά επετειακών συναυλιών. Οι 2NE1 επιστρέφουν. Η...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...