Ariana Grande και Cynthia Erivo μαγεύουν με τις φωνές τους στο trailer του «Wicked»

Η Ariana Grande και η Cynthia Erivo ενώνουν με αρμονία τις φωνές τους στο «Wicked».

Το επίσημο trailer για το «Wicked» κυκλοφορεί και μας χαρίζει τα πρώτα πλάνα της Ariana Grande να ερμηνεύει το εμβληματικό τραγούδι «Popular» της Glinda.

Το trailer διάρκειας τρεισήμισι λεπτών, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 15 Μαΐου, ξεκινά με τη φωνή της pop star να ρωτάει: «Γεννιούνται κακοί οι άνθρωποι; Ή μήπως τους επιβάλλεται η κακία;»

Μία κεφάτη εκδοχή του «Popular» από την Ariana Grande συνοδεύει τις σκηνές όπου η Glinda – ντυμένη με πολλά διαφορετικά ροζ φορέματα – συναντά για πρώτη φορά την Elphaba (την οποία υποδύεται η Cynthia Erivo) και κρέμεται από έναν πολυέλαιο στον τους κοιτώνα τους στο Πανεπιστήμιο Shiz.

Διαφήμιση

Η Glinda και η Elphaba στη συνέχεια κρατιούνται χέρι – χέρι καθώς ταξιδεύουν μαζί στην Emerald City και συναντούν τον Μάγο του Οζ, τον οποίο υποδύεται ο Jeff Goldblum.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σκηνής, η μουσική στο trailer αλλάζει σταδιακά και οι φωνές της Ariana Grande και της Cynthia Erivo ενώνονται αρμονικά στο «Defying Gravity».

Από το trailer δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένα πλάνο της Glinda μέσα στη ροζ, ιπτάμενη φούσκα της, πλήρως βυθισμένη στον ρόλο της Καλής Μάγισσας του Βορρά, καθώς χαιρετά τους πολίτες του Οζ.

Τα πρώτο και πιο σύντομο teaser του «Wicked» προβλήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Super Bowl 2024 τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαφήμιση

Η κινηματογραφική μεταφορά του «Wicked», σε σκηνοθεσία του Jon M. Chu («Crazy Rich Asians»), θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande και Mariah Carey συνεργάζονται στο remix του «Yes, And?»

Το πρώτο μέρος πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2024 και το δεύτερο μέρος του θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο του 2025.

Εκτός από την Ariana Grande (Glinda), τη Cynthia Erivo (Elphaba) και τον Jeff Goldblum (Ο Μάγος του Οζ), στο «Wicked» πρωταγωνιστούν η Michelle Yeoh στον ρόλο της Madame Morrible, ο Jonathan Bailey στον ρόλο του Fiyero, ο Bowen Yang και ο Ethan Slater, στον ρόλο του Boq, ο οποίος είναι βαθιά ερωτευμένος με την Glinda.

Το «Wicked» βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Broadway του Stephen Schwartz, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι το 2003.

Το μιούζικαλ, ένα prequel του «Μάγου του Οζ», βασίστηκε με τη σειρά του στο δημοφιλές μυθιστόρημα «Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West» του Gregory Maguire από το 1995.

Διαφήμιση

Το βιβλίο του Gregory Maguire ήταν εμπνευσμένο από το κλασικό μυθιστόρημα «Ο Θαυμάσιος Μάγος του Οζ» (The Wonderful Wizard of Oz) του L. Frank Baum από το 1900, το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1939 με πρωταγωνίστρια την Judy Garland.

Αλλά το «Wicked» αφηγείται την ιστορία πριν η Dorothy μπει στο Οζ, η Glinda γίνει η «Καλή Μάγισσα» και η Elphaba γίνει η «Κακιά Μάγισσα της Δύσης».

Wicked - Official Trailer

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse

Η Ariana Grande αποκτά τη δική της κοινότητα στην πλατφόρμα του Weverse. Η Ariana Grande μπαίνει στο Weverse, την πλατφόρμα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...