Avicii: Το «Hey Brother» ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify

Το πέμπτο τραγούδι του Avicii με δεκαψήφιο αριθμό streams στο Spotify.

Το «Hey Brother», το τρίτο single από το άλμπουμ «True» (2013) του Avicii, έσπασε το φράγμα ενός δισεκατομμυρίου streams στο Spotify.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Hey Brother» είναι το πέμπτο τραγούδι του Tim «Avicii» Bergling που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify, μετά το «Wake Me Up», το «The Nights», το «Waiting For Love» και το «Without You» με τον Sandro Cavazza.

Το ορόσημο του «Hey Brother» εδραιώνει περαιτέρω τη θέση του Avicii ως τιτάνα της ηλεκτρονικής dance μουσικής και αποδεικνύει τη διαχρονική επίδραση που συνεχίζει να έχει η κληρονομιά του στη μουσική μέχρι σήμερα.

Διαφήμιση

Για να γιορτάσει τη στιγμή και να ευχαριστήσει τους θαυμαστές για τη συνεχή υποστήριξή τους στη μουσική και τη δημιουργικότητα του Avicii, το Spotify κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο – συνέντευξη με τον τραγουδιστή του «Hey Brother», Dan Tyminski, την ημέρα που το single σημείωσε το ρεκόρ του ενός δισεκατομμυρίου streams.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της bluegrass σκηνής Dan Tyminski έχει μια καριέρα στη μουσική που ξεπερνά τα 30 χρόνια και έχει κερδίσει 14 βραβεία Grammy.

Σε αυτή τη συνέντευξη που δεν έχει προβληθεί ποτέ ξανά και γυρίστηκε στη Στοκχόλμη τον Δεκέμβριο του 2023, ο Dan Tyminski μιλά για τη συνεργασία του με τον Avicii και εκφράζει τον θαυμασμό του για εκείνον ως παραγωγό και μουσικό.

Ο Dan Tyminski αναφέρει πώς η συνεργασία του με τον Avicii στο «Hey Brother» του επέτρεψε να φτάσει σε ένα τεράστιο διεθνές κοινό, λέγοντας: «Ήταν σαν μια ακτίνα φωτός να βγει από τον ουρανό και να μου χαρίσει αυτό το όμορφο, εκπληκτικό τραγούδι.»

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Το «True» του Avicii γιορτάζει τη 10η επέτειό του με ακυκλοφόρητο υλικό

Επίσης, ο Tyminski αποκαλύπτει ότι η κόρη του, θαυμάστρια της μουσικής του Avicii, τον ενθάρρυνε να συμμετάσχει στο τραγούδι και εξηγεί γιατί το «Hey Brother» ήταν μια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.

Ο bluegrass τραγουδιστής σχολιάζει επιπλέον πώς ο Avicii, τον οποίο περιγράφει όχι μόνο ως μεγάλο αστέρι αλλά και ως «σούπερ σταρ», κατάφερε να συνδεθεί με κοινό σε όλο τον κόσμο.

Όταν ο Avicii παρουσίασε για πρώτη φορά νέα τραγούδι από το «True» στην πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο Ultra Music Festival στο Μαΐάμι, οι θεατές εξεπλάγησαν με την παρουσία μιας live μπάντα που έπαιζε κομμάτια με επιρροές από την bluegrass και τη soul μουσική.

Αρχικά, το κοινό ήταν διστακτικό, καθώς τα τραγούδι που άκουγε ήταν πολύ διαφορετικά από προηγούμενες επιτυχίες του όπως το «Levels», αλλά το ρίσκο που πήρε ο Avicii όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το «Wake Me Up» και το «Hey Brother» σε εκείνο το φεστιβάλ άξιζε τον κόπο, καθώς και τα δύο τραγούδια είναι πλέον αγαπημένα των θαυμαστών.

Στη συνέντευξη, η οποία περιλαμβάνει πλάνα από το Ultra Music Festival, ο Dan Tyminski θυμάται να τραγουδάει μαζί με τον Avicii στο φεστιβάλ, με την κόρη του παρούσα να παρακολουθεί την παράσταση.

Exclusive interview: Dan Tyminski on working with Avicii

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Katy Perry: Απογοητευτικό ντεμπούτο για το «Woman’s World»

Η δισκογραφική επάνοδος της Katy Perry βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής - Το «Woman's World» κάνει ένα από τα...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...