Ο Billie Joe Armstrong αποκαλύπτει γιατί ο Eddie Van Halen άρχισε να κλαίει όταν συναντήθηκαν

«Είσαι ο μόνος που με καταλαβαίνει», είχε πει ο Eddie Van Halen είπε στον νεαρό Billie Joe Armstrong.

Ο Billie Joe Armstrong των Green Day διηγήθηκε την ιστορία της συνάντησης με τον εκλιπόντα Eddie Van Halen, ο οποίος «άρχισε να κλαίει» όταν απέναντί του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη των Green Day στον Howard Stern, ο οκοδεσπότης επισήμανε την αγάπη του Billie Joe Armstrong για τους Van Halen, τους οποίους είχε παρακολουθήσει στην πρώτη συναυλία της ζωής του.

«Όταν είδα τους Van Halen το ’84, ήμουν 12 ετών και ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα και έκλαψα», θυμήθηκε ο Armstrong.

Διαφήμιση

«Είναι σαν το παίξιμο της κιθάρας του να προερχόταν από ένα διαφορετικό μέρος. Εφηύρε εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο παίζεις κιθάρα. Αλλά έγραψαν επίσης σπουδαία τραγούδια, αυτό είναι το σημαντικότερο που πήρα από τους Van Halen. Τα τραγούδια ήταν απλά τόσο σπουδαία», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Billie Joe Armstrong αφηγήθηκε τη μία και μοναδική συνάντησή του με τον θρύλο της hard rock. «Ήταν ακριβώς την εποχή που οι Van Halen επανενώθηκαν με τον David Lee Roth», σημείωσε.

«Εγώ και ένα μάτσο φίλοι μπήκαμε σε ένα αεροπλάνο και πήγαμε να τους δούμε στο Κάνσας Σίτι. Δεν θέλαμε να πάμε στην Καλιφόρνια, γιατί ξέραμε ότι θα ήταν μία άθλια συναυλία», συνέχισε.

Ο τραγουδιστής των Green Day χαρακτήρισε «απίστευτη» τη συναυλία στο Κάνσας Σίτι και πρόσθεσε ότι η συνάντησή του με τον Eddie Van Halen στα παρασκήνια ήταν «πολύ συγκινητική».

Διαφήμιση

«Πρώτα πήγαμε πίσω και συνάντησα τον Wolfie [Van Halen], ο οποίος ήταν πολύ cool, και μετά μου είπαν: “Θέλεις να γνωρίσεις τον Eddie;” και εγώ είπα: “Ω, Θεέ μου!”. Και έτσι ήταν εκεί πίσω και είχε την κιθάρα του, ήταν συνδεδεμένη και μου μιλούσε και έπαιζε ταυτόχρονα, και σκεφτόμουν: “Ω Θεέ μου!”», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Green Day: Ο Billie Joe Armstrong εξηγεί γιατί έγραψε ξανά τους «ντροπιαστικά κακούς» στίχους του «Basket Case»

Ο Billie Joe Armstrong περιέγραψε επίσης τη στιγμή που έκανε τον Eddie Van Halen να συγκινηθεί και να βάλει τα κλάματα, αποκαλύπτοντας μία άγνωστη και σπάνια πλευρά του.

«Δεν ξέρω αν το ξέρει κανείς πραγματικά αυτό, αλλά το μέγεθος των χεριών του είναι γιγαντιαίο, και του έπιασα τα χέρια και τα κοίταξα, και είπα: “Φίλε τα χέρια σου είναι τόσο…”», ανέφερε.

«Και αυτός είπε: “Ω, έχω αρθρίτιδα τώρα και μπλα μπλα μπλα μπλα”. Τότε συνέβη αυτό το πραγματικά τρελό πράγμα, όπου άρχισε να κλαίει. Με κοίταξε και έβαλε το χέρι του πίσω από το λαιμό μου και είπε: “Είσαι ο μόνος που με καταλαβαίνει”», συνέχισε.

Σαστισμένος από την αυθόρμητη αντίδραση του Van Halen, ο Billie Joe Armstrong εξέφρασε στον εμβληματικό κιθαρίστα τον απόλυτο θαυμασμό του.

Διαφήμιση

«Του έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια και δεν ήξερα πραγματικά τι να πω. Έλεγα: “Φίλε, δεν έχεις ιδέα πόσα σήμαινες για μένα ως μουσικός και ως τραγουδοποιός”», θυμήθηκε.

«Είπε: “Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εξωγήινος εξαιτίας του τρόπου που παίζω” και του είπα: “Όλα έχουν να κάνουν με τα τραγούδια σου” και μου είπε: “Ακριβώς, ακριβώς”. Ήταν μία πραγματικά δυνατή εμπειρία», παραδέχτηκε.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε τελικά όταν ο γιος του Eddie Van Halen, Wolfgang, μπήκε στο δωμάτιο.

«Ο Eddie έπαιζε και αυτός έλεγε: “Μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά… πρέπει να κουρδίσουμε’. Και τότε ο Eddie είπε το πιο ωραίο πράγμα, ήταν σαν μία στιγμή πατέρα – γιου, του είπε: “Θέλεις να κουρδιστείς σε μένα ή θέλεις να κουρδιστώ εγώ σε σένα;”», αποκάλυψε

«Αυτό το είδος του δεσμού που ένας πατέρας και ένας γιος είχαν ως μουσικοί, πάντα μου έμεινε ως ένα όμορφο πράγμα», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Billie Joe Armstrong των Green Day χαρακτηρίζει «στενόμυαλους» τους τρανσφοβικούς ανθρώπους
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Η Olivia Rodrigo υποστηρίζει τη στάση της Kamala Harris για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα

Η Olivia Rodrigo δίνει τον δικό της αγώνα για την προστασία των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων και δεν θα μπορούσε παρά...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...