Οι Bleachers του Jack Antonoff δημιουργούν το soundtrack της σύγχρονης ζωής με το νέο άλμπουμ τους

Το νέο άλμπουμ των Bleachers θα σας συγκινήσει, θα σας ξεσηκώσει και θα σας ταξιδέψει.

Οι Bleachers του Jack Antonoff κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ τους.

Το άλμπουμ, με τον τίτλο «Bleachers», αποκαλύπτει το πλούσιο και βαθύ ηχόχρωμά τους, σαν ένας φωτεινός και γεμάτος συναίσθημα καμβάς.

Το «Bleachers» είναι η ξεχωριστή ματιά του frontman Jack Antonoff στις παράξενες αντιφάσεις της σύγχρονης ζωής, στη θέση του μέσα στην κουλτούρα και στα πράγματα που πραγματικά τον νοιάζουν.

Διαφήμιση

Από πλευράς ήχου, το άλμπουμ τα έχει όλα: μελαγχολία, χαρά, κομμάτια για οδήγηση στην εθνική οδό, τραγούδια που σε κάνουν να κλάψεις αλλά και να χορέψεις σε γάμο.

Υπάρχει κάτι καθησυχαστικό και απτό στο συναίσθημα που αποπνέει – να ζεις σε τρελές εποχές αλλά να θυμάσαι τι πραγματικά έχει σημασία.

Το «Bleachers» είναι ξεκάθαρα ένα pop άλμπουμ, όμως βαθιά ριζωμένο σε καθημερινές παρατηρήσεις που μοιάζουν απλές αλλά είναι στην πραγματικότητα βαθιές σκέψεις, ντυμένες με μία δόση νοσταλγίας και ρομαντισμού.

Είναι σχεδόν ένα τέλειο άλμπουμ μελωδικό pop που θα μπει σιγά – σιγά μέσα σας για να κυριαρχήσει στην καθημερινότητά σας.

Διαφήμιση

Το άλμπουμ «Bleachers» περιέχει τα singles «Modern Girl», «Alma Mater» και «Tiny Moves», που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες.

Από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους «Strange Desire» το 2014 μέχρι σήμερα, οι Bleachers έχουν χτίσει ένα τεράστιο και φανατικό κοινό μέσα από τρία άλμπουμ και έχουν γίνει γνωστοί για τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις τους και την εκρηκτική δυναμική τους.

Το προηγούμενο άλμπουμ τους, «Take The Sadness Out Of Saturday Night» (2021), τους ανέβαζε σε νέα ύψη, αναδεικνύοντας τα καθηλωτικά τραγούδια του Jack Antonoff και, όπως ανέφερε μία από τις πολλές εξαιρετικές ιστορίες που γράφτηκαν, την έμφυτη ικανότητά του να «μετατρέπει προσωπικές ιστορίες σε μεγαλειώδεις pop ύμνους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Jack Antonoff για τον Kanye West: «Χρειάζεται να του αλλάξουν την πάνα»

Είτε με τους Bleachers είτε ως τραγουδοποιός και παραγωγός, ο Jack Antonoff έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift, η Lana Del Rey, οι The 1975, η Diana Ross, η Lorde, η St. Vincent, οι Florence + The Machine, ο Kevin Abstract και πολλοί άλλους.

Ο Jack Antonoff έχει κερδίσει δέκα βραβεία Grammy και αποσπάσει για τρεις συνεχόμενες χρονιές το βραβείο Grammy για τον Παραγωγό της Χρονιάς – Εκτός Κλασικής Μουσικής (2022, 2023, 2024).

Διαφήμιση

Αυτή την εβδομάδα, οι Bleachers ανακοίνωσαν επίσης τη μεγαλύτερη headline συναυλία τους μέχρι σήμερα στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Οι Bleachers θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα την περιοδεία τους «From The Studio To The Stage», στο πλαίσιο της οποίας θα δώσουν συναυλίες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο, πριν κατευθυνθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα διοργανώσουν και το έκτο τους θρυλικού φεστιβάλ «Shadow Of The City» στο Νιού Τζέρσεϊ.

Αυτή θα είναι η πρώτη ευκαιρία για το κοινό να παρακολουθήσουν τους Bleachers και να ακούσουν τα νέα τραγούδια τους ζωντανά.

Playlist: Bleachers Self-Titled 'Bleachers'

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Tiësto και Alana Springsteen συνεργάζονται στο «Hot Honey»

Ο Tiësto και η Alana Springsteen παίζουν με τη φωτιά στο music video του «Hot Honey». Ο διάσημος DJ και...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...