Η ταινία για τον Bon Scott των AC/DC δεν θα είναι βιογραφική

Η ταινία θα παρουσιάσει τα πρώτα χρόνια του Bon Scott μέσα από μία μυθοπλαστική αφήγηση.

Οι παραγωγοί της επερχόμενης ταινίας για τον Bon Scott των AC/DC, που ανακοινώθηκε αυτήν την εβδομάδα, διευκρίνισαν σε δήλωσή τους ότι η ταινία δεν θα έχει βιογραφικό χαρακτήρα.

Η ταινία με τίτλο «The Kid From Harvest Road», σε παραγωγή των αυστραλιανών εταιρειών HALO Films και Protocol Pictures, στοχεύει να απεικονίσει και να «αναδημιουργήσει» τα πρώτα χρόνια του αδικοχαμένου τραγουδιστή των AC/DC.

Απαντώντας στην ευρεία κάλυψη των μέσων ενημέρωσης για το «The Kid From Harvest Road», μερικά από τα οποία χαρακτήρισαν λανθασμένα την ταινία ως «βιογραφική», οι δύο εταιρείες εξήγησαν ότι το εγχείρημά τους θα στηρίζεται σε μία μυθοπλαστική αφήγηση.

Διαφήμιση

«Οι παραγωγοί πίσω από το “The Kid From Harvest Road” νιώθουν απίστευτη ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη για την τεράστια προσοχή των μέσων ενημέρωσης που έχει λάβει η πρόσφατη ανακοίνωση της ανάπτυξης της ταινίας», ανέφεραν.

«Ο ενθουσιασμός και η υποστήριξη από το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνουν την πίστη στη δύναμη της αφήγησης», πρόσθεσαν.

Ωστόσο, τονίζουν με έμφαση ότι «The Kid From Harvest Road» είναι μία ταινία που στοχεύει να αποτυπώσει την ουσία των πρώτων χρόνων του Bon Scott στο Fremantle της Δυτικής Αυστραλίας μέσα από μία μυθοπλαστική αφήγηση που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960.

Αντλώντας έμπνευση από τις ιστορίες και την ατμόσφαιρα της εποχής, παρά να επιχειρήσει μία βιογραφία, η ταινία θα μπορέσει να προσφέρει μία πιο ευφάνταστη εξερεύνηση του χαρακτήρα και των εμπειριών του Bon Scott, όπως σημειώνεται.

Διαφήμιση

Εστιάζοντας στα χρόνια της ζωής του στο Fremantle, οι παραγωγοί της ταινίας ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μία βαθύτερη εμβάθυνση στις επιρροές και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν τον Bon Scott ως άνθρωπο και τελικά ως τον εμβληματικό frontman των AC/DC.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Bon Scott: Ταινία για τον τραγουδιστή των AC/DC

«Παρέχει επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουμε το πολιτιστικό τοπίο της εποχής, συμπεριλαμβανομένης της ανερχόμενης μουσικής σκηνής και της κοινωνικής δυναμικής εκείνης της περιόδου», αναφέρουν οι παραγωγοί.

Συνεχίζοντας, οι παραγωγοί δηλώνουν ότι μέσω της προσεκτικής αφήγησης και της προσοχής στη λεπτομέρεια, η ταινία «The Kid From Harvest Road» θα προσφέρει στους θεατές μία φανταστική ματιά στη ζωή του νεαρού Bon Scott και παράλληλα θα αποτυπώσει το πνεύμα της εποχής στην οποία έζησε.

«Είναι μία προσέγγιση που επιτρέπει τη δημιουργική ερμηνεία ενώ παράλληλα τιμά την πεμπτουσία της διαδρομής του Scott», τονίζουν.

Εν τω μεταξύ, βλέποντας την τεράστια ανταπόκριση, οι παραγωγοί της ταινίας ενθαρρύνουν τον καθένα μοιραστεί τις ιστορίες του από εκείνη την εποχή και να βοηθήσει στη δημιουργία του πλούσιου μωσαϊκού αυτού του «ερωτικού γράμματος προς το Fremantle»

Διαφήμιση

Τον εμβληματικό ρόλο του νεαρού Bon Scott θα υποδυθεί ο Lee Tiger Halley, ο οποίος έχει αποσπάσει ομόφωνη αναγνώριση για την εξαιρετική εμφάνισή του στη σειρά «Boy Swallows Universe» του Netflix.

Ως παιδί του Fremantle και ο ίδιος, ο Lee Tiger Halley ήταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών λόγω της γοητείας του που θυμίζει τον Bon Scott, ο οποίος πέθανε στις 19 Φεβρουαρίου 1980 σε ηλικία 33 ετών.

Την ταινία για τον Bon Scott τον AC/DC θα σκηνοθετήσει ο David Vincent Smith, ο οποίος θα γράψει επίσης το σενάριο μαζί με τον Stephen Belowsky.

Η παραγωγή του «The Kid From Harvest Road» αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2025.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

André 3000: «Οι σημερινοί ράπερ ακούγονται όλοι ίδιοι»

Ο André 3000 εξηγεί ότι οι νέοι ράπερ δεν έχουν τον χρόνο να «καλλιεργήσουν τους εαυτούς τους». Ο André 3000...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...