Ο Bruce Dickinson το έκανε ξανά: Επιτέθηκε σε θεατή που κάπνιζε σε συναυλία του στη Βραζιλία

Μετά τη συναυλία των Iron Maiden στην Αθήνα, ο Bruce Dickinson επέπληξε το κοινό για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Βραζιλία.

Ο Bruce Dickinson κατακεραύνωσε μία ομάδα θεατών σε συναυλία του στη Βραζιλία επειδή κάπνιζαν ηλεκτρονικά τσιγάρα και φέρεται να χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού μέσα στο πλήθος.

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα περιοδεία στη Λατινική Αμερική για την προώθηση του νέου προσωπικού άλμπουμ του «The Mandrake Project», αποδοκίμασε έντονα ορισμένα μέλη του κοινού για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Opera Hall της Μπραζίλια το Σάββατο 27 Απριλίου.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο λογαριασμός Iron Maiden Brasil στο Instagram, ο Bruce Dickinson ακούγεται να λέει: «Δεν μπορώ γαμώτο να αναπνεύσω. Η Tanya [O’Callaghan, μπασίστρια] δεν μπορεί να αναπνεύσει. Εσύ με το γ**** ηλεκτρονικό τσιγάρα εκεί πέρα, ναι, δεν είσαι εσύ, αλλά, ξέρεις, σε παρακαλώ, κάνε το γαμώτο αυτό έξω, εντάξει;»

Διαφήμιση

«Ξέρεις, αν δεν μπορείς να μείνεις πέντε λεπτά χωρίς να έχεις εθισμό, αλλά… Κάποιος εδώ κάτω έχει χρησιμοποιήσει σπρέι πιπεριού. Κάποιος γ**** έχει χρησιμοποιήσει σπρέι πιπεριού, γι’ αυτό και οι άνθρωποι δεν μπορούν να αναπνεύσουν εκεί κάτω, σωστά;», συνεχίζει.

«Οπότε, ξέρεις, αν βρείτε ποιος στο διάολο είναι, δεν με νοιάζει τι θα του συμβεί μετά τη συναυλία, εντάξει; Στο μεταξύ, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε», αναφέρει.

Σε ξεχωριστό βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, ο Bruce Dickinson λέει: «Ζητώ συγγνώμη για τον βήχα. Λίγοι από εσάς τους γ****, καπνίζετε, εντάξει; Δεν μπορώ να τραγουδήσω αν καπνίζετε, εντάξει;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Bruce Dickinson: Ποιο είναι το πιο δύσκολο τραγούδι των Iron Maiden να τραγουδά ζωντανά

«[Η Tanya] βήχει σαν τρελή, εγώ βήχω, η γ**** γυναίκα μου εκεί πίσω έχει αγανακτήσει, εντάξει; Είναι κάπως αηδιαστικό, εντάξει; Αλλά αν θέλετε να είστε αηδιαστικοί, καπνίστε έξω, εντάξει; Όχι εδώ μέσα», προσθέτει.

Διαφήμιση

«Ο λαιμός μου έχει δουλειά να κάνει. Πληρώσατε καλά λεφτά για να με ακούσετε να τραγουδάω, όχι να κάνω “μπλαργκ, μπλαργκ”, εντάξει;», συμπληρώνει.

Η εταιρεία που διοργάνωσε τη συναυλία του Bruce Dickinson στη Βραζιλία, MCA Concerts, δήλωσε στον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο μουσικής Igor Miranda ότι η δυσφορία προκλήθηκε από την τυχαία έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου ενός θεατή.

Η χημική ουσία που υπήρχε στη συσκευή εξαπλώθηκε και δημιούργησε συμπτώματα παρόμοια με αυτά του σπρέι πιπεριού.

Η ιατρική ομάδα της συναυλίας δήλωσε ότι οι θεατές που δέχτηκαν περίθαλψη δεν παρουσίασαν συμπτώματα που προκαλούνται από αέριο πιπεριού, όπως ερεθισμό των ματιών, δακρύρροια, πρήξιμο ή αποπροσανατολισμό, και παρατηρήθηκε μόνο ερεθισμός του λαιμού.

Η MCA Concerts ενημέρωσε επίσης τον Igor Miranda ότι η ασφάλεια του Opera Hall δεν χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού για τον έλεγχο του πλήθους και δεν σημειώθηκαν καυγάδες στον χώρο.

Διαφήμιση

Επιπλέον, η εταιρεία τόνισε ότι ο ίδιος ο Bruce Dickinson δεν επηρεάστηκε από την έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αλλά μόνο ένα άλλο μέλος της μπάντας του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Bruce Dickinson επιπλήττει τους θεατές και το προσωπικό ασφαλείας στις συναυλίες των Iron Maiden αν νιώσει ότι παραβιάζουν ότι ξεπερνούν τα όρια.

Το καλοκαίρι του 2022, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο τραγουδιστής επιτέθηκε σε έναν θαυμαστή που άναψε μία φωτοβολίδα μέσα στον χώρο του γηπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Bruce Dickinson ανακοινώνει το νέο σόλο άλμπουμ «The Mandrake Project»
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Eurovision 2024: Ο Olly Alexander σχολιάζει τους μηδέν πόντους από το κοινό

Η συμμετοχή του Olly Alexander δεν μπόρεσε να σπάσει...

Ο Questlove δεν λατρεύει τη συνεργασία του με τον Jay-Z στο «Unplugged»

«Δεν ήταν μία από τις πιο λαμπρές στιγμές μου»,...

Ο Ed Sheeran τραγούδησε σε μαθητές δημοτικού σχολείου – Η εμφάνιση – έκπληξη

Ο Ed Sheeran μίλησε στους μαθητές και τους τραγούδησε...

Selena Gomez: Το πρώτο teaser από την τέταρτη σεζόν του «Only Murders In The Building»

Το «Only Murders In The Building» επιστρέφει με νέες...

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι ενθουσίασε με την εμφάνισή της στον Δεύτερο Ημιτελικό

Η Μαρίνα Σάττι έριξε το «ZARI» της στη σκηνή της Eurovision 2024 και ενθουσίασε το κοινό. Μία εμφάνιση γεμάτη μουσική...

Top Stories

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των Ημιτελικών – Η θέση Ελλάδας και Κύπρου

Ανακοινώθηκε η βαθμολογία των χωρών στους δύο ημιτελικούς της...

Eurovision 2024: Νικήτρια η Ελβετία με το Nemo – Στην 11η θέση η Ελλάδα

Η Ελβετία είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2024. Ο...

Eurovision 2024: Ο πραγματικός λόγος που η Ολλανδία αποκλείστηκε από τον τελικό

Η ολλανδική δημόσια ραδιοτηλεόραση θεωρεί «υπερβολικό» και «αυστηρό» τον...