Η Cardi B «ονειρευόταν πάντα» να συνεργαστεί με τη Shakira

Η Shakira και η Cardi B μιλούν για το νέο τραγούδι τους.

Η Cardi B ονειρευόταν πάντα να συνεργαστεί με τη Shakira και η ευκαιρία να ενώσει τις δυνάμεις με την Κολομβιανή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις αρχές της χρονιάς μετά τη συνάντησή τους στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι το τραγούδι «Punteria», το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Shakira με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Η Shakira και η Cardi B έδωσαν μία σύντομη συνέντευξη η μία την άλλη κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του music video του «Punteria», όπου μίλησαν με ενθουσιασμό για τον αμοιβαίο θαυμασμό τους και εξήγησαν πώς προέκυψε η συνεργασία τους.

Διαφήμιση

«Όταν συνάντησα για πρώτη φορά τη Shakira, ήταν στο Παρίσι, στην επίδειξη της Fendi, και ήμουν πολύ, πολύ αγχωμένη», παραδέχτηκε η Cardi B.

«Ήμουν αγχωμένη επειδή ήθελα να της μιλήσω, αλλά σκεφτόμουν “δεν θα της μιλήσω μέχρι να με φωνάξουν”. Το ονειρεύτηκα, αλλά δεν ήξερα πότε θα γινόταν», συνέχισε.

Η Shakira ανταπέδωσε τον θαυμασμό και μίλησε με ενθουσιασμό για την εργατικότητα της Cardi B, επιλέγοντας το «Up» (2021) ως το αγαπημένο της τραγούδι από την εκρηκτική ράπερ από τη Νέα Υόρκη.

«Το “Up”, μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι. Είναι τόσο καλή στιχουργός – είναι επαγγελματίας, εκπληκτική στιχουργός και performer», σχολίασε.

Διαφήμιση

Η Shakira δήλωσε ότι «πάντα ήθελε» να συνεργαστεί με την Cardi B και η κατάλληλη στιγμή ήρθε τελικά με το «Punteria».

«Ήθελα να κάνω κάτι με την Cardi. Συζητούσαμε πάντα εσωτερικά αν ήταν καλή ιδέα να βάλουμε κάποιον σε αυτό το τραγούδι. Πάντα φανταζόμουν την Cardi σε αυτό το τραγούδι. Της έκανα πρόταση και να ‘μαστε εδώ», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Cardi B: Γιατί φοβάται να μιλήσει για τις αλλαγές στη ζωή της στη μουσική της

«Ήταν πολύ διασκεδαστική η συνεργασία μαζί σου. Είναι τόσο εύκολο, ειλικρινά. Λέει: “Θα κάνω τα πάντα”. Λέω: “Είσαι έτοιμη να δουλέψεις πολλές ώρες; γιατί εγώ δουλεύω πολλές ώρες”. Και απαντά: “Θα είμαι εκεί από τις 6 μέχρι τις 6 το πρωί”», συνέχισε.

Η Cardi B ήταν ενθουσιασμένη που δέχτηκε το τηλεφώνημα από τη Shakira, σημειώνοντας ότι ήταν ένα «όνειρο» που έγινε πραγματικότητα.

«Το ήξερα. Ήξερα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν. Ήρθε. Ο Θεός είναι καλός, ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν θέλει να κάνω “μιάου”- θα το κάνω. Δεν μπορώ να περιμένω. Σοβαρά, αυτό είναι το όνειρό μου», ανέφερε.

Διαφήμιση

«Πάντα βλέπω τα βίντεό σου και είναι τρελό να κάνω ένα βίντεο μαζί σου γιατί σε όλα σου τα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι αφιερώνεις χρόνο σε όλα, από τη γωνία λήψης και τον χορό μέχρι τις μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν», πρόσθεσε.

Εκτός από την Cardi B, στο νέο άλμπουμ «Las Mujeres Ya No Lloran» της Shakira συμμετέχουν οι Bizarrap, Rauw Alejandro, Grupo Frontera, Ozuna, Karol G, Fuerza Regida και Tiësto.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Οι SOFI TUKKER υμνούν τη φιλία τους στο «Hey Homie»

Οι SOFI TUKKER αναμιγνύουν bossa nova και drum & bass σε ένα εθιστικό κοκτέιλ. Οι SOFI TUKKER παρουσιάζουν το σαγηνευτικό...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...