Beyoncé: Θα βραβευθεί με το Innovator Award των iHeartRadio Music Awards 2024

Η Beyoncé θα βραβευθεί για την ανεπανάληπτη επιρροή της στη μουσική και την pop κουλτούρα.

Η iHeartMedia και η FOX Entertainment ανακοίνωσαν ότι η Beyoncé θα τιμηθεί με το Innovator Award στα iHeartRadio Music Awards 2024.

Το Innovator Award έχει απονεμηθεί προηγουμένως σε καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift, η Alicia Keys, ο Chance the Rapper, ο Bruno Mars, οι U2 και άλλους.

Τα iHeartRadio Music Awards 2024 θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1 Απριλίου στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Cowboy Carter» της Beyoncé, την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Διαφήμιση

Όπως αναφέρουν τα iHeartRadio Music Awards, η Beyoncé είναι ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες στην ιστορία της μουσικής που έχει τολμήσει να πάρει δημιουργικά ρίσκα, να εξελίξει τη μουσική της με επιτυχία και να επηρεάσει την pop κουλτούρα σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Επίσης, τα βραβεία σημειώνουν ότι η Beyoncé έχει δημιουργήσει τραγούδια που έχουν κατακτήσει την κορυφή των charts σε πολλά μουσικά είδη, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει πρωτοποριακές περιοδείες, όπως το «Renaissance World Tour» της περασμένης χρονιάς – την πιο εμπορική περιοδεία στην ιστορία από έναν καλλιτέχνη της R&B και μία μαύρη γυναίκα καλλιτέχνιδα.

Στα πρόσφατο επιτεύγματα της Beyoncé, το single «Texas Hold ‘Em» από το νέο άλμπουμ της «Cowboy Carter» είναι επίσημα το πρώτο τραγούδι στην ιστορία της μουσικής που εμφανίζεται ταυτόχρονα στα Pop, Hot AC, AC, Country, Rhythmic, Hip Hop, R&B και Triple A charts στις ΗΠΑ.

Είναι επίσης το πρώτο τραγούδι που ανέβηκε φέτος στο Νο. 1 στις ΗΠΑ και παγκοσμίως σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες πωλήσεων/streaming.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Lily Allen σχολιάζει καυστικά την country στροφή της Beyoncé - Και την «περίεργη» διασκευή του «Jolene»

Σε μία άλλη στιγμή – ορόσημο, η Beyoncé έγινε με το «Texas Hold ‘Em» η πρώτη μαύρη γυναίκα καλλιτέχνιδα που κατέκτησε το Νο. 1 του Billboard Hot 100 με ένα country τραγούδι.

Εκτός από τη μουσική της που έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους, τα iHeartRadio Music Awards κάνουν μία ιδιαίτερη μνεία και στη φιλανθρωπική δράση της.

Μέσα από το φιλανθρωπικό ίδρυμά της BeyGOOD Foundation έχει αφιερώσει την τελευταία δεκαετία στο πάθος της στην κοινωνική προσφορά, βοηθώντας κοινότητες ανά τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την ανακούφιση από καταστροφές και την έλλειψη νερού και στέγης μέχρι την υποστήριξη νέων επιχειρηματιών και την ανάπτυξη καριέρας.

«Η Beyoncé είναι η αληθινή έννοια της πρωτοπόρου καλλιτέχνιδας της σύγχρονης εποχής», τονίζουν τα iHeartRadio Music Awards.

Η Beyoncé είναι επίσης υποψήφια για πέντε βραβεία στα iHeartRadio Music Awards 2024, μεταξύ των οποίων για τον R&B Καλλιτέχνη της Χρονιάς και το R&B Τραγούδι της Χρονιάς με το «Cuff It» από το άλμπουμ της «Renaissance» (2022).

Διαφήμιση

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι παρουσιαστής της τελετής απονομής των iHeartRadio Music Awards για το 2024 θα είναι ο Ludacris, ο οποίος θα συμμετάσχει επίσης στις ζωντανές εμφανίσεις της βραδιάς.

Στη σκηνή θα τραγουδήσουν επίσης οι Justin Timberlake, Green Day, TLC, Jelly Roll, Lainey Wilson, Tate McRae και άλλοι καλλιτέχνες.

Επιπλέον, τα iHeartRadio Music Awards 2024 θα παρουσιάσουν έναν ξεχωριστό μουσικό φόρο τιμής στη Cher, η οποία θα βραευθεί με το Icon Award της φετινής διοργάνωσης.

«Ανυπομονώ να παρουσιάσω τα iHeartRadio Music Awards 2024 και να μοιραστώ τη σκηνή με μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες της μουσικής», ανέφερε ο Ludacris σε δήλωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Grammy 2024: Ο JAY-Z υπερασπίστηκε την Beyoncé και το hip-hop - Τα παράπονά του

«Θα είναι μία φανταστική βραδιά γιορτής για αγαπημένους καλλιτέχνες των θαυμαστές, με ξεχωριστές εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσετε», συνέχισε.

Τα 12α ετήσια iHeartRadio Music Awards θα τιμήσουν τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια με τις περισσότερες αναπαραγωγές στους σταθμούς του iHeartRadio και την εφαρμογή iHeartRadio καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη iHeartRadio (@iheartradio)

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Lisa των BLACKPINK είναι η νέα πρέσβειρα της Louis Vuitton

Η Lisa υπόσχεται να διατηρήσει την αυθεντικότητα της Louis Vuitton. Η Lisa των BLACKPINK, η οποία φημίζεται πάντα για το...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...