Η Gracie Abrams «λιποθύμησε» όταν τραγούδησε με την Taylor Swift στη σκηνή

«Ήταν ένα τρελό όνειρο», σχολίασε η Gracie Abrams για την παρουσία της στο πλευρό της Taylor Swift κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «The Eras Tour».

Η Gracie Abrams παρομοίασε τη συμμετοχή της στην περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift με τη φοίτηση σε πανεπιστήμιο για pop stars, που κορυφώθηκε με μία πρακτική άσκηση όταν η 34χρονη τραγουδίστρια την κάλεσε στη σκηνή σε μία από τις συναυλίες να τραγουδήσουν μαζί.

Όπως δήλωσε σε εμφάνισή στην τηλεοπτική εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon εκείνη τη στιγμή «λιποθύμησε» μεταφορικά.

«Είναι πραγματικό μάθημα να την παρακολουθείς να κάνει αυτό που κάνει», είπε η Gracie Abrams, η οποία αργότερα τραγούδησε στην εκπομπή το νέο single της «Risk».

Διαφήμιση

«Ένιωθα σαν να ήμουν σε πανεπιστήμιο για αυτή τη δουλειά», υποστήριξε.

«Παρακολούθησα κάθε μία από τις συναυλίες της στις οποίες ήμουν αρκετά τυχερή να ανοίξω το πρόγραμμα. Παρακολούθησα από κάθε πιθανή γωνιά σε κάθε στάδιο, προσπαθώντας απλά να καταλάβω πώς καταφέρνει να κάνει αυτό που κάνει», συνέχισε.

Η Gracie Abrams εξήρε την Taylor Swift για την ικανότητά της να απευθύνεται με αμεσότητα στο κοινό ακόμα σε στάδια που είναι ασφυκτικά γεμάτα με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

«Αυτό που κάνει απίστευτα καλά σε τέτοιου είδους χώρους είναι ότι μερικές φορές νιώθεις σαν να είσαι στον Άρη και μερικές φορές νιώθεις σαν να είστε οι μόνοι δύο άνθρωποι στο στάδιο εσύ και εκείνη, επειδή απλά έχει μία τόσο δυνατή σύνδεση με το κοινό της», τόνισε.

Διαφήμιση

«Ήταν πραγματικά μαγικό να είμαι δίπλα της για ένα καλοκαίρι – ήταν ένα τρελό όνειρο», παραδέχθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Jack Antonoff για την επιτυχία του «Cruel Summer» της Taylor Swift: «Ήταν ένα μεγάλο μπράβο από το σύμπαν»

Η Gracie Abrams θυμήθηκε στη συνέχεια τη σουρεαλιστική εμπειρία που έζησε όταν τραγούδησε μαζί με την Taylor Swift την επιτυχία της «I Miss You, I’m Sorry» (2020) κατά τη διάρκεια της ακουστικής ενότητας σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας «The Eras Tour» στο Σινσινάτι των ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2023.

Το opening act της Gracie Abrams είχε ακυρωθεί νωρίτερα το βράδυ μετά την καθυστέρηση της έναρξης της συναυλίας λόγω βροχόπτωσης.

Ωστόσο, με γενναιοδωρία και ευγένεια, η Taylor Swift έδωσε στην 24χρονη τραγουδίστρια μία δεύτερη ευκαιρία να εμφανιστεί στη σκηνή.

«Ακόμα και η Taylor δεν μπορεί να ελέγξει τον ουρανό, προφανώς», σχολίασε με χιούμορ η Gracie Abrams.

Διαφήμιση

«Το δικό μου set ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας. Τότε η Taylor μου έστειλε μήνυμα λέγοντας: “Έλα μαζί μου και πες το ‘I Miss You, I’m Sorry’”», περιέγραψε.

«Το δοκιμάσαμε μία φορά στο δωμάτιό της και μετά το είπε εκεί. Λιποθύμησα μεταφορικά», πρόσθεσε.

Εκτός από τη σκηνή του «The Eras Tour», η Gracie Abrams είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με την Taylor Swift και ένα τραγούδι με τίτλο «Us.» στο νέο άλμπουμ της «The Secret Of Us», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Η Gracie Abrams και ο Jimmy Fallon αποκάλυψαν επίσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι κάθονταν δίπλα – δίπλα στο πρόσφατο Met Gala 2024 στη Νέα Υόρκη.

«Χορεύαμε όλη την ώρα», είπε η τραγουδίστρια στο κοινό. «Δεν μπορείς να κάθεσαι όταν είναι η Ariana Grande και η Cynthia Erivo.»

«Είναι αρκετά αξιοσημείωτο να είσαι στον ίδιο χώρο με φωνές σαν τις δικές τους. Είναι απλά απίστευτες, όπως όλοι γνωρίζουμε», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift έχει ένα δώρο από τη Stevie Nicks στην κουζίνα της - Και ένα γράμμα του Paul McCartney στο μπάνιο

Η Ariana Grande πραγματοποίησε στο φετινό Met Gala μία σύντομη άλλα άκρως παραμυθένια εμφάνιση, στο πνεύμα του θέματος της εκδήλωσης, και ένωσε τις δυνάμεις της με τη συμπρωταγωνίστριά της στο «Wicked», Cynthia Erivo, για ένα ντουέτο του «When You Believe» της Whitney Houston και της Mariah Carey.

Η Gracie Abrams θα εμφανιστεί ξανά στο πλευρό της Taylor Swift αυτό το φθινόπωρο όταν η θριαμβευτική περιοδεία της «The Eras Tour» επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική για 18 συναυλίες, που θα ξεκινήσουν στις 18 Οκτωβρίου από το Μαϊάμι και θα ολοκληρωθούν στις 8 Δεκεμβρίου στο Βανκούβερ του Καναδά.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Ο Damon Albarn δεν συμφωνεί με την απαγόρευση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες του Bob Dylan

«Αν αρχίσεις να απαγορεύεις πράγματα, πού θα σταματήσεις;», αναρωτήθηκε ο Damon Albarn. Ο Damon Albarn αποστασιοποιήθηκε από τη συνεχώς αυξανόμενη...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...