Ο ZAYN μετανιώνει που δεν απόλαυσε τα «μικρά πράγματα» στους One Direction

Ο Zayn εξηγεί πώς έχει αλλάξει σήμερα ολόκληρη η νοοτροπία του.

Ο Zayn Malik κάνει μία αναδρομή στα χρόνια του στους One Direction και εύχεται να είχε απολαύσει λίγο παραπάνω τα «μικρά πράγματα» στο συγκρότημα.

Ο 31χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε σε μία νέα συνέντευξη στο «Zach Sang Show» ότι σκέφτεται κάποιες φορές την εποχή του που ήταν μέλος των One Direction – από τους οποίους αποχώρησε τον Μάρτιο του 2015, λίγους μήνες πριν από την οριστική διάλυση του συγκροτήματος.

«Το κυριότερο πράγμα για το οποίο νιώθω πάντα άσχημα όταν κοιτάζω πίσω στη ζωή μου είναι ότι δεν απόλαυσα αρκετά το συγκρότημα», εξομολογήθηκε ο Zayn κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Διαφήμιση

«Νιώθω ότι απλά πήρα τα πράγματα πολύ σοβαρά. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος τώρα. Μπορώ πραγματικά να απολαμβάνω τα πράγματα και να έχω τη δική μου οπτική», συνέχισε.

«Το ποτήρι είναι μισογεμάτο αντί να είναι μισοάδειο. Αυτή είναι η επιλογή μου», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τη νοοτροπία του σήμερα, ο Zayn σημείωσε ότι αν βλέπει «τα πάντα με αρνητικό τρόπο» στη ζωή του, «δεν θα βγει κανένα κέρδος από αυτό».

«Αλλά αν προχωρήσω με χαρά, μπορώ να κερδίσω πολύ περισσότερα πράγματα. Και μπορώ να περάσω καλά και να απολαύσω τη ζωή μου», τόνισε.

Διαφήμιση

«Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ευγνώμων τώρα, που δεν καταλάβαινα τη σημασία του όταν ήμουν πιο μικρός. Δεν καταλάβαινα τη σημασία του να προσπαθείς απλά να είσαι χαρούμενος», είπε.

Ο Zayn εξήγησε επίσης ότι εκείνη την εποχή είχε μία «εφηβική αγωνία» και μία «δόση εγωισμού», όταν νόμιζε ότι ήταν «πραγματικά cool να είσαι απλά κακόκεφος όλη την ώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Zayn: Θα γράψει νέα μουσική για την ταινία «10 Lives» - Το ντουέτο με πρωταγωνίστρια του «Bridgerton»

«Δεν είναι έτσι», δήλωσε τώρα ο Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος ήταν 17 ετών όταν σχηματίστηκαν οι One Direction το 2010.

«Απλά είσαι ένας χαμένος, ας είμαστε ειλικρινείς. Πρέπει να είσαι ευγενικός άνθρωπος. Πρέπει να είσαι κάποιος που οι άνθρωποι θέλουν να είναι κοντά του και να απολαμβάνουν την παρουσία σου», συνέχισε.

«Πρέπει να φέρνεις φως στην ημέρα των ανθρώπων αντί να είσαι αυτό το αρνητικό σύννεφο ή αυτή η αρνητική ενέργεια», υπογράμμισε.

Διαφήμιση

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που ο Zayn χώρισε τους δρόμους του με τους One Direction, οι οποίοι αποτελούνταν επίσης από τους Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan και Louis Tomlinson, και επικεντρώθηκε στη σόλο καριέρα του.

Και κατά τη διάρκεια αυτών ετών, έγινε πατέρας. Όπως είπε στον Zach Sang, η τρεισήμισι ετών κόρη του Khai, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην του σύντροφο, το μοντέλο Gigi Hadid, έχει φέρει ξανά «χρώμα» στη ζωή του.

«Απλά με κάνει πιο χαρούμενο. Έχω τόση αγάπη μέσα μου που δεν είχα προτού γεννηθεί», ανέφερε.

«Γελάει όλη μέρα. Θέλει να κάνει τα πιο ανόητα πράγματα και παίρνει τόσο ενθουσιασμό από αυτό. Έχει απλά μία ολοκαίνουργια οπτική στη ζωή που είχε γίνει κάπως γκρίζα για εμένα», παραδέχθηκε.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Zayn αποκάλυψε ότι δεν πιστεύει ότι έχει ερωτευτεί ποτέ πραγματικά – παρά το γεγονός ότι είχε σχέση – με διακοπές- με την Gigi Hadid για πάνω από πέντε χρόνια, από το 2015 έως το 2021.

«Δεν ξέρω πώς ξέρεις τι είναι η αγάπη. Είναι μία πολύ βαθιά ερώτηση. Είναι δύσκολο. Νομίζω ότι η αγάπη έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Simon Cowell αμφιβάλλει αν οι One Direction θα επανενωθούν

«Το να είσαι ερωτευμένος με κάποιον είναι εντελώς διαφορετικό, είναι κάπως περίπλοκο. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές μεταβλητές που παίζουν ρόλο», τόνισε.

Αναλύοντας ακόμα περισσότερο τις σκέψεις του, ο Zayn επισήμανε την άυλη φύση της αγάπης και σημείωσε ότι δεν μπορείς ποτέ να την προσδιορίσεις ποσοτικά.

«Δεν μπορείς ποτέ πραγματικά να προσδιορίσεις, νομίζω, τι είναι η αγάπη. Υπάρχουν τρόποι να δείξεις αγάπη. Μπορείς να την εκφράσεις», ανέφερε.

«Αυτός είναι ο τρόπος που την κατανοούμε ως άνθρωποι, αλλά τι είναι η αγάπη; Είναι κάτι άυλο, σωστά; Δεν μπορούμε να την κρατήσουμε στα χέρια μας. Δεν είναι κάτι που υπάρχει», σχολίασε.

«Όταν με ρωτάς, “Τι είναι η αγάπη;”, νομίζω ότι ο λόγος που είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση είναι επειδή δεν ξέρω αν έχω ερωτευτεί ποτέ πραγματικά», υποστήριξε.

Zayn | New Album 'Room Under The Stairs', His Daughter Khai, Pennsylvania

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Ian Gillan πιστεύει ότι οι Black Sabbath ήταν «πιο σημαντικοί» από τους Led Zeppelin και Deep Purple

Ο Ian Gillan σχολίασε την «ασεβή τριάδα» του hard rock. Ο Ian Gillan των Deep Purple εξήγησε γιατί πιστεύει ότι...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...