Η Ariana Grande τραγούδησε στο Met Gala 2024 – Η παραμυθένια εμφάνιση

Μία ονειρική και αιθέρια εμφάνιση χάρισε η Ariana Grande στους καλεσμένους του Met Gala 2024.

Οι παρευρισκόμενοι στο Met Gala 2024 δεν είχαν μόνο την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σπάνια εμφάνιση της Ariana Grande τη Δευτέρα 6 Μαΐου, αλλά και μία αποκλειστική γεύση από το πώς θα ακουστούν οι φωνές της τραγουδίστριας και της Cynthia Erivo στις επερχόμενες ταινίες του «Wicked».

Η Ariana Grande είχε την αποστολή να προσφέρει μία ονειρική και αιθέρια εμφάνιση που να ταιριάζει με το θέμα της εκδήλωσης αυτής της χρονιάς, «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion» (Ωραίες Κοιμωμένες: Ξυπνώντας τη Μόδα), και όχι μόνο το κατάφερε, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Αρχικά, η Ariana Grande μπήκε στο χώρο του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης σαν μία «κοιμωμένη» πριγκίπισσα, μεταφερόμενη από μία ομάδα χορευτών με νεραϊδένιο αέρα, καθώς ακουγόταν ένα πανέμορφο ορχηστρικό κομμάτι, όπως καταγράφεται σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram και στο TikTok.

Διαφήμιση

Μετά την εντυπωσιακή είσοδό της, η Ariana Grande «ξύπνησε» και άρχισε να τραγουδά το «Once Upon a Dream» από την ταινία «Ωραία Κοιμωμένη» της Disney, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Φορώντας ένα υπέροχο γαλαζοπράσινο φόρεμα από σιφόν, η pop star τραγούδησε στη συνέχεια τα τραγούδια «Yes, And?» και «We Can’t Be Friends» από το νέο άλμπουμ της «Eternal Sunshine», καθώς και μερικές από τις παλαιότερες επιτυχίες της, όπως το «7 Rings» και το «Into You».

Σε μία από τις καλύτερες στιγμές της παραμυθένιας εμφάνισης, τη συνάντησε στη σκηνή η Cynthia Erivo, με την οποία η Ariana Grande είχε περπατήσει νωρίτερα το βράδυ στο χαλί του Met Gala 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande «Έχω κάνει έναν τόνο botox και fillers όλα αυτά τα χρόνια»

Οι δύο πρωταγωνίστριες του «Wicked» τραγούδησαν μαζί σε άψογη αρμονία το «When You Believe» της Mariah Carey και της Whitney Houston, μαζί με μία gospel χορωδία.

Διαφήμιση

«​​Cynthia Erivo», έγραψε η Ariana Grande στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το συγκλονιστικό ντουέτο.

Η 30χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της και στο TikTok.

«Είχα την τιμή και πέρασα μαγικά τραγουδώντας στο Μητροπολιτικό Μουσείο φορώντας Maison Margiela από τον μοναδικό, λαμπρότερο άγγελο όλων, τον John Galliano (έκλαψα στην πρόβα μας!)», έγραψε.

«Η δουλειά γι’ αυτή την εμφάνιση ήταν μία εμπειρία που θα εκτιμώ για πάντα», συμπλήρωσε.

Επίσης, η Ariana Grande ευχαρίστησε την αρχισυντάκτρια της Vogue και διοργανώτρια του Met Gala, Anna Wintour, τον Baz Luhrmann και άλλους, πριν φτάσει στη Cynthia Erivo.

Διαφήμιση

«Ευχαριστώ τη θεϊκή και μαγική Cynthia Erivo που με συνόδευσε στο τέλος και που φώτισε το μουσείο πιο λαμπερά από ό, τι θα μπορούσε ένα αστέρι στον ουρανό. Ήταν τιμή μου που ήσουν εκεί και τραγουδήσαμε μαζί όπως πάντα. Σ’ αγαπώ!», σημείωσε.

Η Ariana Grande και η Cynthia Erivo δεν ήταν οι μόνες πρωταγωνίστριες του «Wicked» που παρευρέθηκαν στο Met Gala 2024.

Τις συνόδευσε επίσης ο Jeff Goldblum, ο οποίος θα υποδυθεί τον Μάγο του Οζ και ο Jonathan Bailey, ο οποίος θα υποδυθεί τον Fiyero, στις δύο ταινίες, σε σκηνοθεσία του Jon M. Chu, που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2024 και του 2025.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ariana Grande που συμμετέχει στο Met Gala από το 2018 και εμφανίστηκε στο χαλί της εκδήλωσης με ένα custom φόρεμα σε λευκό χρώμα, σχεδιασμένο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Loewe, Jonathan Anderson, με έμφαση σε έναν σμιλεμένο μπούστο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από μαργαριτάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ariana Grande: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Dalton Gomez

«Λάτρεψα την ιδέα του ιριδίζοντος χρώματος και των απαλών ροζ και πράσινων αποχρώσεων που παραπέμπουν στη φούσκα της Glinda αλλά και γενικότερα στο Wicked», είπε η τραγουδίστρια στη Vogue για το φόρεμα στο κόκκινο χαλί.

«Τα μαργαριτάρια απλά δημιουργούνται με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Ποτέ δεν ξέρεις τι όμορφα πράγματα θα βρεις σε απρόσμενα μέρη», συνέχισε.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την εμφάνιση της Ariana Grande στο Met Gala 2024.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Το άλμπουμ του Paul McCartney που ο John Lennon πίστευε ότι ήταν «απαίσιο»

Η καυστική άποψη του John Lennon για τη δουλειά του Paul McCartney. Ο John Lennon και ο Paul McCartney ήταν το...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...