Ο Jack Antonoff εξηγεί γιατί η μουσική του με την Taylor Swift και τη Lana Del Rey γίνεται πιο «τρελή» – με την καλή έννοια

«Υπερήφανος» δήλωσε ο Jack Antonoff για τα τελευταία άλμπουμ της Taylor Swift και της Lana Del Rey.

Ο Jack Antonoff εμφανίστηκε στην εκπομπή «Late Night with Seth Meyers» για να παρουσιάσει το νέο τραγούδι των Bleachers και να μιλήσει για τη δημιουργία κλασικών τραγουδιών και επιτυχιών με την Taylor Swift και τη Lana Del Rey.

Για την εμφάνισή τους, οι Bleachers επέλεξαν το single «Alma Mater» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και κινείται ανάμεσα σε ένα θολό, φλογερό ονειρικό τοπίο και ένα νουάρ κύμα δόξας με σαξόφωνο.

Η Lana Del Rey, δυστυχώς, δεν ήταν παρούσα για να κάνει δεύτερα φωνητικά, όπως κάνει στην ηχογράφηση του στούντιο, όμως οι μοναδικοί στίχοι που αναδύθηκαν μέσα από το sample machine έδωσαν μία αίσθηση της παρουσίας της, σαν να ήταν μία στιγμιαία συνάντηση με την αιθέρια φωνή της Lana Del Rey.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Seth Meyers, ο Jack Antonoff μίλησε για τις έξι υποψηφιότητές του στα Βραβεία Grammy 2024, οι περισσότερες από τις οποίες προήλθαν από τη δουλειά του στο «Midnights» της Taylor Swift και στο «Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd.» της Lana Del Rey.

Ο Jack Antonoff εξήγησε ότι ήταν ιδιαίτερα «υπερήφανος» για αυτούς τους δύο δίσκους λόγω του τρόπου με τον οποίο αντιστάθηκαν στην τυπική πίεση της μουσικής βιομηχανίας για στροφή.

Η συνεργασία του Taylor Swift δημιούργησε κάτι που αγγίζει την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων, ενώ με τη Lana Del Rey, ο Jack Antonoff έχει δημιουργήσει μία ταυτότητα που συνδυάζει το μελαγχολικό με τον ονειρικό κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Taylor Swift αποκαλύπτει τη χώρα που αποτέλεσε έμπνευση για το «Folklore»

«Η Lana και η Taylor, απλά δουλέψαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και βρήκαμε αυτό το χώρο όπου γίνεται όλο και πιο τρελό και πιο συναρπαστικό», είπε.

Διαφήμιση

«Η δημιουργία άλμπουμ είναι αρκετά σκληρή για το μυαλό και το σώμα, που μοιάζει με ντροπή να εισαγάγουμε την ασυμφωνία στην πραγματική διαδικασία», σημείωσε.

Η συνεργασία με τον Bruce Springsteen

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Jack Antonoff μίλησε για τις εμφανίσεις του και τη δημιουργία μουσικής δίπλα στον Bruce Springsteen και περιέγραψε τι έμαθε τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους αξιόλογους θρύλους του Νιού Τζέρσεϊ.

«Η μουσική προέρχεται από ένα περιβάλλον, προέρχομαι από ένα μέρος, το Νιού Τζέρσεϊ, που είναι πολύ παρεξηγημένο», είπε, αναφέροντας μία πλειάδα καλλιτεχνών που τον βοήθησαν να μάθει τη μοναδική μουσική καθομιλουμένη της πολιτείας, όπως οι Southside Johnny, Saves the Day, Lifetime και Lauryn Hill.

«Όλα τα πράγματα που βγήκαν από το Νιου Τζέρσεϊ και είπαν: “Αυτό το μέρος που είναι τόσο παρεξηγημένο έχει φωνή”», συνέχισε.

«Και ειδικά με τον Bruce και το γεγονός ότι έγραψε το τοπίο, είναι σαν, ναι, αυτό είναι που κάνουμε: Οδηγούμε σε αυτοκινητόδρομους και σκεφτόμαστε. Σου δίνει πολύ θάρρος να γράφεις και όχι απλώς να οδηγείς στην πόλη και να προσποιείσαι ότι είσαι από εκεί», εξήγησε.

Διαφήμιση

Οι Bleachers πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο άλμπουμ τους στις 8 Μαρτίου. Τον Μάιο θα ξεκινήσουν μία περιοδεία στη Βόρεια Αμερική που θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί, φυσικά, στο Asbury Park του Νιού Τζέρσεϊ.

Jack Antonoff on His Albums with Taylor Swift and Lana Del Rey and His Celebrity Lookalikes

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Taylor Swift: Γράφει ιστορία με πέντε άλμπουμ ταυτόχρονα στο Top 10 του Billboard 200
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Madison Beer αλλάζει τη ζωή της μέσα σε «15 Minutes»

Η Madison Beer διηγείται μία ρομαντικά ανατριχιαστική ιστορία που προκαλεί συναισθήματα ενθουσιασμού και έντονης περιέργειας ταυτόχρονα. Η Madison Beer συνεχίζει...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...