«It’s So Good»: Ο Jamie xx σε ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη ηλεκτρονική μουσική

Η κομψότητα συναντά την καινοτομία στο νέο single του Jamie xx.

Ο Jamie xx, ο διάσημος Βρετανός μουσικός, DJ, παραγωγός και μέλος του συγκροτήματος The xx, επιστρέφει θριαμβευτικά με το νέο τραγούδι του «It’s So Good».

Το τραγούδι αυτό, που αποτελεί το soundtrack για τη νέα καμπάνια «Coco Crush» της Chanel, συμπυκνώνει τέλεια την κομψότητα του brand, προσφέροντας παράλληλα στους ακροατές ένα δείγμα από τα επόμενα βήματα ενός από τους πιο καινοτόμους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής

Το «It’s So Good» είναι η πρώτη μεγάλη μουσική κυκλοφορία του Jamie xx μετά από τις επιτυχίες του «Let’s Do It Again» και «Kill Dem» το 2022.

Διαφήμιση

Με αυτό το νέο τραγούδι, ο Jamie xx συνεχίζει να ξεφεύγει από την πεπατημένη δημιουργώντας μία εκλεπτυσμένη αλλά ταυτόχρονα συγκλονιστική εμπειρία που εκτείνεται σε 4,5 λεπτά σαγηνευτικής έντασης και απελευθέρωσης.

Με τις πλούσιες μελωδίες των συνθεσάιζερ και τον πληθωρικό ρυθμό του, το «It’s So Good» επιβεβαιώνει τον τίτλο του και αποδεικνύει για άλλη μία φορά γιατί ο Jamie xx παραμένει μία αξιοσημείωτη δύναμη στον χώρο της dance και της electronica.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το «It’s So Good» συνοδεύει τη νέα καμπάνια «Coco Crush» της Chanel.

Σύμφωνα με τον οίκο ειδών πολυτελείας, η συλλογή «Coco Crush» αντιπροσωπεύει «μια σύγχρονη εκδοχή διαχρονικών κωδίκων κοσμημάτων». Παρομοίως, η δημιουργία του Jamie xx χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα γοητεία που έχει τις ρίζες της στην κλασική αίσθηση.

Διαφήμιση

Μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικά επιτυχημένου άλμπουμ του «In Colour» το 2015, ο Jamie xx συνεχίζει να αναπτύσσει τις ικανότητές του τόσο στα παρασκήνια όσο και στη σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  The xx: Τι αποκάλυψε η Romy για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος

Έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο για να περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με το βραβευμένο από τους κριτικούς live show του, να εμφανιστεί σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ και να ενώσει τις δυνάμεις του με ονόματα όπως οι LCD Soundsystem και οι IDLES κατά τη διάρκεια του Re: SET Concert Series σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Επιπλέον, οι εμφανίσεις του έχουν κερδίσει σημαντική αναγνώριση. Η εμφάνισή του στο Forest Hills Stadium στο Queens της Νέας Υόρκης συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Variety με τα καλύτερα άλμπουμ του 2023, παρόλο που ήταν ένα DJ set και όχι ένα επίσημο άλμπουμ.

«Αν και αυτό δεν είναι ένα επίσημο άλμπουμ, το DJ set που κάνει ο Jamie xx τους τελευταίους μήνες αποδεικνύει πόσο υπέροχα έχει εξελιχθεί η μουσική του τα τελευταία 8 χρόνια. Είναι κάτι που έχω ακούσει στο YouTube περισσότερο από οποιοδήποτε πραγματικό άλμπουμ φέτος», σχολίασε το περιοδικό.

Εκτός από την επέκταση της παρουσίας του μέσω των ζωντανών εμφανίσεων, ο Jamie xx έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε άλλους καλλιτέχνες, αποκτώντας τη φήμη του ευέλικτου παραγωγού.

Διαφήμιση

Ο Jamie xx συνεργάστηκε με τη συνάδελφό του στο συγκρότημα The xx, Romy, στο πρόσφατο πρώτο άλμπουμ της «Mid Air» (2023) και έκανε την παραγωγή διάφορων τραγουδιών στο «Hideous Bastard» (2022) του Oliver Sim.

Με το «It’s So Good», ο Jamie xx επιβεβαιώνει τη θέση του ανάμεσα στους πρωτοπόρους στο πεδίο της ηλεκτρονικής μουσικής και την ικανότητά του να μεταφέρει τους ακροατές σε εναλλακτικές διαστάσεις.

Όπως πάντα, παραμένει επίκαιρος χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα ή την ακεραιότητα της μουσικής του.

Jamie xx - It's So Good

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Jamie xx: Ανακοινώνει το πρώτο άλμπουμ του μετά από 9 χρόνια - Το νέο single «Treat Each Other Right»

 

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Celine Dion θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Η Celine Dion θα λάβει αμοιβή ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...