The xx: Τι αποκάλυψε η Romy για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος

Οι The xx επέστρεψαν στο στούντιο με νέες εμπειρίες αφού εξερεύνησαν τις προσωπικές καριέρες τους μετά το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Η Romy μίλησε για την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδο των The xx και αποκάλυψε ότι νέο άλμπουμ τους «μοιάζει φρέσκο».

Το indie electronic συγκρότημα, που συμπληρώνεται από τον Jamie xx και τον Oliver Sim, επέστρεψε στο στούντιο για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «I See You» το 2017.

Παρόλο που είναι ακόμα νωρίς, η νέα δισκογραφική δουλειά τους προχωράει με βάση το ανανεωμένο όραμά τους, αλλά εξακολουθεί ταυτόχρονα να είναι σύμφωνη με τον αρχικό ήχο τους.

Διαφήμιση

Μιλώντας στο NME, η Romy είπε για τη συνεργασία της με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος: «Ναι, έχει πλάκα, είναι αρκετά διαφορετικό να είσαι στο στούντιο με τους The xx».

«Νομίζω ότι ο Oliver και ο Jamie και εγώ έχουμε όλοι δοκιμάσει νέα πράγματα και έχουμε μάθει πολλά από διαφορετικά projects και νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά υγιές να λες: “Τι έχεις μάθει; Τι πρέπει να κάνουμε τώρα;”», συνέχισε.

Τα προσωπικά βήματα των The xx

Η Romy κυκλοφόρησε με επιτυχία τον Σεπτέμβριο του 2023 το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ «Mid Air», το οποίο ανέβηκε στο No. 15 των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Oliver Sim, από την πλευρά του, κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του, με τίτλο «Hideous Bastard» τον Σεπτέμβριο του 2022.

Διαφήμιση

Όσον αφορά τον Jamie xx, μετά το τελευταίο άλμπουμ των The xx, συνέχισε τη σόλο καριέρα του με singles όπως το «Idontknow» (2020), το «Let’s Do It Again» (2022) και το «Kill Dem».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι The xx ετοιμάζουν το νέο άλμπουμ τους

«Είναι ακόμα αρκετά νωρίς, αλλά πιστεύω ότι θα μπορείτε να καταλάβετε ότι είμαστε εμείς», συνέχισε η Romy, αναφερόμενη στο επόμενο άλμπουμ των The xx.

«Νομίζω όμως ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το προχωρήσουμε και θα το διατηρήσουμε φρέσκο», συμπλήρωσε.

Οι ανανεωμένες επιρροές

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Oliver Sim διαβεβαίωσε τους θαυμαστές των The xx ότι ενώ τα μέλη του συγκροτήματος είναι απασχολημένα με τις αντίστοιχες προσωπικές καριέρες τους, κάποια στιγμή θα επανενωθούν για να ηχογραφήσουν νέα μουσική.

Σε εμφάνισή του στο podcast «Kyle Meredith With…» του Consequence, δήλωσε: «Οι The xx θα είναι πάντα το σπίτι μου και θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου. Και κανονικά δεν θα μιλούσα για τη Romy και τον Jamie, αλλά ξέρω ότι αισθάνονται το ίδιο».

Διαφήμιση

«Νομίζω ότι το γεγονός ότι όλοι μας κάνουμε τα σόλο πρότζεκτ μας με κάνει να ενθουσιάζομαι. Σκέφτεσαι: “Πώς θα αλλάξει αυτό το συγκρότημα; Τι έχουμε μάθει όλοι μας ανεξάρτητα;”», ανέφερε.

«Και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ηχογραφήσει τίποτα, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσει περισσότερη μουσική από τους The xx», υποσχέθηκε ο Oliver Sim.

Εκτός του συγκροτήματος, η Romy έχει συνυπογράψει πολλά τραγούδια, όπως το βραβευμένο με Grammy τραγούδι «Electricity» των Silk City (Mark Ronson, Diplo) με την Dua Lipa.

Επίσης, ο Jamie xx έχει συνυπογράψει το «Big God» των Florence + The Machine και έχει συμμετάσχει ως παραγωγός στο «Nothing Breaks Like A Heart» του Mark Ronson και της Miley Cyrus.

Ενώ θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να ακούσουμε τη νέα μουσική των The xx, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι ένα εξαιρετικό άλμπουμ που θα εμπνεύσει και θα συγκινήσει τους θαυμαστές του συγκροτήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  «It’s So Good»: Ο Jamie xx σε ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη ηλεκτρονική μουσική
Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Sam Smith: Απέρριψε πασίγνωστη επιτυχία του Justin Bieber – Και δεν μετανιώνει

«Χαίρομαι που αρνήθηκα», δήλωσε ο Sam Smith. Ο Sam Smith αποκάλυψε ότι αρνήθηκε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους Major...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...