Lil Nas X: Διαθέσιμο για streaming το ντοκιμαντέρ «Long Live Montero»

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον Lil Nas X κατά τη διάρκεια της πρώτης περιοδείας του, «Long Live Montero».

Οι θαυμαστές του Lil Nas X έχουν τώρα την ευκαιρία να απολαύσουν στην οθόνη την περιοδεία του «Long Live Montero».

Το ντοκιμαντέρ της περιοδείας, με τίτλο «Lil Nas X: Long Live Montero», θα κυκλοφορήσει για streaming στο HBO και το Max στις 27 Ιανουαρίου, μετά την πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το «Lil Nas X: Long Live Montero» καταγράφει τη δημιουργική ορμή και τη μαγευτική δύναμη του Lil Nas X, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Montero Hill, καθώς προετοιμάζεται και ξεκινά την πρώτη του περιοδεία στις ΗΠΑ.

Διαφήμιση

Με απαράμιλλη πρόσβαση εντός και εκτός σκηνής, το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον ράπερ σε ένα προσωπικό ταξίδι αυτοεξέτασης και ανακάλυψης, καθώς δημιουργεί, κάνει πρόβες και δίνει συναυλίες κάθε βράδυ μπροστά στις στρατιές των θαυμαστών του.

Η ταινία, που καλύπτει 60 ημέρες της περιοδείας «Long Live Montero» το 2022/2023, σκαλίζει κάτω από την επιφάνεια του Lil Nas X, ενός αγοριού από την Ατλάντα του οποίου η καριέρα στη μουσική εκτοξεύτηκε με το crossover hit «Old Town Road» το 2019.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ επιμελήθηκαν ο Carlos López Estrada και ο Zac Manuel, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η RadicalMedia.

Αναγέννηση, Μεταμόρφωση, Γίγνεσθαι

Σχετικά με την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ο Cameron Bailey, Διευθύνων Σύμβουλος του TIFF, περιέγραψε το «Lil Nas X: Long Live Montero» ως «μια θριαμβευτική ωδή στην εξαιρετική δύναμη της αυτοέκφρασης, της μουσικής και της ταυτότητας».

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  «Σώστε τον Nas» - Ο Lil Nas X προετοιμάζει την επάνοδό του και αποτάσσεται τον Σατανά

«Σε αυτό το πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ, παρακολουθούμε τον Lil Nas X να προκαλεί τα όρια και να αναδιαμορφώνει το καλλιτεχνικό τοπίο. Το συναρπαστικό ταξίδι της ταινίας υπογραμμίζει τη βαθιά επίδραση του Lil Nas X, ο οποίος φέρνει άφοβα το κοινό κοντά μέσω της παγκόσμιας γλώσσας της μουσικής», πρόσθεσε.

Στα πρότυπα τη συναυλίας, η ταινία είναι χωρισμένη σε τρεις πράξεις – Rebirth (Αναγέννηση), Transformation (Μεταμόρφωση) και Becoming (Γίγνεσθαι) – και καταγράφει την οδύσσεια του Montero Hill, καθώς διαχειρίζεται τις πιέσεις της απότομης ανόδου του, την επιθυμία του να εμπνεύσει τους θαυμαστές του και να αποδεχτεί τους αρνητές, καθώς και τη θέση του στο πάνθεον των μαύρων, queer ειδώλων.

Καταγράφοντας αυτόν τον προκλητικό καλλιτέχνη σε ένα μεταμορφωτικό σημείο της ζωής του, η περίτεχνη σκηνοθεσία των συναυλιών μεταφέρει το κοινό στα σκαμπανεβάσματα της ζωής του μέσω της βαθιά προσωπικής μουσικής του.

Στα παρασκήνια, η ταινία αποκαλύπτει έναν ευαίσθητο νεαρό άνδρα που εξακολουθεί να εξερευνά την queer ταυτότητά του, τις περίπλοκες σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς του και τις φιλοδοξίες του ως δυνάμεις αυτοέκφρασης και αποδοχής.

Ευάλωτος και ειλικρινής εκτός σκηνής, εκθαμβωτικός και θεαματικός επί σκηνής, ο Lil Nas X είναι η απόδειξη ενός καλλιτέχνη που συνεχίζει να ανατρέπει τα δεδομένα, να αψηφά τον διαχωρισμό των μουσικών ειδών και να αναδιαμορφώνει τις προσδοκίες στην προσπάθειά του να γίνει η πιο αληθινή και σπουδαία εκδοχή του εαυτού του.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Η Lady Gaga απέτισε φόρο τιμής στον Tony Bennett

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett είχαν μία ξεχωριστή φιλία και συνεργασία Η Lady Gaga απέτισε φόρο τιμής στον...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...