Η Margot Robbie θέλει να κάνει ένα μιούζικαλ για την Barbie

Το όνειρο της Margot Robbie για το sequel της ταινίας «Barbie».

Το 2023, ο κόσμος γοητεύτηκε από τη live-action ταινία «Barbie» με την ταλαντούχα Margot Robbie στον ρόλο της εμβληματικής κούκλας της Mattel.

Με την παγκόσμια επιτυχία της ταινίας, που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις, πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία τις εξελίξεις σχετικά με πιθανά spinoffs ή sequels. Τόσο η Margot Robbie όσο και η σκηνοθέτρια Greta Gerwig εκμυστηρεύτηκαν το όνειρό τους για μία «μεγάλη, τρελή μουσική διασκευή» του αγαπημένου franchise.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός μιούζικαλ για την Barbie κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Entertainment Tonight, η Margot Robbie παραδέχτηκε με ενθουσιασμό ότι η ιδέα είχε εξεταστεί στο παρελθόν.

Διαφήμιση

«Πιστέψτε με, δεν είναι η πρώτη… δεν είναι η πρώτη φορά που το σκεφτόμαστε, ναι», είπε.

«Είναι τόσο διασκεδαστικό όταν μπορείς να μετατρέψεις τα πάντα σε ένα μεγάλο, τρελό μουσικό νούμερο. Όλα είναι απείρως πιο διασκεδαστικά», συνέχισε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βλέπει μεγάλες δυνατότητες στην επέκταση του σύμπαντος της «Barbie» μέσω του τραγουδιού και του χορού.

Εξάλλου, η μουσική ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με το blockbuster του φετινιού καλοκαιριού, με την ταινία να περιλαμβάνει πολλά τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες της – από το «Dance The Night» της Dua Lipa και το «What I Was Made For?» της Billie Eilish μέχρι το «I’m Just Ken» με τη φωνή του πρωταγωνιστή Ryan Gosling.

Η σημασία της άποψης του κοινού

Επιπλέον, η Margot Robbie τόνισε την επιθυμία της να σχηματίσουν οι θεατές τη δική τους γνώμη για την ταινία, είτε θετική είτε αρνητική.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Όσκαρ 2024: Τα 15 τραγούδια που διεκδικούν μία υποψηφιότητα

Μιλώντας στο Entertainment Tonight πριν από την κυκλοφορία της ταινίας τον Ιούλιο του 2023, δήλωσε: «Υπάρχει πάντα αυτό το πράγμα όταν κάνεις μία ταινία και την αγαπάς και νοιάζεσαι τόσο πολύ γι’ αυτήν και ελπίζεις ότι θα αρέσει στον κόσμο και θα τη δει».

«Ακόμα κι αν δεν τους αρέσει, ελπίζω να τη δουν και να σχηματίσουν μία γνώμη… Αλλά νιώθω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα δουν αυτή την ταινία και αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό», συνέχισε.

Η αγάπη της Greta Gerwig για τα μιούζικαλ

Η σκηνοθέτρια Greta Gerwig μοιράζεται το ίδιο πάθος με τη Margot Robbie όσον αφορά την ιδέα της μετατροπής της «Barbie» σε ένα ολοκληρωμένο μιούζικαλ.

«Τίποτα δεν θα με έκανε πιο ευτυχισμένη… Αγαπώ πραγματικά τα μιούζικαλ», εξομολογήθηκε.

Με δεδομένο το ιστορικό της -με αναγνωρισμένες ταινίες όπως το «Lady Bird» (2017) και το «Little Women» (2019) και την επιτυχία της «Barbie» στο ενεργητικό της- δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Greta Gerwig θα ήθελε να απολαύσει την ευκαιρία να μεταφέρει τις ξεχωριστές αφηγηματικές ικανότητές της και το ταλέντο της για την ανάπτυξη χαρακτήρων σε ένα νέο είδος.

Διαφήμιση

Επιπλέον, η Greta Gerwig τρέφει βαθιά εκτίμηση για την αξία της Barbie ως πολιτιστικό σύμβολο. Μιλώντας για την ταινία, επεσήμανε ότι ήταν σημαντικό να παραμείνει πιστή στην ουσία του brand της ιστορικής κούκλας και ταυτόχρονα να ενσωματώσει νέες πτυχές.

«Ξέρετε, υπήρχαν ορισμένα πράγματα που θέλαμε να τα κρατήσουμε επειδή τα θεωρούσαμε κλασικά, αλλά υπήρχαν και κάποια σημεία όπου σίγουρα είχαμε κινηθεί με ελευθερία», είπε στο Deadline.

Η εξισορρόπηση του σεβασμού της ιστορίας με την απαραίτητη ανανέωση είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της απήχησης κάθε επιτυχημένου franchise, ιδιαίτερα ενός τόσο διαχρονικού όπως η Barbie.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Όσκαρ 2024: Η Billie Eilish ξανά υποψήφια για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι

Μία διαθήκη για το sequel της «Barbie»

Η Margot Robbie έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την καλλιτεχνική προσέγγιση και την επιρροή της Greta Gerwig στην «Barbie», υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε η σκηνοθέτρια στη διαμόρφωση του τόνου και της κατεύθυνσης του έργου.

Επιπλέον, η Robbie εξήρε την ικανότητα της Gerwig να δημιουργεί κάτι εντελώς μοναδικό αλλά και βαθιά συνδεδεμένο με την κληρονομιά του αρχικού υλικού.

«Το όραμα για την “Barbie” ξεκίνησε προφανώς πριν από 64 χρόνια, αλλά το γεγονός ότι η Greta το έφερε στον κόσμο του σήμερα με τον τρόπο που μόνο η Greta Gerwig μπορεί να το κάνει, είναι αυτό που έκανε αυτή την ταινία να αξίζει να γυριστεί αυτή τη στιγμή», είπε στο Insider.

Αν το μιούζικαλ για την Barbie προχωρήσει, είμαστε βέβαιοι θα διατηρήσει το ίδιο επίπεδο ποιότητας και δημιουργικότητας που είδαμε στην αρχική ταινία.

Αν και ακόμα είναι μία εικασία, η ιδέα ενός μιούζικαλ Barbie υπό την καθοδήγηση της Margot Robbie και της Greta Gerwig υπόσχεται ατελείωτες δυνατότητες για φαντασία, ψυχαγωγία και έμπνευση.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα θα γίνει πραγματικότητα, ωστόσο, δεδομένης της συντριπτικής επιτυχίας και της θετικής υποδοχής της αρχικής δόσης της ταινίας «Barbie», η αισιοδοξία παραμένει μεγάλη τόσο στους θαυμαστές όσο και στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Cher κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της

Η αυτοβιογραφία της Cher θα κυκλοφορήσει σε δύο τόμους. Το φθινόπωρο του 2024 θα είναι αφιερωμένο στη Cher: Μετά την...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...