Lisa Marie Presley: Κυκλοφορεί μετά θάνατον η αυτοβιογραφία της

Μία ειλικρινή, καθηλωτική και μοναδική αυτοβιογραφία.

Το φθινόπωρο θα εκδοθεί μετά θάνατον η αυτοβιογραφία της Lisa Marie Presley, με την κόρη της Riley Keough να συνυπογράφει το βιβλίο.

Η μοναχοκόρη του βασιλιά του rock ‘n’ roll Elvis Presley και της πρώην συζύγου του Priscilla άρχισε να ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της πριν από τον τραγικό θάνατό της στις 12 Ιανουαρίου 2023 σε ηλικία 54 ετών από απόφραξη του λεπτού εντέρου.

Το βιβλίο, του οποίου ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Random House.

Διαφήμιση

«Έχοντας γεννηθεί σε έναν αμερικανικό μύθο και έχοντας μεγαλώσει στην άγρια φύση της Graceland, η Lisa Marie Presley δεν έγινε ποτέ πραγματικά κατανοητή… μέχρι τώρα», αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

«Πριν από το θάνατό της το 2023, δούλευε για χρόνια πάνω σε μία ειλικρινή, καθηλωτική, μοναδική αυτοβιογραφία, κάνοντας αμέτρητες ευάλωτων ηχογραφήσεων που κόβουν την ανάσα, οι οποίες επιτέλους αποτυπώθηκαν στη σελίδα από την κόρη της, Riley Keough», σημειώνεται.

Η Riley Keough, γνωστή από τους ρόλους τους στην τανία «Mad Max: Fury Road» και τη σειρά «Daisy Jones & the Six», θα είναι η αφηγήτρια του ηχητικού βιβλίου (audiobook) της αυτοβιογραφίας της μητέρας της, στο οποίο θα ακούγεται και η φωνή της ίδιας της Lisa Marie από τις προαναφερθείσες ηχογραφήσεις της.

Η πραγματική Lisa Marie Presley

«Λίγοι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ποια ήταν πραγματικά η μαμά μου, εκτός από το ότι ήταν η κόρη του Elvis», ανέφερε η 34χρονη ηθοποιός σε δήλωσή της

Διαφήμιση

«Ήμουν τυχερή που είχα αυτή την ευκαιρία και η εργασία για την προετοιμασία της αυτοβιογραφίας της προς έκδοση ήταν ένα προνόμιο, αν και γλυκόπικρο», συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Elvis Presley: Το δικαστήριο μπλόκαρε την πώληση της Graceland

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τη μαμά μου τώρα, στην πιο ευάλωτη και ειλικρινή της μορφή, και με αυτόν τον τρόπο, ελπίζω ότι οι αναγνώστες θα αγαπήσουν τη μαμά μου όσο κι εγώ», τόνισε.

Μόλις δύο ημέρες πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της, η Lisa Marie Presley είχε παρευρεθεί μαζί με τη μητέρα της Priscilla Presley στις Χρυσές Σφαίρες 2023, όπου ο Austin Butler, ο οποίος υποδύθηκε τον Elvis στην ομώνυμη ταινία, κέρδισε το βραβείο του Α’ Ανδρικού Ρόλοτ σε Δραματική Ταινία.

«Η Riley ήξερε ότι ήταν καιρός να ακουστεί η φωνή της Lisa Marie», σχολιάζει η Random House για το βιβλίο.

Η κόρη του Elvis μιλάει για όλα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Lisa Marie Presley διηγείται στο βιβλίο της τη μία ιστορία μετά την άλλη για την άνευ όρων αγάπη που ένιωθε από τον πατέρα της και τις στιγμές που ήταν μαζί του στον επάνω όροφο της Graceland, μόνο οι δυο τους, σε ένα καταφύγιο από το χάος της ζωής της.

Διαφήμιση

Επίσης, η Lisa Marie αναφέρεται στην περίπλοκη σχέση της με τη μητέρα της Priscilla, για την παιδική ηλικία της μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και για τις δικές της άγριες ερωτικές ιστορίες και τους γάμους της με τον Michael Jackson και τον Nicolas Cage.

Ανατρέχοντας στην ιστορία της ζωής της, η Lisa Marie Presley σχολιάζει επίσης τη μητρότητα και τη συγκλονιστική απώλεια του γιου της, του αδελφού της Riley, Benjamin Keough, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών.

Η Lisa Marie Presley ασχολήθηκε με τη μουσική και κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της ζωής της – το «Whom It May Concern» (2003), το «Now What» (2005) και το «Storm & Grace» (2012).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Lisa Marie Presley: Ζήτησε από τη Sofia Coppola να αλλάξει την απεικόνιση του Elvis Presley στην ταινία «Priscilla»

Μετά τον θάνατο των παππούδων της, έγινε η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας των 100 εκατομμυρίων δολαρίων του εκλιπόντος πατέρα της Elvis Presley και πούλησε το 85% του μεριδίου της το 2005 στην CKX, που διοικείται από τον εκλιπόντα ιδρυτή της SFX Entertainment, Robert F.X. Sillerman.

Μοναδική διαχειρίστρια της Graceland, της θρυλικής έπαυλης του Elvis Presley στο Μέμφις του Τενεσί, είναι μετά τον θάνατο της Lisa Marie η Riley Keough.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας...

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

Οι Empire Of The Sun επιστρέφουν με το νέο άλμπουμ «Ask That God»

Το νέο άλμπουμ των Empire Of The Sun μας ταξιδεύει σε έναν ονειρικό κόσμο όπου η πραγματικότητα συναντά τη...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...