Η Lizzo δεν αποσύρεται από τη μουσική – Τι διευκρινίζει για τις δηλώσεις της

Η Lizzo διευκρινίζει τις πρόσφατες δηλώσεις της που έκαναν τον γύρο των μέσων ενημέρωσης.

Η Lizzo δεν αποσύρεται ούτε από τη μουσική ούτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικές ημέρες μετά την αναστάτωση που προκάλεσε όταν έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δήλωση «Τα παρατάω», η 35χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε στο Instagram για να διευκρινίσει ακριβώς τι εννοούσε και να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μουσική στο μέλλον.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο γιατί χρειάζεται απλά να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν λέω “Τα παρατάω”, εννοώ ότι σταματάω να δίνω σημασία στην αρνητική ενέργεια», εξήγησε η Lizzo σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Διαφήμιση

«Αυτό που δεν θα παρατήσω ποτέ είναι η χαρά της ζωής μου, που είναι να κάνω μουσική και να συνδέομαι με τον κόσμο», τόνισε.

«Και ξέρω ότι δεν είμαι μόνη. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι το μόνο άτομο που βιώνει αυτή την αρνητική φωνή που είναι πιο δυνατή από τη θετική», ανέφερε.

Φαίνεται ότι η Lizzo αναφερόταν στην αρχική δήλωσή της στις αγωγές που κατατέθηκαν εναντίον της από πρώην εργαζόμενές της κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Τρεις πρώην χορεύτριές της κατηγόρησαν τη Lizzo για σεξουαλική παρενόχληση και δημιουργία εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος, κατηγορίες που η ίδια έχει αρνηθεί κατηγορηματικά.

Διαφήμιση

Η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτημα για απόρριψη της αγωγής των χορευτριών της στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά ένας δικαστής επέτρεψε στην υπόθεση να προχωρήσει σε δίκη.

Η Lizzo είπε επίσης στο τελευταίο βίντεο της: «Αν μπορώ να εμπνεύσω έστω και ένα άτομο να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει ότι σταματάει να αφήνει τους αρνητικούς ανθρώπους, τα αρνητικά σχόλια να κερδίζουν, τότε έχω πετύχει περισσότερα από όσα θα μπορούσα να ελπίσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Lizzo δηλώνει ότι «παραιτείται»: «Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει»

«Θα συνεχίσω να προχωράω και να είμαι ο εαυτός μου», πρόσθεσε.

Στο αρχικό μήνυμα που δημοσίευσε στις 30 Μαρτίου, η Lizzo σημείωσε ότι το μόνο που θέλει είναι να κάνει μουσική για να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και να βοηθήσει τον κόσμο να γίνει λίγο καλύτερος.

«Αλλά αρχίζω να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει», υποστήριξε και έγραψε επίσης: «Αρχισα να κουράζομαι που με κατηγορούν όλοι στη ζωή μου και στο διαδίκτυο».

Διαφήμιση

Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης υπέθεσαν ότι η Lizzo είχε εκφράσει με τη φράση «Τα παρατάω» την πρόθεσή της να αποσυρθεί από τη μουσική ή/και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά προφανώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Είναι αστείο που λέει ότι δέχεται εκφοβισμό στο διαδίκτυο»

Παρ’ όλα αυτά, ο δικηγόρος των εναγόντων, Ron Zambrano, καυτηρίασε την αρχική δήλωση της Lizzo.

«Είναι αστείο που η Lizzo λέει ότι δέχεται εκφοβισμό στο διαδίκτυο, όταν θα έπρεπε να κοιταχτεί ειλικρινά στον καθρέφτη…», ανέφερε σε δήλωσή του.

«Η τελευταία της ανάρτηση είναι απλώς μία ακόμα έκρηξη που αναζητά προσοχή και προσπαθεί να αποφύγει τα δικά της λάθη καθώς συνεχίζει να κατηγορεί όλους τους άλλους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται», συνέχισε.

Ο δικηγόρος της Lizzo απάντησε άμεσα με μία δική του δήλωση σε παρόμοιο επιθετικό τόνο.

«Με σχεδόν το μισό της αγωγής του να έχει απορριφθεί, 18 ανεξάρτητους μάρτυρες να τάσσονται με τη Lizzo και χωρίς καμία πιθανότητα διακανονισμού για να πάρει την αδρά αμοιβή του, ο Ron άρχισε να κάνει άγριες προσωπικές επιθέσεις που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τους πελάτες που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Lizzo μηνύεται από τις χορεύτριές της για σεξουαλική παρενόχληση και δημιουργία εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η Lizzo είναι αποφασισμένη να επικεντρωθεί στα θετικά στο μέλλον. «Απλά θέλω να πω ευχαριστώ», πρόσθεσε συγκινημένη στο νέο βίντεο. «Η αγάπη που έχω λάβει σημαίνει περισσότερα από όσα νομίζετε.»

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική είσοδό τους στο μουσικό προσκήνιο με το πρώτο τους single...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...