Marisa Abela: Η μεταμόρφωση στην Amy Winehouse και τα βλέμματα του κοινού

Μέσα στο μυαλό της Marisa Abela – Πώς ενσάρκωσε την Amy Winehouse

Η Marisa Abela εκμυστηρεύτηκε ότι αισθανόταν τα βλέμματα του κοινού στραμμένα πάνω της καθώς μεταμορφωνόταν στην Amy Winehouse για τις ανάγκες της νέας ταινίας «Back To Black» της Sam Taylor-Johnson.

Η 27χρονη Αγγλίδα ηθοποιός μίλησε στο ET στην πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας στη Νέα Υόρκη και εξήγησε πώς οι θαυμαστές της Amy Winehouse – συμπεριλαμβανομένης της ίδιας – επηρέασαν τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον ρόλο της εμβληματικής τραγουδίστριας.

«Είναι μεγάλη ευθύνη», είπε για τον ρόλο και την πιθανή κριτική από τους θαυμαστές. «Σημαίνει τόσα πολλά για τόσους ανθρώπους και είναι μία τόσο σημαντική καλλιτέχνιδα, οπότε το καταλαβαίνω, το σέβομαι απόλυτα», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Νιώθω ακριβώς το ίδιο, αλλά για εμένα, αυτό απλά σημαίνει ότι πρέπει να αφοσιωθώ στη δουλειά πιο σκληρά, πιο γρήγορα και πιο έντονα. Ξέρετε, έπρεπε να μελετήσω τα πάντα όσο το δυνατόν πιο λεπτομερώς για να προετοιμαστώ σωστά», σημείωσε.

Και όντως δέχθηκε κριτική. Μετά την κυκλοφορία ενός αποσπάσματος της ταινίας νωρίτερα φέτος, στο οποίο η Marisa Abela ακούγεται να τραγουδάει το «Stronger Than Me» της Amy Winehouse με τη δική της φωνή, πολλοί χρήστες των social media αμφισβήτησαν την απόφαση να μην χρησιμοποιηθεί η φωνή της τραγουδίστριας.

Ήταν μία απομάκρυνση από την παράδοση των βιογραφικών ταινιών για διάσημους τραγουδιστές, όπως το «Bohemian Rhapsody» με πρωταγωνιστή τον Rami Malek και το «Elvis» με πρωταγωνιστή τον Austin Butler.

Ωστόσο, το επόμενο trailer φαίνεται να άλλαξε τη γνώμη του κοινού σχετικά με την απόφαση της Sam Taylor-Johnson να χρησιμοποιήσει τη φωνή της ίδιας της ηθοποιού για την ταινία.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Ο Nick Cave υπογράφει τη μουσική της ταινίας «Back To Black» για την Amy Winehouse

Την Τρίτη, η Marisa Abela δήλωσε στο ET ότι απλά χαίρεται που η σκληρή δουλειά της βρίσκει ανταπόκριση από τους θαυμαστές.

«Δουλεύω με βάση την πρόθεση και την ανθρώπινη οπτική γωνία και αυτό απλά σήμαινε να βυθιστώ σε αυτό το χώρο», είπε για την προσπάθειά της να μπει στον ρόλο της Amy Winehouse.

Για τη Marisa Abela, ο ρόλος σήμαινε επίσης ότι έπρεπε να χάσει βάρος για να υποδυθεί τη θρυλική τραγουδίστρια, η οποία πάλευε με διατροφικές διαταραχές.

Η ηθοποιός περιέγραψε την πρόκληση να μεταμορφωθεί στην Amy Winehouse μιλώντας πρόσφατα στο ET στο Λονδίνο.

«Όπως και κάθε άλλη μεταμόρφωση, είτε σωματική είτε φωνητική, ήταν απαραίτητο. Νομίζω για εμένα, ήταν ένα κομμάτι της ζωής της, αυτός ο εθισμός, οι αγώνες της και η διατροφική διαταραχή. Τα οποία είναι πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους», τόνισε.

Διαφήμιση

Η Amy Winehouse πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011 σε ηλικία 27 ετών και ο θάνατός της αποδόθηκε σε δηλητηρίαση από αλκοόλ. Ο αδελφός της τραγουδίστριας, Alex, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι πιστεύει πως στον θάνατό της συνέβαλε επίσης η μάχη της με τη βουλιμία.

Τώρα που ολοκληρώνει τον κύκλο συνεντεύξεων για την προώθηση της ταινίας «Back To Black», η Marisa Abela προσέφερε μία συμβουλή σε οποιονδήποτε ηθοποιό ή τραγουδιστή που ετοιμάζεται να αναλάβει τον ρόλο ενός μουσικού ή κάποιου άλλου διάσημου προσώπου.

Τα λόγια της θα μπορούσαν να απευθυνθούν απευθείας στον Timothée Chalamet που αυτή τη στιγμή γυρίζει μία ταινία για τον Bob Dylan, τη Selena Gomez που θα υποδυθεί τη Linda Ronstadt, τη θρυλική τραγουδίστρια του «Long Long Time», ή τον Jeremy Allen White που θα υποδυθεί τον Bruce Springsteen στο «Deliver Me From Nowhere».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Amy Winehouse: Ο χαρακτήρας του Mark Ronson δεν εμφανίζεται στην ταινία «Back To Black»

«Να εστιάσετε σε αυτό που σας έκανε να ερωτευτείτε αυτόν τον άνθρωπο εξ αρχής», είπε η Maris Abela σχετικά με το τι θα έλεγε στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές βιογραφικών ταινιών καθώς ξεκινούν τα ταξίδια της μεταμόρφωσής τους.

«Για εμένα ήταν σαν – υπάρχει μία δύναμη στην Amy, μόνο και μόνο όταν την κοιτάς στα μάτια, υπάρχει μία ένταση που είναι ασύγκριτη και ερωτεύτηκα αυτό το συναίσθημα από τη στιγμή που ξεκίνησα να βλέπω βίντεο και να προετοιμάζομαι για τον ρόλο», είπε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

George Michael: Επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του «Careless Whisper»

Η εμβληματική επιτυχία «Careless Whisper» του George Michael κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου 1984. Για τον εορτασμό της 40ής επετείου από...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...