Martin Garrix, MORTEN, Röyksopp και Gordo στο Primer Music Festival 2024

Το Primer Music Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ.

Το Primer Music Festival, το απόλυτο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα που έχει μέχρι στιγμής φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής, επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2024, μεγαλύτερο από ποτέ.

Μετά τον Martin Garrix, τέσσερα ακόμη σημαντικά ονόματα προστίθενται στο line up του Main Stage του φετινού Primer Music Festival, στην Πλατεία Νερού.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Main Stage του Primer Music Festival 2024 θα εμφανιστούν οι Röyksopp και ο δικός μας ARGY, του ιταλικού label Afterlife. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, εκτός από τον Martin Garrix, θα απολαύσουμε τον Δανό dj και παραγωγό Morten και τον πρωτοπόρο της new house Gordo (πρώην DJ Carnage).

Διαφήμιση

Martin Garrix

Το παιδί – θαύμα της παγκόσμιας pop και ηλεκτρονικής σκηνής, Martin Garrix, είναι ο headliner του Main Stage την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Στο απόγειο της φήμης αλλά και της δημιουργικότητάς του, ο Martin Garrix επιστρέφει στην Αθήνα μετά από οκτώ χρόνια.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 2013 με το «Animals», ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της dance μουσικής, κάνοντας αρχή με το «Don’t Look Down» μαζί με τον Usher και το «The Only Way Is Up» με τον Tiësto.

Ο Martin Garrix έχει ξεπεράσει τους 25 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα events και φεστιβάλ του πλανήτη, από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 μέχρι τα Tomorrowland, Ultra Music Festival, Coachella και Lollapalooza.

Διαφήμιση

Επίσης, του ανατέθηκε η δημιουργία του επίσημου τραγουδιού του UEFA EURO 2020.

Röyksopp

Οι Röyksopp, το φοβερό και επιδραστικό ντουέτο της electronica από τη Νορβηγία, με τα δεκάδες club και chart hits και τις all star συνεργασίες, θα ξεσηκώσει το Main Stage του Primer Music Festival 2024 το Σάββατο 7 Σεπτμεβρίου, σε μια από τις πιο upbeat χορευτικές βραδιές της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Martin Garrix και Lloyiso κυκλοφορούν το pop anthem «Real Love»

Οι Röyksopp δημιουργήθηκαν το 1998 στο Τρόμσο της Νορβηγίας από τους Svein Berge και Torbjørn Brundtland.

Με επιρροές από ολόκληρο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, από τον Giorgio Moroder και τον Vangelis μέχρι τους Kraftwerk, έχουν διαγράψει μια εντυπωσιακή καριέρα.

Στο ενεργητικό τους έχουν μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες διεθνώς και εθιστικά τραγούδια, πολλά από τα οποία έχουν σφραγιστεί από τις συνεργασίες τους με σπουδαίες γυναικείες φωνές, όπως η αιθέρια Susanne Sundfør και η Robyn.

Διαφήμιση

Με τις χαρακτηριστικές συνθέσεις τους, οι Röyksopp αναδείχθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής των τελευταίων είκοσι και πλέον ετών, έχοντας κυκλοφορήσει τραγούδια όπως τα αγαπημένα – και του ελληνικού κοινού – «What Else Is There?», «Running To The Sea», «Lover», «Monument» και άλλα.

Το βιογραφικό τους συμπληρώνουν εξαιρετικοί δίσκοι και συναρπαστικά remixes για μεγάλα ονόματα της pop και της rock σκηνής, όπως οι Depeche Mode, η Lady Gaga, ο Beck και οι Coldplay.

Το 2022, οι Röyksopp παρουσίασαν το πιο φιλόδοξο project της πορείας τους μέχρι σήμερα, την τριλογία «Profound Mysteries», αποχαιρετώντας παράλληλα την παραδοσιακή μορφή των άλμπουμ.

Το νέο αυτό project ξεκίνησαν με το φοβερό single «Impossible» με τη σπουδαία Alison Goldfrapp στα φωνητικά, το οποίο τους απογείωσε για άλλη μια φορά στο ραδιοφωνικό airplay.

Το set τους πλαισιώνει επί σκηνής ομάδα χορευτών, που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο για άλλη μια βραδιά χορού και ενέργειας, όπως συμβαίνει σε κάθε εμφάνιση του σπουδαίου νορβηγικού διδύμου.

Ακολούθησε το 2023 η μεγάλη παγκόσμια περιοδεία τους «True Electric», που τους φέρνει ξανά αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, στο Main Stage του Primer Music Festival 2024 το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Eric Prydz και Kölsch στο Primer Music Festival 2024

ARGY

O πρωταγωνιστής της ευρωπαϊκής underground electronica σήμερα, ο Έλληνας DJ και παραγωγός ARGY συμπληρώνει το line up του Main Stage του Primer Music Festival 2024 στην Πλατεία Νερού, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Ο ARGY είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής underground electronica σήμερα, ξεπερνώντας τα συμβατικά όρια του είδους και δημιουργώντας πρωτοποριακές ηχητικές εμπειρίες, με καμβά ελευθερίας το φιλόξενο περιβάλλον του περίφημου ιταλικού label Afterlife.

Ανάμεσα στις επιτυχίες του περιλαμβάνονται το anthem «Ketuvim» το 2021, ενώ ακολούθησαν κυκλοφορίες όπως τα «Tataki», «Pantheon», «Aria», καθώς και το αριστούργημα «Higher Power» μαζί με τoν Anyma των Tale Of Us.

Ο εθιστικός ήχος του είναι το αποτέλεσμα της μίξης της καινοτομίας με το συναίσθημα, ένας συνδυασμός που μας χαρίζει δημιουργίες που ανεβαίνει κάθε φορά με χαρακτηριστική ευκολία στην κορυφή των charts του Beatport, αναδεικνύοντας τον Argy από έναν βιρτουόζο της underground σκηνής σε παγκόσμιο φαινόμενο.

MORTEN

Ο MORTEN, ένας από τους πιο καινοτόμους καλλιτέχνες της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής έρχεται την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στο Main Stage του στο Primer Music Festival στην Πλατεία Νερού.

Ο Δανός DJ και παραγωγός, με εμφανίσεις σε κορυφαία φεστιβάλ όπως Ultra Music Festival, EDC Las Vegas, Tomorrowland και άλλα, έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Σε συνεργασία με τον γνωστό Γάλλο DJ και παραγωγό David Guetta δημιούργησαν το 2019 το είδος «Future Rave». Έχοντας την επιθυμία να παίξουν κάτι νέο στα set τους, οι δύο παραγωγοί ένωσαν τα στοιχεία τόσο της EDM όσο και της underground σκηνής.

GORDO

Το Primer Music Festival 2024 υποδέχεται επίσης τον GORDO την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Martin Garrix και Carolina Liar μοιράζουν αισιοδοξία με το «Smile»

Γνωστός παλαιότερα ως «Carnage», ο GORDO συνεχίζει επαναπροσδιορίζει τη house μουσική με τα ηλεκτρισμένα beats του.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του έχει εμφανιστεί σε εμβληματικούς χώρους όπως το Hï Ibiza, το So Track Boa, το Shalvata Tel Aviv, το Lollapalooza, το Fiction Canberra και τώρα θα ανέβει στο Main Stage του Primer Music Festival 2024.

Έχοντας ήδη καθιερώσει το όνομά του στους λάτρεις της dance μουσικής, ο Diamanté Anthony Blackmon έχει εδραιωθεί ως GORDO, καθώς άνοιξε νέους δρόμους με έξι παραγωγές στο dance άλμπουμ «Honestly Nevermind» του Drake και ανέβηκε στο No. 1 του Hot 100 Producers του Billboard.

Εκτός της κλασικής open-air κεντρικής σκηνής στην Πλατεία Νερού, φέτος προστίθεται ένα ακόμη venue το Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do (Faliro Sports Pavilion), για να στεγάσει το Afterhours Stage το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, με το στο Primer Music Festival 2024 να ξεπερνά τις 20 ώρες μουσικής συνολικά.

Περίπου 20 είναι και οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στα decks του Primer Music Festival τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Αθήνα, για την απόλυτη EDM εμπειρία ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής της χρονιάς.

Πληροφορίες

Η προπώληση συνεχίζεται με έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή (Phase 2).

Διάθεση εισιτηρίων

• Online: more.com
• Τηλεφωνικά στο 211 77 00 000
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολης

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Syd Barrett: Σε δημοπρασία ο πρώτος γνωστός πίνακάς του

Ο Syd Barrett των Pink Floyd ήταν ένας ταλαντούχος...

60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος στο Ηρώδειο

Ο Χρήστος Νικολόπουλος με έναν γαλαξία αστέρων για μία...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Joe Jonas: Γιατί είναι σημαντικό για εκείνον να κυκλοφορήσει το δικό του άλμπουμ

«Ένιωθα ότι είναι κάτι που δυσκολεύομαι να το μοιραστώ απλά με κάποιον», είπε ο Joe Jonas. Ο Joe Jonas ανακοίνωσε...

Top Stories

Ολυμπιακοί Αγώνες: Celine Dion και Lady Gaga έλαμψαν στην τελετή έναρξης

Δείτε τις θεαματικές εμφανίσεις της Celine Dion και της...

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...