Ο Matt Shultz των Cage The Elephant μιλάει για την «κρίση ψυχικής υγείας» που οδήγησε στη σύλληψή του

«Τώρα μπορώ τελικά να εξηγήσω τι συνέβη», ανέφερε ο Matt Shultz.

Ο frontman Matt Shultz των Cage The Elephant εξήγε πώς τον βοήθησε να αλλάξει τη ζωή του η σύλληψή του το 2023.

Ο 40χρονος τραγουδιστής συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2023 αφού βρέθηκαν τρία οπλισμένα όπλα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη – και τώρα, δηλώνει ότι το περιστατικό τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι περνούσε μία «απόλυτη κρίση ψυχικής υγείας».

«Είναι θαύμα που είμαι εδώ σήμερα. Συνελήφθη πέρυσι, και αναμφίβολα αυτό μου έσωσε τη ζωή», έγραψε σε μία ανάρτησή του στο Instagram.

Διαφήμιση

«Μετά τη σύλληψή μου, μπήκα στο νοσοκομείο για δύο μήνες, ενώ ακολούθησαν μήνες εξωτερικής θεραπείας. Τώρα μπορώ τελικά να εξηγήσω τι συνέβη», πρόσθεσε.

Ο Matt Shultz αποκάλυψε ότι τα τελευταία τρία χρόνια, «εν αγνοία του πάλευε για να ξεπεράσει μία απόλυτη κρίση ψυχικής υγείας» και ότι «έπεσε σε ψύχωση λόγω ιατρογενούς αντίδρασης σε ένα φάρμακο που του είχε χορηγηθεί».

Ιατρογενής είναι μία ασθένεια που «προκαλείται ακούσια από γιατρό ή χειρουργό ή από ιατρική θεραπεία ή διαγνωστικές διαδικασίες», σύμφωνα με το λεξικό Merriam-Webster.

«Χρειάστηκε η αγάπη και η υποστήριξη των αδελφών μου στο συγκρότημα, της κοινότητάς μου και, πάνω απ’ όλα, της συζύγου μου Eva για να το ξεπεράσω», συνέχισε.

Διαφήμιση

«Η Eva έμεινε στο πλευρό μου και μου έσωσε τη ζωή αμέτρητες φορές. Είναι λίγο να πω ότι είναι μία μαχήτρια και βασίλισσα είναι» τόνισε.

«Η ακλόνητη αγάπη της, σε συνδυασμό με την επαγγελματική θεραπεία, με βοήθησαν να ξαναβρώ την επαφή μου με την πραγματικότητα και να αναρρώσω πλήρως», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Οι Cage The Elephant εσπιτρέφουν με το νέο τραγούδι «Neon Pill»

«Κατά τη διάρκεια αυτής πορείας, έμαθα πολλά σκληρά μαθήματα και πιστεύω ότι ο Θεός με βοήθησε να βγω από αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε.

Ο μουσικός πρόσθεσε πως είναι «ταπεινός και ευγνώμων για την ευκαιρία» να μοιραστεί τη δήλωσή του, και ευχαρίστησε τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους του από τους Cage the Elephant που στάθηκαν στο πλευρό του.

Την Πέμπτη, οι Cage The Elephant ανακοίνωσαν ότι το νέο άλμπουμ τους, με τίτλο «Neon Pill», πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου.

Διαφήμιση

Επίσης, αποκάλυψαν ότι θα πραγματοποιήσουν μία περιοδεία με 45 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική.

Ο Matt Shultz φέρεται να έκανε συμφωνία με τους εισαγγελείς τον Ιούνιο για να αποφύγει τη φυλάκιση, αλλά παραδέχτηκε την ενοχή του σε τρεις κατηγορίες: απόπειρα παράνομης κατοχής όπλου, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και παράνομη κατοχή όπλου.

Η New York Post ανέφερε ότι ο δικαστής είπε στον τραγουδιστή να «μείνει μακριά από μπελάδες για ένα χρόνο» και τότε θα μπορούσε να «καθαρίσει το μητρώο του» από τις δύο κατηγορίες σε βαθμού κακουργήματος και να του επιβληθεί αντίθετα «υπό όρους αναστολή ενός έτους για πλημμέλημα».

«Ο κύριος Shultz έχει εργαστεί σκληρά για να αφήσει πίσω του αυτό το μεμονωμένο περιστατικό και εκτιμά την ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά με θετικό τρόπο», δήλωσε τότε ο δικηγόρος του, Sanford Talkin.

Οι Cage The Elephant σχηματίστηκαν το 2006 στο Bowling Green του Κεντάκι και κέρδισαν το βραβείο Grammy για το Καλύτερο Rock Άλμπουμ το 2017 και το 2020.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Η Katy Perry δίνει γεύση από το νέο τραγούδι «Lifetimes»

Η Katy Perry μας προσκαλεί όλους στο πάρτι του νέου άλμπουμ της «143». Η Katy Perry ετοιμάζεται για την κυκλοφορία...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...