Η αδελφή της Nicki Minaj κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι της

Η Ming Luanli είναι η μικρότερη αδελφή της Nicki Minaj.

Η αδελφή της, Nicki Minaj, Ming Luanli μπαίνει δυναμικά στον χώρο της μουσικής, ακολουθώντας τα χνάρια της βασίλισσας της hip-hop.

Πριν από μία και πλέον δεκαετία, η Nicki Minaj αποκάλυψε με μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στα social media ότι είχε μία μικρότερη αδελφή.

Οι θαυμαστές της γνώρισαν τη Ming Luanli, ετεροθαλή αδελφή της ράπερ από την πλευρά του πατέρα της. Σήμερα, η μικρότερη αδελφή της Nicki Minaj ξεκινά την καριέρα της στη μουσική.

Διαφήμιση

Η Ming Luanli συμμετέχει στο νέο single του Rakeem Love με τίτλο «Do It Again», ενώ νωρίτερα κυκλοφόρησε και ένα δικό της single με τίτλο «Thinking About You».

Παράλληλα με το τραγούδι, ο Rakeem Love και η Ming Luanli κυκλοφόρησαν και ένα music video για τη συνεργασία τους στο «Do It Again», που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη.

Η κάμερα ακολουθεί τη Ming Luanli καθώς βρίσκεται στο μετρό, ενώ ο Rakeem Love, με την καρδιά ραγισμένη, περιπλανιέται στην πόλη.

Το music video σκηνοθετήθηκε από τη City Island Productions, που έχει δημιουργήσει άλλα βίντεο για την Ice Spice και την JT των City Girls, και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Quantum Swap AI, μία εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που συνιδρύθηκε από τη Ming Luanli και τον Rakeem Love.

Διαφήμιση

Η Ming Luanli δήλωσε ότι θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο ως καλλιτέχνης και σημείωσε ότι δεν θέλει να είναι αποκλειστικά γνωστή ως η μικρή αδελφή της Nicki Minaj.

«Έτσι, βασικά, καθώς πρόκειται να ξεκινήσω τη μουσική καριέρα μου, δεν θα είμαι πλέον γνωστή ως η μικρή αδελφή της Nicki Minaj. Θα είμαι γνωστή ως Ming Luan Li», είπε σε ένα βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Nicki Minaj κυκλοφόρησε τα δικά της vegan sneakers και η PETA την επικροτεί

«Και αυτή τη στιγμή, θα κάνω μεγάλα πράγματα με τον εαυτό μου χωρίς να χρειάζεται να πάρω μυστική βοήθεια, κάθε είδους εύκολη βοήθεια», συνέχισε.

Η Ming Luanli αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη διαμάχη μεταξύ της Nicki Minaj και της Megan Thee Stallion και το diss track «Big Foot».

«Θα δουλέψω σκληρά για να φτάσω στην κορυφή. Και όλες αυτές οι φήμες για το αν με ενδιαφέρει κάποια κόντρα ή κάποιο δράμα, δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου», τόνισε.

Διαφήμιση

«Αυτό που θέλω να κάνω είναι να επικεντρωθώ στη μουσική μου. Θέλω να δουλέψω πάνω στην καριέρα μου. Θέλω να κάνω κάτι με τη ζωή μου. Θέλω να κάνω καλύτερες επιλογές. Θέλω να γίνω καλύτερη», ανέφερε.

«Και ναι, εκτιμώ όλη την αγάπη και την υποστήριξη. Και αγαπώ τα τραγούδια. Αγαπώ τα δύο τραγούδια που έχουμε τώρα και σας εκτιμώ όλους», πρόσθεσε.

Rakeem Love Ft. Ming Luanli - Do It Again (Official Music Video)

Η περιοδεία της Nicki Minaj

Εν τω μεταξύ, η αδελφφή της, Nicki Minaj, ξεκίνησε στις αρχές αυτού του μήνα την περιοδεία της «Pink Friday 2» για την προώθηση του ομώνυμου άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.

Η παγκόσμια περιοδεία «Pink Friday 2» είχε πρώτο σταθμό το Oakland της Καλιφόρνιας την 1η Μαρτίου.

Πρόσφατα, η Nicki Minaj ανακοίνωσε την προσθήκη 13 ακόμη συναυλιών στο αμερικανικό σκέλος της περιοδείας της «Pink Friday 2 World Tour», που θα περιλαμβάνει στάσεις σε Ατλάντα, Νάσβιλ, Βοστώνη, Σικάγο, Τορόντο και Νέα Υόρκη.

Όσον αφορά το ευρωπαϊκά εδάφη, η Nicki Minaj θα κάνει στάσεις στην Ολλανδία, τη Σκωτία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Δανία και τη Σουηδία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Η Nicki Minaj προσφέρει δωρεάν το νέο τραγούδι της «Bahm Bahm»

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Live Nation τον Ιανουάριο, είχαν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια σε πάνω από 25 συναυλίες της σε κλειστά γήπεδα. Το «Pink Friday 2 World Tour» ήταν ήδη η πιο εμπορική περιοδεία της Nicki Minaj μέχρι σήμερα.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Ο ZAYN έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά τους One Direction

Ο ZAYN απέφευγε τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και εννέα...

Ο Diddy ζητά συγγνώμη για το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ο Diddy δήλωσε «αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος». Ο Sean...

Η Gracie Abrams «λιποθύμησε» όταν τραγούδησε με την Taylor Swift στη σκηνή

«Ήταν ένα τρελό όνειρο», σχολίασε η Gracie Abrams για την παρουσία της στο πλευρό της Taylor Swift κατά τη διάρκεια...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...