Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

«Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου», δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μία αποκαλυπτική στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό», όπου μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης της λαμπρής καριέρας του και της ακλόνητης πίστης του.

Ωστόσο, εξέφρασε την αμφιλεγόμενη άποψή του σχετικά με την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στη συνέντευξη, ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε αναφερόμενος στη σημασία του τραγουδιού του «Έκπτωτος Άγγελος», τονίζοντας ότι οι βαθιές πεποιθήσεις του δεν επηρεάζονται από τις αδικαιολόγητες συνδέσεις του τραγουδιού με τον Σατανά και τις επιφανειακές ερμηνείες του.

Διαφήμιση

«Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ και αυτό δεν αλλάζει με ένα τραγούδι το οποίο δεν μιλάει στην ουσία γι’ αυτό το πράγμα», είπε.

Οι επιφυλάξεις για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Εκφράζοντας την προσωπική στάση του, ο Νίκος Οικονομόπουλος μοιράστηκε τις επιφυλάξεις του σχετικά με την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, υποστηρίζοντας ότι οι νομοθέτες φέρουν τις συνέπειες των αποφάσεών.

«Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου…», σχολίασε, αρνούμενος να δεχτεί τους κοινωνικούς κανόνες και τα νομικά πλαίσια πολλών χωρών.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σημείωσε ότι πιστεύει ακράδαντα στην παραδοσιακή δομή της οικογένειας.

Διαφήμιση

«Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας», ανέφερε.

«Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Νίκος Οικονομόπουλος: Ακούστε το νέο τραγούδι «Έκπτωτος Άγγελος»

«Γεννήθηκα με την πίστη»

Περνώντας στο θέμα της πίστης, ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε πίστη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής του από την παιδική ηλικία του κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε δυσκολίες στα πρώτα χρόνια της ζωής του, όπως ισχυρίστηκε, ο τραγουδιστής απέφυγε να προχωρήσει σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στον αντίκτυπο της πίστης.

«Δεν ξέρω, έτσι γεννήθηκα. Ίσως να παίζει και έναν σημαντικό ρόλο το ότι όταν ήμουν μικρό παιδί, δεν ήταν και πολύ εύκολα τα χρόνια», είπε.

Διαφήμιση

«Δεν θέλω να πω ότι μου έλειψε το φαγητό, από μία φτωχή οικογένεια, δεν έζησα και τα καλύτερα χρόνια, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί νομίζω ότι δεν είναι και σωστό», εξήγησε.

«Δεν στέκομαι όμως εκεί, στέκομαι ότι η πίστη πάντα υπήρχε μέσα μου, πάντα αγαπούσα τον Χριστό, θυμάμαι πάντα μιλούσα στον Χριστό, είτε σε μία εικόνα που μου δημιουργούσε αυτό το συναίσθημα, είτε με την προσευχή», πρόσθεσε.

Τονίζοντας τη σημασία της πίστης για εκείνον, ο Νίκος Οικονομόπουλος συμπλήρωσε: «Χωρίς πίστη, χωρίς Θεό δεν πας πουθενά».

Αυτή η συνέντευξη σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για όλους μας να προβληματιστούμε σχετικά με τη λεπτή ισορροπία μεταξύ των προσωπικών πεποιθήσεων και των κοινωνικών κανόνων.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το postmelody.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλοι τις ειδήσεις.

Τελευταία Νέα

Don't miss

Ο Χρήστος Μάστορας προσβλήθηκε από μία αρκετά σπάνια πάθηση. Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.Ο τραγουδιστή του...
«Ήταν μία μεγάλη περιοδεία, πολλά χρήματα», ανέφερε ο Liam Gallagher. Ο Liam Gallagher ισχυρίζεται ότι κάλεσε τον αδελφό του Noel Gallagher να επανενωθούν για την...
«Δεν θέλω να αφαιρέσω κανένα χρώμα από την παλέτα των χρωμάτων», είπε η Taylor Swift. Η Taylor Swift έκανε μία μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που...
Το νέο θεματικό κανάλι του ERTFLIX θα προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο περιεχόμενο αποκλειστικά για τη Eurovision. Μία ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους της Eurovision...
Η Gwen Stefani μίλησε για τα συναισθήματα που της προκαλούν ορισμένα τραγούδια των No Doubt. Η Gwen Stefani πάντα μιλούσε ανοιχτά για τα συναισθήματα και...

Read more