Ο Noel Gallagher θέλει να δημιουργήσει το δικό του πολιτικό κίνημα

Ο Noel Gallagher υπόσχεται να συγκρουστεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν αν εκλεγεί.

Ο Noel Gallagher αστειεύτηκε ότι θέλει να δημιουργήσει το δικό του πολιτικό κίνημα με την ονομασία «The After Party» για να «ασχοληθεί με αυτούς τους Ρώσους».

Ο πρώην μουσικός των Oasis εξέφρασε τις σκέψεις του για το σημερινό πολιτικό κλίμα κατά τη διάρκεια μίας νέας εμφάνισής του στο podcast «Funny How?» και εξήγησε αστειευόμενος πώς θα αντιμετώπιζε τα ζητήματα αν είχε το δικό του κόμμα.

Μιλώντας στον Matt Morgan, ο Noel Gallagher είπε ότι θα δημιουργούσε το δικό του κόμμα που θα ονομαζόταν «The After Party» και το σύνθημά του για την αλλαγή θα ήταν ότι «It’s Going To Get Worse Before It Gets Better» (Θα χειροτερέψει πριν γίνει καλύτερο).

Διαφήμιση

«Θα έλεγα: “Σας είπα ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν”, αλλά μετά θα γινόταν καλύτερα», είπε, δίνοντας αργότερα ένα παράδειγμα για το πώς θα αντιμετώπιζε τον Βλαντιμίρ Πούτιν και θα προσπαθούσε να κάνει τη Ρωσία να «αφήσει ήσυχους τους Ουκρανούς».

«Θα μπορούσα να ασχοληθώ με αυτούς τους Ρώσους. Θα καθόμουν με τον Πούτιν και θα του έλεγα: “Κοίτα, μικρούλη – εντάξει φίλε; Ποιο φαίνεται να είναι το πρόβλημα;… Τι θα έκανες αν σου μάθαινα να παίζεις κιθάρα; Θα άφηνες ήσυχους τους Ουκρανούς;”», ανέφερε.

«Τότε θα γινόμουν γκάνγκστερ και θα έλεγα: “Φίλε, κοίτα πώς είσαι. Δεν με νοιάζει”, πρόσθεσε. “Οι πύραυλοι δεν θα έβγαιναν καν από το οχυρό, φίλε. Θα σε εξολοθρεύσω. Ένα τηλεφώνημα και είσαι χαμένος – κυριολεκτικά χαμένος”», συνέχισε.

Ο Noel Gallagher πρωθυπουργός

Σε άλλο σημείο της Noel Gallagher, ο τραγουδοποιός δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι θα μπορούσε να βάλει μία δυνατή υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαφήμιση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Γιατί ο Noel Gallagher θεωρούσε τους Oasis εμπόδιο στην καριέρα του

Όπως εξήγησε, αν αναλάμβανε τη θέση του Βρετανού πρωθυπουργού θα έκανε «υποχρεωτικούς τους εξαμηνιαίους ελέγχους υγείας» και θα επέβαλλε κάποιες αρκετά βάναυσες τιμωρίες για όσους δεν βελτιώνουν την υγεία τους μετά από τις ιατρικές συμβουλές.

«Θα έλεγα στους ανθρώπους: “Σωστά, λοιπόν, δεν είστε σε αξιοπρεπή κατάσταση εδώ. Θα σας δούμε σε δύο χρόνια και θα τους δώσουμε ένα σχέδιο για το πώς να γίνουν υγιείς”. Και αν έχετε παραμείνει το ίδιο ή έχετε επιδεινωθεί, τότε, λοιπόν: “Λυπάμαι – είναι δική σας ευθύνη”», είπε.

«Αν δείξετε κάποια προθυμία να γίνετε υγιείς, τότε αυτό είναι διαφορετικό… Μπορούμε να δούμε αν έχουν αλλάξει τη διατροφή τους ή αν ασκούνται περισσότερο. Και τότε αν δεν το έκαναν – θα τους πυροβολούσα», πρόσθεσε.

Η σχέση του με την επικαιρότητα

Παρόλο που έχει σκεφτεί τι πολιτικές θα είχε στην ατζέντα του αν έμπαινε στην πολιτική, ο Noel Gallagher διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν τον ενδιαφέρει το θέμα και τόνισε ότι επιλέγει να αποφεύγει τις λεπτομέρειες της επικαιρότητας.

«Δεν θέλω να ξέρω – οι μόνες ειδήσεις που ακούω είναι στο ραδιόφωνο. Ακούω τα δελτία ειδήσεων και το μόνο που χρειάζεται είναι οι τίτλοι: “Η Βρετανία και η Αμερική βομβάρδισαν τους Χούτι” και “Το υπουργικό συμβούλιο ψήφισε κατά του νομοσχεδίου για τη Ρουάντα”», περιέγραψε.

Διαφήμιση

«Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις, δεν χρειάζεται να μπεις σε λεπτομέρειες. Νομίζω ότι η άγνοια είναι ευδαιμονία», υποστήριξε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Noel Gallagher καταθέτει τις απόψεις του για την πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε συνέντευξη του στο NME τον Ιούνιο του 2023, μοιράστηκε μία αισιόδοξη – τρόπον τινά – άποψη για το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Brexit.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Liam Gallagher: «Η ζωή μου κατέρρευσε μετά τη διάλυση των Oasis»

«Δεν νομίζω ότι είναι όλα καταδικασμένα και ζοφερά. Παρόλο που ο κόσμος είναι ένα άθλιο μέρος τώρα και η Αγγλία γενικότερα είναι ένα… Τι έχει συμβεί σε αυτή τη χώρα; Δεν έχω ιδέα», είπε.

«Λοιπόν, εγώ έχω μία ιδέα: Έγινε το Brexit. Πολλοί άνθρωποι υπέστησαν μία μαζική ύπνωση, αλλά η Αγγλία είναι χάλια, τώρα. Πήγαινε προς τον κατήφορο για λίγο, αλλά στην πραγματικότητα όλα δουλεύουν», συμπλήρωσε, αναλογιζόμενος τη νοοτροπία του όταν έγραφε το τελευταίο άλμπουμ του «Council Skies».

«Τελικά, θα βρω την απάντηση. Η απάντηση είναι: ο κόσμος είναι ένα υπέροχο μέρος, απλά κατοικείται από μ—-, και γι’ αυτό φταίει το διαδίκτυο. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

KATSEYE: Αποκαλύπτουν την τρυφερή πλευρά τους με το «Touch»

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με τις KATSEYE. Μετά τη δυναμική...

Η Ariana Grande σχεδιάζει περιοδεία: «Μου λείπουν πολύ οι θαυμαστές μου»

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της λίγο...

Eminem εναντίον Slim Shady σε ένα εκρηκτικό τετ-α-τετ

Ο Eminem τα βάζει με τον Slim Shady. Ο Eminem...

Ο Snoop Dogg συμμετείχε στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Snoop Dogg. Ο Snoop Dogg έγινε ένας από τους τελευταίους...

Top Stories

«Το Καλοκαίρι Μας»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί νέο τραγούδι – έκπληξη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Ο Κωνσταντίνος...

«Άσ’ Τους Να Λένε»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι

«Άσ' Τους Να Λένε», τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...

Judas Priest και Bruce Dickinson συγκλόνισαν το Release Athens 2024 – Φωτογραφίες

Οι Judas Priest και ο Bruce Dickinson πρωταγωνίστησαν σε...

Eminem: Ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 για το «The Death Of Slim Shady (Coup de Grâce)»

Το ενδέκατο άλμπουμ του Eminem που κατακτά την κορυφή...

Eurovision 2025: Ποιες είναι οι δύο ελβετικές πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Αυτές είναι οι δύο πόλεις της Ελβετίας που πέρασαν...