Οι Pet Shop Boys έλυσαν τις διαφορές τους με τον Drake

Η διένεξη των Pet Shop Boys και του Drake διευθετήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι Pet Shop Boys έλυσαν τις διαφορές τους με τον Drake.

Σε συνέντευξη τους στο Rolling Stone, οι Pet Shop Boys περιέγραψαν όσα ακολούθησαν αφού κατηγόρησαν δημόσια τον Drake το 2023 σε ανάρτησή τους στο X (πρώην Twitter) ότι χρησιμοποίησε το τραγούδι τους «West End Girls» στο δικό του τραγούδι «All The Parties» από το άλμπουμ του «For All The Dogs» χωρίς να ζητήσει άδεια.

Ο τραγουδιστής του synth pop συγκροτήματος, Neil Tennant, δήλωσε ότι έμαθε από τον αδερφό του πως ο 37χρονος ράπερ χρησιμοποίησε ορισμένους στίχους στο τραγούδι του ορισμένους στίχους από το πρώτο single των Pet Shop Boys, που κυκλοφόρησε το 1986.

Διαφήμιση

«Λαμβάνουμε πολλά αιτήματα για χρήση των τραγουδιών μας, οπότε σκέφτηκα, μήπως το είχαμε εγκρίνει; Αλλά αυτό, πίστευα ότι θα το θυμόμασταν», είπε ο 69χρόνος τραγουδιστής.

Ωστόσο, ο μάνατζέρ τους επιβεβαίωσε ότι δεν είχαν λάβει κανένα αίτημα ούτε είχαν δώσει στον Drake την άδεια να χρησιμοποιήσει το τραγούδι.

«Έτσι, κάναμε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή θεωρήσαμε ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος να το γνωστοποιήσουμε σε όλους», είπε ο Neil Tennant.

Η τακτική τους λειτούργησε καθώς η ομάδα του Drake επικοινώνησε με τους Pet Shop Boys μέσα σε περίπου 15 λεπτά και ήταν «πολύ απολογητική».

Διαφήμιση

Φαίνεται πως ο Drake ήθελε να μιλήσει ο ίδιος με τους Pet Shop Boys για το θέμα, αλλά η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Το ζήτημα με τα πνευματικά δικαιώματα διευθετήθηκε», τόνισε ο Neil Tennant και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ το τραγούδι του Drake».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Drake: Με τη σημαία της Αλβανίας στην πλάτη στο video του «Polar Opposites»

Ο Chris Lowe, το άλλο μισό των Pet Shop Boys, είπε στον Neil Tennant κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με το Rolling Stone: «Θα ήθελα να μάθω πώς ο Drake πετυχαίνει αυτόν τον ήχο στη φωνή του, γιατί θα ήθελα πολύ να σε ακούσω να τραγουδάς έτσι».

«Πρέπει να μάθουμε το κόλπο του. Τι είναι αυτό – πώς το κάνει; Το κάνει με AutoTune, έτσι δεν είναι;», ανέφερε ο Neil Tennant για τον τρόπο που ακούγεται ο Drake όταν τραγουδά τους στίχους του «West End Girls».

Ο Neil Tennant σχολίασε επίσης τα πρόσφατα σχόλια που έκανε για την ποιότητα των τραγουδιών της Taylor Swift, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι τόσο εμβληματικά όσο αυτά του Michael Jackson.

Διαφήμιση

Όταν το Rolling Stone ανέφερε ότι κάποια από τα τραγούδια στο άλμπουμ «1989» της Taylor Swift θυμίζουν τη μουσική των Pet Shop Boys, ο Neil Tennant παραδέχθηκε ότι του αρέσει το «The Archer» από το άλμπουμ της «Lover» του 2019.

Ωστόσο, τόνισε ότι «δεν εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα» από κάποιες συνεργασίες της pop star με τον Aaron Dessner των The National.

«Δεν καταλαβαίνω 100% την Taylor, ειλικρινά», είπε. «Αλλά προφανώς είναι απίστευτα παραγωγική και μου αρέσει πολύ που ηχογράφησε ξανά τα πρώτα άλμπουμ της, για να εκνευρίσει όποιον τα αγόρασε τότε», κατέληξε.

Drake - All The Parties (Audio) ft. Chief Keef

Διαφήμιση

Τελευταία Νέα

Ο ZAYN έδωσε την πρώτη του συναυλία μετά τους One Direction

Ο ZAYN απέφευγε τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και εννέα...

Ο Diddy ζητά συγγνώμη για το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ο Diddy δήλωσε «αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος». Ο Sean...

Ο RM των BTS αποκαλύπτει το tracklist του «Right Place, Wrong Person»

Ο RM των BTS έχει συγκεντρώσει μία πληθώρα εξαιρετικών ταλέντων στο νέο άλμπουμ του. Ο RM των BTS αποκαλύπτει το...

Top Stories

Άννα Βίσση: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χρυσόψαρα»

Η Άννα Βίσση κάνει για ακόμα μία φορά την...

Billie Eilish: Ξαναγράφει τους κανόνες της pop με το νέο άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft»

Η Billie Eilish πειραματίζεται και ωριμάζει καλλιτεχνικά στα 10...

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο EP «P.O.P.» – Μία ελληνική ανατροπή

Η Μαρίνα Σάττι πρωταγωνιστεί στην επέλαση της ελληνικής «P.O.P.»...

Kendrick Lamar: Το «Not Like Us» κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100

Το τέταρτο No. 1 στην καριέρα του Kendrick Lamar. Η...

Ο Childish Gambino κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Atavista»

Το προτελευταίο άλμπουμ του Donald Glover ως Childish Gambino. Ο...